SAS bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og for å gjøre ditt besøk på nettstedet vårt så hyggelig som mulig. Noen informasjonskapsler er teknisk nødvendige for at nettstedet skal fungere, og er derfor alltid aktivert. Vi bruker også informasjonskapsler for å analysere interessen din basert på søk og annen atferd under ditt besøk på nettstedet.

Ved å klikke på "Jeg godtar" samtykker du til alle informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at opplevelsen din kan bli påvirket hvis du velger å ikke godta alle informasjonskapsler, i tillegg til at noen områder eller funksjoner på nettstedet kanskje ikke fungerer som forutsatt.

I innstillinger for informasjonskapsler kan du gi et kontrollert samtykke. Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler og hvordan du endrer innstillingene i retningslinjene våre for informasjonskapsler.

Fly til Alicante

We are travelers.

SAS flyr til Alicante i Spania fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai, Beijing og Singapore).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Alicante – bestill nå

Bestill billetter til din neste reise i forveien, så er sjansen større for at du finner et godt tilbud. Hvis du vil se andre destinasjoner vi flyr til, kan du sjekke ut lavpriskalenderen. SAS-kunder får alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Finner du et godt tilbud, trenger du ikke å vente med å bestille – slå til og bestem deg senere.

Rabattbilletter for barn

Ta med deg barna på ferie og få opptil 90 % rabatt på barnebilletter. Vi gjør det rimeligere å ta med deg barna på reisen til Alicante.

Fly til Alicante og nyt ferien i Valencia-regionen

Havnebyen Alicante ligger på Spanias sørøstlige kyst, og er kjent for gamlebyen med smale gater, livlig natteliv og et middelalderslott.

Når du ikke soler deg på Postiguet-stranden eller snorkler ved den lille øya Tabarca, kan du klatre i den frodige åsen rundt Santa Barbara-slottet eller lære mer om byens gamle historie på Alicantes arkeologiske museum. Listen over ting å gjøre i Alicante er endeløs, og her finner man noe for alle.

Alicante

Alicante er det perfekte reisemålet for deg som ønsker en solrik strandferie, og tilbyr en perfekt kombinasjon av god mat, vakkert landskap og masse å gjøre. Gjør deg klar til å vandre ned gater med fargerike hus, la deg imponere av byens gamle festning og bade i det turkise Middelhavet.

Fly med SAS til Alicante-Elche flyplass, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Alicante-Elche flyplass

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Alicante

Hos SAS er det målet vårt å sørge for at alle våre reisende får en avslappende og komfortabel reise. Samme hvilken reiseklasse du reiser på, vil du alltid får enkelte SAS-fordeler. Disse inkluderer innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App. Gjør reisen din til Alicante så behagelig som den kan bli.

Inkludert i din reiseklasse:
SAS GO
SAS PLUS
24-timers åpent kjøp
Ja
Ja
Håndbagasje
1 x 8 kg
2 x 8 kg
Innsjekket bagasje

LIGHT
Nei

SMART/PRO
1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track*
Nei
Ja
SAS Lounge*
Kan legges til mot et gebyr
Ja
Mat og drikke
Nei
Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid