søk

FORSLAG

 • loader Ikke noe mer innhold å vise

Middelhavsreiser

Middelhavsdestinasjonene er perfekte for en ferietur året rundt med flotte temperaturer, selv på vinteren.

Reis med SAS til det beste Sør-Europa har å by på. Fra den glitrende kystlinjen ved den franske rivieraen til gondolturer i Venezia.

Solferier ved Middelhavet

 • Solreiser til Middelhavet er veldig populære, og det er ikke rart – her finnes det noe for enhver og et stort antall flotte destinasjoner å velge mellom. Med gode temperaturer i mange land året rundt, er dette et perfekt valg hvis du er ute etter sol.

  Bestill middelhavsreisen din med SAS i dag!

Populære destinasjoner i Middelhavet

 • Reiser til Bologna i Middelhavet

  Bologna
  Denne historiske byen med sine mange vakre bygninger ligger i nord i Italia. Bologna er også kjent for deilig mat og god vin.


  Barcelona
  Utforsk Barcelona, en tusen år gammel historie blandet med det siste innen arkitektur, mote og design. Nærheten til stranden gjørBarcelonatil en svært spesiell by. Her kan du handle og besøke museer i løpet av dagen. Når byen tar en siesta om ettermiddagen, kan du gjøre som mange andre og dra til stranden. Der kan du svømme i Middelhavet, og etterpå kan du ta en middagshvil i noen timer før du utforske byens restauranter og natteliv om kvelden.

 • Reiser til Athen i Middelhavet

  Athen
  Fra metropolen Athen kan du enkelt dra til nærliggende greske øyer i fergeavstand. I Plaka-distriktet, Athens mest populære turistområde, finner du mange restauranter, barer, nattklubber og suvenirbutikker.
   

  Palma de Mallorca
  Den flerkulturelle byen Palma er en fantastisk blanding av gammelt og nytt. Gatene er fulle av utendørskafeer og koselige barer. I de smale smugene finner du palasser og minnesmerker fra middelalderen.

 • Malaga
  Malaga er Costa del Sols største by og et populært reisemål for mange fra Skandinavia. I tillegg til flotte golfbaner, finnes det mange fine restauranter, flereunderholdningsmuligheterog et stort utvalg av hoteller og butikker.

   

 • Reiser til Venezia i Middelhavet

  Venezia
  Den romantiske byen Venezia er verdens eneste by for fotgjengere og er helt uten biler. Byen ligger på en rekke vannveier og kanaler. En romantisk måte å se denne vakre, unike og arkitektoniske byen på er med gondol.

  Piazza San Marco – det største og mest berømte torget i Venezia, er et vakkert sted. Torget er fullt av interessante severdigheter.


  Roma
  Vakre Roma tilbyr en uslåelig blanding av gammelt og nytt. Historiske kulturskatter kjemper om oppmerksomheten med moderne motehus og trendy barer. Roma har alt du trenger når det gjelder historie, shopping, uteliv og god mat.

 • Reiser til Nice i Middelhavet

  Nice
  Kos deg ved den franske rivieraen! Hvis du er ute etter sol og varmt vær, er dette destinasjonen for deg. Nice har over 300 soldager i året. Nice er Frankrikes femte største by, og kan by på en hyggelig opplevelse enten du er ute etter en solferie eller en weekend.


  Split
  Split er Kroatias nest største by og ligger ved Adriaterhavskysten, sentralt i Dalmatia. Dette er en stor by med et gammelt og sjarmerende sentrum. Byener ofte et utgangspunkt for mange øyhoppere og har et par strender i gangavstand.

  Split har en utrolig kystlinje med mange vakre strender (sand-, grus- og steinstrender).

 • Malta
  Malta ligger i det sentrale Middelhavet, mellom Sicilia og den nordafrikanske kysten. Dette er en vakker øygruppe og et utmerket reisemål for helgeturer og ferieturer. Den varme vinden fra Nord-Afrika garanterer et behagelig og mildt klima året rundt. Den beste tiden å reise hit er fra april til oktober.

  Malta tilbyr et stort utvalg av attraksjoner, matkultur, opplevelser og barnevennlige strender.

Pris og tilgjengelighet oppdateres hver gang et søk utføres.Ilavpriskalenderenvår kan du se alle destinasjonene våre og våre beste tilgjengelige priser!

Inspirasjon til middelhavsreisen

Alltid med SAS

 • SAS’ lavpriskalender

  SAS lavpriskalender
  Bestill middelhavsferien i god tid i forveien for å øke sjansene dine for å finne billigere flygninger. I lavpriskalenderen vår finner du våre beste tilgjengelige priser.

 • 24-timers åpent kjøp

  24-timers åpent kjøp
  Vårt 24-timers åpent kjøp gjør at du kan kansellere flygningen gratis innen 24 timer etter bestilling helt gratis.

 • Barnerabatter

  Barnerabatter
  Vis barna dine verden med en reise i Middelhavet og få barnerabatter på flybilletter.

En bærekraftig forretningsmodell

 • En bærekraftig forretningsmodell

  Det er viktig å finne måter å reise på uten å påvirke miljøet på en negativ måte. SAS er opptatt av å være en del av å finne løsninger, som vi gjør. Å legge til rette for bruk av biodrivstoff i stor skala er en kontinuerlig løsning.

  I tillegg CO2-kompenserer vi alle SAS-billetter som kjøpes av våre EuroBonus-medlemmer og reisende på opptil 26 år.

  Mer om vårt bærekraftarbeid