Fly Bergen Alicante

Bestill Bergen Alicante i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Bergen til Alicante. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Bergen og Alicante som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Bestill billige flybilletter i lavpriskalenderen. I lavpriskalenderen finner du våre billigste flybilletter akkurat nå. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Fly Bergen Alicante – Opplev Spanias østkyst

Alicante er en by øst i Spania, i en vakker bukt ved Middelhavet. Her møtes byliv og shopping med idylliske smug, varmt vann og vakre strender. Byen, som er et sant shoppingmekka, har et stort shopping-utvalg, så husk å pakke lett før du setter deg på flyet Bergen Alicante.

For deg som lengter etter naturopplevelser eller spenning finnes det mange muligheter til å ro, vandre, snorkle og mye annet. Alicante er en av flere perler ved den spanske østkysten, som bærer navnet Costa Brava. Costa Brava, hvor sanden kiler mellom tærne på den flere mil lange sandstranden som strekker seg oppover langs kysten. Alicante-regionen er et av de mest populære reisemålene i Spania, og det finnes flere små fiskelandsbyer langs havet verd et besøk. Et ferieopphold her gir garantert sol, bad og andre herligheter utover det vanlige.

Bestill fly Bergen Alicante allerede i dag!

Vil du ha enda mer inspirasjon? Besøk vår reiseguide Scandinavian Traveler, hvor alle våre beste reisetips for Alicante er samlet.

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Bergen flyplass

SAS Fast Track

Når du reiser fra Bergen til Alicante i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Bergen Airport. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing, et besøk til SAS-loungene våre eller til å komme deg til gaten raskere.

SAS Lounge

Start reisen til Alicante i en av våre flyplasslounger. Loungen er et rolig sted hvor du kan jobbe, spise en matbit, sosialisere eller bare slappe av mens du venter på flyturen.

På Bergen lufthavn kan du nyte et besøk til SAS Café Lounge, som ligger like ved Gate 16.

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig