søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Alicante

Fly til Alicante

Fly til Alicante på én av våre mange daglige avganger gjennom hele dagen. Fly fra hele Norge – bestill våre billige flybilletter på forhånd og spar penger. Vi har inkludert mye i flybillettene dine, og du kan få barnerabatt på opptil 90 %.

 

Du får mye inkludert i flybilletten din 

Når du flyr med SAS, får du mye inkludert i flybilletten din uten ekstra kostnad. Vi dekker mye før, under og etter flyreisen din, slik at du skal få den enkleste og mest komfortable flyreisen mulig.

Dette er inkludert i flybilletten din:

 

Mange daglige avganger til Alicante gjennom hele dagen

SAS har mange daglige avganger til Alicante, slik at du kan reise når det passer deg. Du kan reise morgen, middag eller kveld. Det bestemmer du. Fly direkte til byen på den sørvestlige delen av Spania fra Oslo.

Vi flyr til og fra Alicante lufthavn, som befinner seg bare 9 km fra Alicantes bysentrum. Dette gjør det lett å komme seg til og fra flyplassen.

Finn din avgang

 

Spesialtilbud og rabatter med EuroBonus

SAS gjør reisen din enklere. Bli medlem av EuroBonus – lojalitets- og bonusprogrammet vårt. Det er gratis å bli medlem, og det kan gjøre reisen din mer komfortabel og rimeligere.

Du samler poeng på flyreiser, hotellopphold, billeie og mye mer. Løs inn poengene dine hos SAS eller hos de mange partnerne våre og få f.eks. nye flybilletter og hotellopphold.

Jo mer du flyr med SAS, jo flere fordeler får du.

Få fordelene dine nå

Billiga flybilletter til Alicante – bestill i god tid

Hvorfor ikke spare penger når du bestiller flybillettene dine? Du kan finne de billigste prisene i lavpriskalenderen vår. Vi oppdaterer priser og tilgjengelighet hver gang du gjør et nytt søk. Dermed vil du alltid få tilgang til priser og flyreiser i sanntid.

Benytt deg av en 24-timers angrerett når du kjøper flybilletter hos SAS. Utnytt de fantastiske tilbudene våre og sjekk etterpå med venner, kjæresten eller familien.

Prisen kan endre seg når du fortsetter til bestilling.

Sjekk lavpriskalendern vår

 

Opptil 4 daglige avganger fra Oslo til Alicante

Fly med opptil 4 daglige avganger direkte fra Oslo til den vakre spanske byen Alicante. Reis med direktefly til destinasjonen din, slik at du kan reise komfortabelt.

Det er en enkel måte å tilfredsstille forretnings- og feriebehovene dine. Det kan ikke bli enklere hvis du leter etter en avslappende flytur og reiseopplevelse. SAS dekker alt før, under og etter flyreisen din. Så bare len deg tilbake og slapp av.

Finn din avgang

Fly til Alicante fra hele Norge 

Du kan fly til Alicante (ALC) fra hele Norge. Dette gjør det svært enkelt å reise fordi du kan bruke en flyplass nær deg når du reiser til Spania. Noen flyreiser kan kreve en kort transfer i noen av de store skandinaviske landene.

Fly til Alicante fra f.eks.: Bergen, Bodø, Oslo, Tromsø, Trondheim, Stavanger og Ålesund.

Finn nærmeste flygreise til Alicante

Alicante Lufthavn

Vi flyr til og fra Alicante lufthavn Den befinner seg bare 9 km fra sentrum av Alicante. Dette gjør det lett å komme seg til og fra flyplassen. Når du ankommer flyplassen, ligger Middelhavet like ved.

Det er mange butikker og restauranter på flyplassen, så du kan få gjort unna litt shopping eller ta deg noe å spise før du fortsetter reisen. Du kan også få handle i taxfree-butikker på flyplassen hvis du ønsker det. Du finner både veksleautomater og minibank på flyplassen.

Du kan få gratis ubegrenset Wi-Fi på flyplassen hele døgnet. Dette gjør det enkelt å sjekke flyreisen din direkte på smarttelefonen din og sjekke favorittappene dine.

Transport i Alicante

Byen Alicante er enkel å komme seg rundt i. Det finnes ikke så mange forskjellige offentlige transportmidler, men de som finnes kan ta deg nesten hvor som helst.

Du kan også gå de korte avstandene langs gatene hvis du vil oppleve den vakre spanske byen. De fleste vil vandre rundt i byen for å virkelig absorbere den spesielle følelsen og atmosfæren Alicante har å by på.

Trikkene i Alicante går langs flere ruter, og de kan også ta deg til andre kystbyer langs nordkysten. Turister elsker den vakre utsikten, som også er grunnen til at trikkene er så populære.

Alicante har et bra bussnettverk som knytter sammen alle de viktigste områdene i byen og byregionen. C6-bussen går hele året mellom flyplassen og bysenteret hvert 20. minutt.

Det er enkelt å bytte fra buss til trikk og omvendt, da begge stopper på mange av de samme stasjonene. Dersom du planlegger å besøke de ytre delene av Alicante, eller andre byer, kan det være lurt å leie en bil.

Flere SAS-destinasjoner