søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Alicante i Spania fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijingHongkong og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Alicante – bestill nå

Bestill billetter til din neste reise i forveien, så er sjansen større for at du finner et godt tilbud. Hvis du vil se andre destinasjoner vi flyr til, kan du sjekke ut lavpriskalenderen. SAS-kunder får alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Finner du et godt tilbud, trenger du ikke å vente med å bestille – slå til og bestem deg senere.

  • cl--plane-right Flyplass: Alicante-Elche flyplass (ALC)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC +1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Spansk

Rabattbilletter for barn

Ta med deg barna på ferie og få opptil 90 % rabatt på barnebilletter. Vi gjør det rimeligere å ta med deg barna på reisen til Alicante. 

Fly til Alicante og nyt ferien i Valencia-regionen

Havnebyen Alicante ligger på Spanias sørøstlige kyst, og er kjent for gamlebyen med smale gater, livlig natteliv og et middelalderslott. 

Når du ikke soler deg på Postiguet-stranden eller snorkler ved den lille øya Tabarca, kan du klatre i den frodige åsen rundt Santa Barbara-slottet eller lære mer om byens gamle historie på Alicantes arkeologiske museum. Listen over ting å gjøre i Alicante er endeløs, og her finner man noe for alle.

Helg i Alicante

Alltid inkludert i reisen til Alicante

Hos SAS er det målet vårt å sørge for at alle våre reisende får en avslappende og komfortabel reise. Samme hvilken reiseklasse du reiser på, vil du alltid får enkelte SAS-fordeler. Disse inkluderer innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App. Gjør reisen din til Alicante så behagelig som den kan bli. 

Inkludert i billetten din: SAS Go Light SAS Go SAS Plus
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje Ja Ja Ja
Innsjekket bagasje Nei Ja Ja
SAS Lounge Nei Nei Ja
Fast Track Nei Nei Ja
Mat og drikke Nei Nei
Ja

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus tar deg videre. Du opptjener poeng hver gang du flyr med SAS, Widerøe eller våre andre partnere i Star Alliance. Bruk poeng på en ny flybillett, oppgradering, leie av bil og mye mer. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles med et EuroBonus-nummer. På grunn av dette karbonkompenserer vi litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Få vite mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Overnatting og transport i Alicante

Når du ikke er hjemme, trenger du kanskje et sted å bo og en måte å komme deg rundt på. Gjennom partnerne våre kan du lett finne og bestille et hotell som passer for deg og leie en bil som dekker behovene dine.

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Alicante og la deg inspirere