søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Manchester

Fly til Manchester

Inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Manchester 

 

Fly direkte fra Oslo til Manchester

Fly direkte fra Oslo til Manchester hver dag hele året. I lavpriskalenderen kan du lett finne de billigste billettene. Vi har mange daglige avganger, og vi har helt sikkert også en som passer for deg. Dessuten har vi alltid full angrerett i 24 timer. Hvis datoen likevel ikke passer, kan du derfor enkelt avbestille billettene og finne noen nye som passer deg bedre.

Se vår lavpriskalender

 

SAS Go Light – enkelt, raskt og billig

Med SAS Go Light kommer du enkelt, raskt og billig av sted til våre europeiske destinasjoner. Hvis du bare skal være borte i noen få dager, og derfor ikke trenger å ha med koffert, er SAS Go Light det ideelle valget for deg. Her kan du ha med 8 kilo håndbagasje og en liten veske, noe som passer perfekt til kortere reiser. Du får naturligvis samme gode service som alltid, gratis kaffe og te om bord, dagens avis i vår app og mye mer.

Les mer om SAS Go Light og de andre reiseklassene våre

 

Billige flybilletter til Manchester 

I lavpriskalenderen vår er det enkelt å få oversikt over alle våre destinasjoner og priser, og du kan også finne billige flybilletter til Manchester. Hvis du er ute i god tid og er fleksibel på datoene, har du muligheten til å komme ekstra billig av gårde. Ta en titt i lavpriskalenderen vår, og finn den avgangen som passer best.

Bestill din miniferie til Manchester nå

 

Få stor rabatt på flybilletter til barn

Når du flyr SAS med barn, får du stor rabatt på billettprisen. Barn under 2 år får opptil 90% i barnerabatt på flybilletter hvis de sitter på fanget under flyvningen. Barn mellom 2 og 11 år, eller barn under 2 som skal ha eget sete, får opptil 25% i barnerabatt.

Få informasjon om å fly med barn

Manchester Airport 

Manchester Airport ligger 15km utenfor sentrum av byen Manchester, og den korte avstanden gjør at det går relativt raskt å kjøre mellom flyplassen og byen. Flyplassen ble åpnet i 1938 og fungerte under 2. verdenskrig som lufthavn for det engelske luftvåpen, Royal Air Force. I dag er det den største flyplassen i England, med unntak av flyplassene i London.

 

Kontakt:

2 Floor

Olympic House

Manchester Airport

Hjemmeside

 

Transport til og fra Manchester lufthavn

Enten du skal til Manchester by eller et annet sted i regionen, har du flere gode transportmuligheter å velge mellom når du skal til og fra Manchester lufthavn. Toget har mange avganger og kjører både til Manchester Piccadilly, som er byens sentrum, og byer som Newcastle, Glasgow og Liverpool.

Fra flyplassen kan du også ta buss. Bussen som kjører mellom Manchester lufthavn og Piccadilly Gardens, kjører i intervaller mellom 15 og 30 minutter hele døgnet.

 

Leiebil på Manchester lufthavn

Du finner et stort utvalg av bilutleiefirmaer på Manchester lufthavn. Hvis du ønsker friheten ved å kjøre din egen bil mens du er på reise, er det derfor god mulighet til det. Hvis du bestiller leiebilen i god tid, får du som regel den beste prisen. Dessuten vil bilen også være klar når du lander, noe som ikke minst er en fordel hvis du lander utenom normale åpningstider.

Bestill leiebil nå

Opptjen poeng med EuroBonus ute og hjemme

Som medlem av EuroBonus opptjener du poeng blant annet når du bestiller flybilletter, bor på hotell eller handler med et kredittkort tilknyttet EuroBonus. Når du har opptjent nok poeng, kan du kjøpe nye flybilletter, leie en bil eller bestille et hotellopphold. På den måten kan du oppleve mer av verden som medlem av EuroBonus.

Les mer og bli medlem av EuroBonus her

Transport i Manchester

Manchester har et velfungerende nett av offentlig transport, særlig takket være byens bybane og busser. Bybanenettet i Manchester fungerer på samme måte som metroen gjør det i mange andre byer. Bybanen, som kalles Metrolink, åpnet i 1992, og er blitt løpende utbygd, slik at den i dag teller 93 stoppesteder fordelt på 7 linjer.

Med flere hundre forskjellige busslinjer i Manchester og omegn har du dessuten rik mulighet til å komme deg rundt overalt i regionen. Hvis du skal langt, er der også mulig å ta tog fra Manchester og rundt i hele England.

Vær oppmerksom på at det offentlige transportsystemet i England har flere ulike operatører, og at en billett som passer til én type offentlig transport, sannsynligvis ikke passer til en annen.

 

Oppdag Manchester – en by i rivende utvikling

Manchester er mye mer enn fotball. Den er en by i rivende utvikling. Her finner du både tradisjonelle, engelske puber og trendy kaféer. Byen, som en gang var en industriby, bærer stadig preg av fortiden, men samtidig er det de siste åren blitt bygd mye, og de gamle bygningene står i dag side om side med nybygg i stål og metall.

Uansett om du vanligvis interesserer deg for fotball eller ikke, er det en interessant opplevelse å se en fotballkamp i Manchester. Fotball spiller en viktig rolle i engelsk kultur, og stemningen under en engelsk fotballkamp er noe helt annet enn stemningen på en norsk fotballkamp.

Finn billetter til Manchester

Fakta om Manchester

Valuta: Engelske pund

Tidsforskjell: -1

Landskode: +44

Språk: Engelsk

 

Den britiske ambassade i Norge: 

Thomas Heftyes gate 8 

0264 Oslo

Tlf.: +47 23 13 27 00

Hjemmeside

 

Det norske konsulatet i Manchester:

Lee House 

90 Great Bridgewater Street

Manchester

Tlf.: +44 0161 236 6546

E-post: norconsulate@itcgm.co.uk

Hjemmeside

 

Annet

England

Kjøp reiseforsikring

 

FLERE SAS-DESTINASJONER