Fly til Alicante

Alicante er det perfekte reisemålet for deg som ønsker en solrik strandferie, og tilbyr en perfekt kombinasjon av god mat, vakkert landskap og masse å gjøre. Gjør deg klar til å vandre ned gater med fargerike hus, la deg imponere av byens gamle festning og bade i det turkise Middelhavet.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Alicante i Spania fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til Alicante

Bestill billetter til din neste reise i forveien, så er sjansen større for at du finner et godt tilbud. Hvis du vil se andre destinasjoner vi flyr til, kan du sjekke ut lavpriskalenderen. SAS-kunder får alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Finner du et godt tilbud, trenger du ikke å vente med å bestille – slå til og bestem deg senere.

Rabattbilletter for barn

Ta med deg barna på ferie og få opptil 90 % rabatt på barnebilletter. Vi gjør det rimeligere å ta med deg barna på reisen til Alicante.

Fly til Alicante og nyt ferien i Valencia-regionen

Havnebyen Alicante ligger på Spanias sørøstlige kyst, og er kjent for gamlebyen med smale gater, livlig natteliv og et middelalderslott.

Når du ikke soler deg på Postiguet-stranden eller snorkler ved den lille øya Tabarca, kan du klatre i den frodige åsen rundt Santa Barbara-slottet eller lære mer om byens gamle historie på Alicantes arkeologiske museum. Listen over ting å gjøre i Alicante er endeløs, og her finner man noe for alle.

Fly til <em>Alicante</em>

Fly med SAS til Alicante-Elche flyplass, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Alicante-Elche flyplass

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Alicante

Hos SAS er det målet vårt å sørge for at alle våre reisende får en avslappende og komfortabel reise. Samme hvilken reiseklasse du reiser på, vil du alltid får enkelte SAS-fordeler. Disse inkluderer innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App. Gjør reisen din til Alicante så behagelig som den kan bli.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.