søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Alicante i Spania fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Alicante – bestill nå

Bestill billetter til din neste reise i forveien, så er sjansen større for at du finner et godt tilbud. Hvis du vil se andre destinasjoner vi flyr til, kan du sjekke ut lavpriskalenderen. SAS-kunder får alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Finner du et godt tilbud, trenger du ikke å vente med å bestille – slå til og bestem deg senere.

  • cl--plane-right Flyplass: Alicante-Elche flyplass (ALC)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC +1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Spansk

Rabattbilletter for barn

Ta med deg barna på ferie og få opptil 90 % rabatt på barnebilletter. Vi gjør det rimeligere å ta med deg barna på reisen til Alicante. 

Fly til Alicante og nyt ferien i Valencia-regionen

Havnebyen Alicante ligger på Spanias sørøstlige kyst, og er kjent for gamlebyen med smale gater, livlig natteliv og et middelalderslott. 

Når du ikke soler deg på Postiguet-stranden eller snorkler ved den lille øya Tabarca, kan du klatre i den frodige åsen rundt Santa Barbara-slottet eller lære mer om byens gamle historie på Alicantes arkeologiske museum. Listen over ting å gjøre i Alicante er endeløs, og her finner man noe for alle.

Helg i Alicante

Alltid inkludert i reisen til Alicante

Hos SAS er det målet vårt å sørge for at alle våre reisende får en avslappende og komfortabel reise. Samme hvilken reiseklasse du reiser på, vil du alltid får enkelte SAS-fordeler. Disse inkluderer innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App. Gjør reisen din til Alicante så behagelig som den kan bli. 

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus tar deg videre. Du opptjener poeng hver gang du flyr med SAS, Widerøe eller våre andre partnere i Star Alliance. Bruk poeng på en ny flybillett, oppgradering, leie av bil og mye mer. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Få vite mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Alicante

Når du ikke er hjemme, trenger du kanskje et sted å bo og en måte å komme deg rundt på. Gjennom partnerne våre kan du lett finne og bestille et hotell som passer for deg og leie en bil som dekker behovene dine.

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Alicante og la deg inspirere