Fly Bergen Hamburg

Bestill Bergen Hamburg i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Bergen til Hamburg. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Bergen og Hamburg som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Bestill billige flybilletter i lavpriskalenderen. I lavpriskalenderen finner du våre billigste flybilletter akkurat nå. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Bestill fly Bergen Hamburg – Verdt å se

De fleste tenker på Berlin og Oktoberfest, når det er snakk om reiser til Tyskland. Likevel har Tyskland mye mer å by på enn dette. Hamburg er en spennende by, som absolutt er verdt et besøk. Vi har samlet en rekke forslag til hvilke severdigheter du burde sette av tid til å besøke, når du først er i Hamburg.

Opplev Hamburg fra vannet

Hamburg er spesielt kjent for sine mange kanaler og havner. På grunn av disse blir byen ofte kalt «Nord-Europas Venezia». Det morsomme med dette kallenavnet er at Hamburg faktisk har flere broer, enn hva Venezia og Amsterdam har tilsammen. En båttur er derfor en selvfølge hvis du ønsker å se Hamburg fra en litt annen vinkel.

Verdens største modelljernbarne

I Hamburg finner du også verdens største modelljernbane. Her har du mulighet til å se en tro kopi av flere byer og land, gjengitt i miniatyrform. Her kan du gå på oppdagelsesreise i 2.300 m2 med modelljernbane og miniatyr-bygninger. Kanskje finner du også ditt eget hjemsted representert her?

Er du interessert i flere gode reisetips, er du velkommen til å besøke vår reiseguide – Scandinavian Traveler . Her har vi samlet et stort utvalg av tips for den perfekte Hamburg-reisen.

Transport fra Hamburg flyplass

Hamburg flyplass befinner seg 11 km nord for byens sentrum. Det tar derfor ikke lange tiden fra flyplassen og inn til byen. Vi har samlet opplysninger om transport fra Hamburg flyplass for deg, så du lett får oversikt over hvordan du kommer deg enklest mulig inn til Hamburg sentrum.

Tog

Fra flyplassen er det mulig å ta Hamburg S-Bahn inn til sentralstasjonen – Hamburg Hauptbahnhof. Turen går direkte, og tar knappe 30 minutter. Velger du å ta toget er dette en lettvint og hurtig måte å reise fra flyplassen, og inn til sentrum.

Buss

Det er også mulig å ta buss inn til Hamburg sentrum. Bussene kjører til og fra flyplassen, alle dager i uken, både dag og natt. Du finner bussholdeplassene utenfor de ulike terminalene.

Taxi

Om du ikke er så glad i offentlig transport, eller om du ankommer Hamburg sent på kvelden, kan Taxi være et godt alternativ. Taxiene holder til foran terminal 1 og 2. I Hamburg kan du velge mellom å forhandle frem en fast pris på forhånd, eller kjøre på taksameter.

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Bergen flyplass

SAS Fast Track

Når du reiser fra Bergen til Hamburg i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Bergen Airport. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing, et besøk til SAS-loungene våre eller til å komme deg til gaten raskere.

SAS Lounge

Start reisen til Hamburg i en av våre flyplasslounger. Loungen er et rolig sted hvor du kan jobbe, spise en matbit, sosialisere eller bare slappe av mens du venter på flyturen.

På Bergen lufthavn kan du nyte et besøk til SAS Café Lounge, som ligger like ved Gate 16.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig