søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Solferie ved Middelhavet

Klassiske destinasjoner rundt Middelhavet er mer populært enn noensinne! Vi flyr deg til det beste Syd-Europa kan til tilby, fra vakre strender i Kroatia til storbypulsen i Spania.

Å reise til Middelhavet på solferie er utrolig populært, og det er ikke så rart - her finnes det noe for alle og en stor mengde spennende land og byer å velge i mellom. Middelhavet passer som reisemål for feriereiser året rundt med behagelig temperatur på mange steder, selv i vinterhalvåret.

Husk at når du flyr med SAS så lander du på flyplasser som ligger sentralt, slik at du ikke behøver å bruke unødvendig tid for å komme til/fra din destinasjon. 

Populære feriereiser til Middelhavet

Barcelona

I Barcelona kan du oppleve tusen år gammel historie, og siste nytt innen arkitektur, mote og design. Nærheten til stranden gjør Barcelona til en svært unik storby. Her kan du shoppe og besøke museer på dagen, og når byen tar sin siesta i ettermiddagen så kan du gjøre som mange andre gjør, nemlig ta med ting og tang og bevege deg til stranden som ligger midt i byen. Her kan du bade i Middelhavet og slappe av i noen timer til det blir kveld, og så bli klar for å utforske byens restaurant - og natteliv.
 

Athen

Metropolen Athen er et perfekt utgangspunkt for reiser til de greske øyene som ligger innenfor en ferjeturs avstand. Besøk bydelen Plaka - Athens mest populære turistområdet. Her finnes det masse restauranter, barer, nattklubber og suvenirbutikker.
 

Bologna

Denne historiske byen med sine vakre bygninger ligger i Nord-Italia. Bologna er også kjent for sin utsøkte mat og fine viner. Vi flyr deg til Bologna på torsdager og søndager.

Palma de Mallorca

Den flerkulturelle byen Palma er en herlig blanding av gammelt og nytt. Gatene er fylt med uteserveringer og fine barer. Og i de trange smugene finnes det palasser og minnesmerker fra middelalderen.

Malaga

Malaga er Costa Del Sols største by og et fint og praktisk feriested for mange nordmenn. I tillegg til fine golfbaner, finnes det også mange restauranter, et rikt uteliv og et stort utvalg av hoteller og butikker.
 

Venezia

Venezia er verdens eneste “fotgjengereby” og er helt fri for biler. En romantisk måte å ta seg frem på er med en gondol som ros for hånd på de vakre kanalene.
 

Split

Split er ofte utgangspunktet for mange øyhoppere og har et par strender med gangavstand. Split ligger i hjertet av Dalmatia, som er en storby med en gammel og sjarmerende bykjerne.

BESTILL REISE

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende søker i kalenderen, visse prisavvik kan forekomme når du går videre til bestilling.

Nice

Nyt den franske rivieraen! Perfekt for de som lengter etter sol og varme. Nice har over 300 dager med sol i året. Som Frankrikes femte største by, er Nice en flott opplevelse uansett om du er ute etter en solferie eller storbyreise.
 

Roma

Roma tilbyr en unik blanding av gammelt og nytt. Historiske kulturskatter slåss om oppmerksomheten med moderne motehus og trendy barer. I Roma finnes alt du kan ønske deg når det kommer til shopping, uteliv og god mat.
 

Malta

Helt nederst i Europa ved Middelhavet ligger Malta, som er et perfekt reisemål for weekendreiser og feriereiser. Den varme vinden fra Nord-Afrika garanterer et behagelig, mildt klima hele året rundt. Den beste tiden for å reise hit er april - oktober. Malta har et rikt tilbud av severdigheter, matkultur, opplevelser og barnevennlige strender.