søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Fly fra Stavanger til Manchester

Er Manchester destinasjonen for din neste weekendtur? Med SAS kan du reise til direkte StavangerManchester, flere ganger i uken. Bestiller du reise med SAS kan du forvente en enkel og komfortabel reise over til Manchester. Velger du å fly direkte, vil du på under to timer befinne deg i Storbritannias tredje største by. Selv om byen er godt kjent for sine to store fotballag, har Manchester også mye mer å by på.
 

Inkludert i din reise til Manchester

Reiser du til Manchester med SAS er det flere fordeler som alltid er inkludert i din reise, uansett hvilken reiseklasse du velger. Bestiller du billetter fra Stavanger til Manchester, kan du derfor se frem til:

Ønsker du informasjon om vårt bagasjereglement, eller ønsker du å vite mer om forskjellen på de ulike reiseklassene vi tilbyr, kan du finne denne informasjonen her.
 

Finn billige billetter til Manchester med vår lavpriskalender

Med vår lavpriskalender kan du lett finne billetter til Manchester, til en fordelaktig pris. Lavpriskalenderen oppdateres stadig for å tilby deg markedets beste priser. Bestiller du billettene i god tid får du derfor muligheten til å gjøre et kupp! Er du også fleksibel på avreisedatoer, får du en enda større sjanse for å få tak i de mest fordelaktige billettene.

Finn din neste reise til Manchester med lavpriskalenderen
 

Book fly til Manchester og tjen poeng med SAS EuroBonus

SAS sitt populære lojalitets- og frequent-flyer program, gir deg som medlem enda flere fordeler inkludert i billetten! Som EuroBonus-medlem kan du tjene poeng på dine flyreiser, restaurantbesøk, hotellopphold, eller ved kjøp hos en av våre samarbeidspartnere. Jo mer du benytter deg av EuroBonus, jo flere fordeler får du. 

Er du nysgjerrig på hvordan du kan tjene og bruke poeng? Les mer om EuroBonus og meld deg inn gratis her.
 

Transport fra Manchester Lufthavn (MAN)

Manchester Lufthavn er i dag den største flyplassen i England, med unntak av flyplassene i London. Flyplassen ligger 15 km utenfor Manchester sentrum, den korte avstanden inn til sentrum gjør det derfor lett å reise mellom flyplassen og byens sentrum. Reiser du til Manchester, eller til andre destinasjoner i regionen, kan du velge mellom flere transportmuligheter. 
 

Tog

Fra Manchester flyplass går det jevnlige avganger med tog til Manchester Piccadilly, som er byens sentralstasjon. På hverdager og lørdager går togene så ofte som 8–10 ganger i timen på denne strekningen, på søndager går togene opptil fire ganger i timen.
 

Buss

Velger du å benytte deg av buss har du to alternativer å velge mellom: flybuss eller lokal buss. Flybussene går med jevnlige intervaller døgnet rundt, og tar mellom 20–40 minutter inn til sentrum. Dersom disse ikke passer inn i ditt tidsskjema, kan du også velge å ta linje 43 hos den lokale operatøren. Denne går til Piccadilly busstasjon og tar fra 45 minutter, avhengig av trafikken. De lokale bussene går med et mellomrom på 10 og 30 minutter, avhengig av når på døgnet du ankommer flyplassen. 
 

Taxi

Taxi er gjerne en beleilig måte å komme seg inn til bykjernen i Manchester. Her kan du velge mellom flere operatører, hvor flere spesialiserer seg på reiser til flyplassen og derfor kan tilby gode priser. Du finner taxiene utenfor alle de tre terminalene.
 

Leiebil

På flyplassen finner du også et stort utvalg av bilutleiefirmaer. Ønsker du mer av den friheten som følger med å kjøre bil, har du derfor gode muligheter til å leie egen bil i Manchester. Du får som regel den beste prisen, hvis du bestiller leiebilen i god tid. Dessuten vil bilen også være klar når du lander, noe som ikke minst er en fordel hvis du lander utenom normale åpningstider.

 

Adresse til Manchester Lufthavn: 

Manchester M90 1QX, Storbritannia

Hjemmeside 
 

Verdt å se i Manchester

Manchester er en by i rivende utvikling, og passer for alle typer turister. Her finner du mye mer enn bare fotball, og byen kan blant annet friste med et stort utvalg av engelske puber og trendy kaféer. Byen, som bærer preg av sin industrielle fortid kombinert med moderne nybygg, har bred variasjon i den arkitektoniske stilen, noe som fører med seg et spennende uttrykk. Når du først er i Manchester er det flere severdigheter og opplevelser du burde sette av tid til, her har vi samlet en rekke forslag til deg.
 

Musikk

Manchester har en fantastisk musikkscene som byr på hyppige konserter og livemusikk. Synes du dette er spennende å oppleve, burde du derfor dra en tur innom byens mange barer og puber. I Manchester finner du dessuten en stor mengde vinylbutikker, der blant annet Vinyl Exchange, Eastern Bloc Records og Piccadilly Records er butikker som absolutt er verdt et besøk, uavhengig at om du har platespiller eller ei. 
 

Kunst

Manchester kan også by på flere fantastiske kunstgalleri, der de to mest populære er Whitworth Art Gallery og Manchester Art Gallery. Whitworth Art Gallery kombinerer moderne kunst og design, med mer tradisjonelle og historiske utstillinger. Galleriet har gjennomgått en omfattende utvidelse, som har resultert i både en skulpturpark og en kafé med spektakulær utsikt. Manchester Art Gallery huser derimot historiske kunstverk fra til sammen seks århundrer. Kunstmuseet er offentlig eid, og er åpent syv dager i uken.
 

Fotball

Uansett om du er interessert i fotball eller ikke, er det å være tilskuer på en fotballkamp i Manchester en opplevelse utenom det vanlige. En tur til Manchester er derfor sjeldent komplett uten et besøk til Old Trafford, Manchester Uniteds hjemmebane. Her kan du oppleve fotball i verdensklasse, og virkelig føle på den unike stemningen som bare engelske fotballsupportere kan skape!
 

Annet

Reisemål med SAS

Reiseforsikring