ÉN VEI FRA
Alicante

Fly til Alicante

Fly til Alicante på én av våre mange daglige avganger gjennom hele dagen. Fly fra hele Norge – bestill våre billige flybilletter på forhånd og spar penger. Vi har inkludert mye i flybillettene dine, og du kan få barnerabatt på opptil 90 %.  

 

DU FÅR MYE INKLUDERT I FLYBILLETTEN DIN – SETEVALG OG INNSJEKKING PÅ NETT

Når du flyr med SAS, får du mye inkludert i flybilletten din uten ekstra kostnad. Vi dekker alt før, under og etter flyreisen din, slik at du skal få den enkleste og mest komfortable flyreisen mulig. 

Dette er inkludert i flybilletten din:

• 24-timers angrerett

• Innsjekking på nett

• Fritt setevalg

• Te og kaffe

• Aviser i appen vår

• Barnerabatt på opptil 90 %


Finn den beste prisen og flyreisen på enten sas.no eller på appen vår

Les mer om hva som er inkludert med SAS

MANGE DAGLIGE AVGANGER TIL ALICANTE GJENNOM HELE DAGEN

SAS har mange daglige avganger til Alicante, slik at du kan reise når det passer deg. Du kan reise morgen, middag eller kveld. Det bestemmer du. Fly direkte til byen på den sørvestlige delen av Spania fra Oslo.

Vi flyr til og fra Alicante lufthavn, som befinner seg bare 9 km fra Alicantes bysentrum. Dette gjør det lett å komme seg til og fra flyplassen.  

Finn din avgang

 

SPESIALTILBUD OG RABATTER MED EUROBONUS

SAS gjør reisen din enklere. Bli medlem av EuroBonus – lojalitets- og bonusprogrammet vårt. Det er gratis å bli medlem, og det kan gjøre reisen din mer komfortabel og rimeligere. 

Du samler poeng på flyreiser, hotellopphold, billeie og mye mer. Løs inn poengene dine hos SAS eller hos de mange partnerne våre og få f.eks. nye flybilletter og hotellopphold. 

Jo mer du flyr med SAS, jo flere fordeler får du.

Få fordelene dine nåBILLIGE FLYBILLETTER TIL ALICANTE – BESTILL I GOD TID 

Hvorfor ikke spare penger når du bestiller flybillettene dine? Du kan finne de billigste prisene i lavpriskalenderen vår. Vi oppdaterer priser og tilgjengelighet hver gang du gjør et nytt søk. Dermed vil du alltid få tilgang til priser og flyreiser i sanntid. 

Benytt deg av en 24-timers angrerett når du kjøper flybilletter hos SAS. Utnytt de fantastiske tilbudene våre og sjekk etterpå med venner, kjæresten eller familien. 

Prisen kan endre seg når du fortsetter til bestilling.

Sjekk lavpriskalendern vår

 

OPPTIL 4 DAGLIGE AVGANGER FRA OSLO TIL ALICANTE

Fly med opptil 4 daglige avganger direkte fra Oslo til den vakre spanske byen Alicante. Reis med direktefly til destinasjonen din, slik at du kan reise komfortabelt. 

Det er en enkel måte å tilfredsstille forretnings- og feriebehovene dine. Det kan ikke bli enklere hvis du leter etter en avslappende flytur og reiseopplevelse. SAS dekker alt før, under og etter flyreisen din. Så bare len deg tilbake og slapp av. 

Finn din avgang

FLY TIL ALICANTE FRA HELE NORGE 

Du kan fly til Alicante (ALC) fra hele Norge. Dette gjør det svært enkelt å reise fordi du kan bruke en flyplass nær deg når du reiser til Spania. Noen flyreiser kan kreve en kort transfer i noen av de store skandinaviske landene.


Fly til Alicante fra f.eks.:

• Bergen (BGO)

• Bodø (BOO)

• Oslo (OSL)

• Tromsø (TOS)

• Trondheim (TRD)

• Stavanger (SVG)

• Ålesund (AES) 

Finn nærmeste flygreise til Alicante


ALICANTE LUFTHAVN  

Vi flyr til og fra Alicante lufthavn Den befinner seg bare 9 km fra sentrum av Alicante. Dette gjør det lett å komme seg til og fra flyplassen. Når du ankommer flyplassen, ligger Middelhavet like ved. 

Det er mange butikker og restauranter på flyplassen, så du kan få gjort unna litt shopping eller ta deg noe å spise før du fortsetter reisen. Du kan også få handle i taxfree-butikker på flyplassen hvis du ønsker det. Du finner både veksleautomater og minibank på flyplassen.

Du kan få gratis ubegrenset Wi-Fi på flyplassen hele døgnet. Dette gjør det enkelt å sjekke flyreisen din direkte på smarttelefonen din og sjekke favorittappene dine.

TRANSPORT TIL OG FRA ALICANTE LUFTHAVN

Når du ankommer Alicante lufthavn og vil komme deg videre til det endelige reisemålet ditt, kan du gjøre det på flere måter. Du kan enten bruke by- og ekspressbusser eller kombitrikk. 

Det finnes flere bussruter som går direkte fra Alicantes bysentrum til flyplassen – rute 1A (Elche – flyplassen), rute 1B (Elche – flyplassen – Arenales del Sol) og rute C-6 (Alicante – flyplassen). Ekspressbussene tar deg til flere byer i området. 

Med kombitrikken kan du reise i byen og regionalt langs Costa Blanca til byer som Alicante, Benidorm og Dénia. Når du reiser med tog til Alicantes bysentrum, er det enkelt å bytte til bytrikken og komme deg videre til reisemålet ditt. Billettprisene kan variere avhengig av hvor du skal. 

Det er også mulig å finne drosjer på flyplassen. Den offisielle flyplassdrosjetjenesten er Radio Taxi Elche. Det er enkelt å få øye på dem. De har en grønn stripe som går langs hele drosjens lengde. Bestill på forhånd via nettsiden og få rabatt for å betale på forhånd.

 

BILLEIE VED ALICANTE LUFTHAVN

Det kan være smart å leie en bil når du reiser til Alicante eller omkringliggende områder og byer. Da kan du raskt og enkelt å komme deg til og fra flyplassen og hotellet. Du får også mye fleksibilitet under oppholdet.

Bruk leiebil-søket for å få en komplett og enkel oversikt over alle tilgjengelige biler og priser på tvers av alle bilutleieselskaper. Dersom du bestiller gjennom nettsiden til SAS, tjener du ekstra EuroBonus-poeng. 

Du kan bestille på forhånd og la leiebilen vente på deg når du lander. Det er veldig enkelt å levere bilen når du skal hjem. 

 

Kontakt

Alicante-Elche Airport 

03195 El Altet Alicante, Spain

Telefonnummer: +34 913 211 000

Nettside: http://www.aena.es/en/alicante-airport/index.html


TRANSPORT I ALICANTE

Byen Alicante er enkel å komme seg rundt i. Det finnes ikke så mange forskjellige offentlige transportmidler, men de som finnes kan ta deg nesten hvor som helst. 

Du kan også gå de korte avstandene langs gatene hvis du vil oppleve den vakre spanske byen. De fleste vil vandre rundt i byen for å virkelig absorbere den spesielle følelsen og atmosfæren Alicante har å by på.

Trikkene i Alicante går langs flere ruter, og de kan også ta deg til andre kystbyer langs nordkysten. Turister elsker den vakre utsikten, som også er grunnen til at trikkene er så populære. 

Alicante har et bra bussnettverk som knytter sammen alle de viktigste områdene i byen og byregionen. C6-bussen går hele året mellom flyplassen og bysenteret hvert 20. minutt. 

Det er enkelt å bytte fra buss til trikk og omvendt, da begge stopper på mange av de samme stasjonene. Dersom du planlegger å besøke de ytre delene av Alicante, eller andre byer, kan det være lurt å leie en bil.

BØR DU KJØPE TRAM CARD (FGV) ELLER TRAM MULTITRAVEL CARD?

Det avhenger av hvor du skal på reisen din – begge kortene er forhåndsbetalte. 

For reiser innad i byregionen, kan du bruke TRAM Multitravel card.. Det er bare én sone i byregionen, så du vet alltid hvor mye det vil koste. 

Dersom du planlegger å besøke andre byer utenfor byregionen under oppholdet ditt, er det best å kjøpe et TRAM (FGV) Multitravel card. Det er seks forskjellige soner, og prisene varierer avhengig av f.eks. antall soner og hvor gammel du er.

Les mer om trikkeprisene

Billige flybilletter til Alicante

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.FLERE SAS-DESTINASJONER