søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Manchester i England fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Manchester – bestill nå

Bestill reisen til Manchester med SAS på forhånd, så er det større sjanse for at du får billigere flygninger og mer penger igjen som du kan bruke på reisen. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Som SAS-kunde får du et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger – du kan gjerne bestille nå og bestemme deg om du vil dra senere.  

  • cl--plane-right Flyplass: Manchester lufthavn (MAN)
  • cl--credit Valuta: Britiske pund
  • cl--clock Tidssone: GMT: UTC/ BST: UTC+1
  • cl--globe Offisielt språk: Engelsk

Rabattbilletter for barn

Opplev Manchester sammen med de minste. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Manchester.

fly til Manchester og nyt en storbyferie i Storbritannia 

Manchester trekker til seg millioner av besøkende hvert år og er den nest mest besøkte byen i England etter London. Manchester er kjent for sine legendariske musikere, livlige gatekunst og berømte fotballspillere, og byr på et lite innblikk i livet i Nord-England.

Her kan du synge fotballsanger på Etihad Stadium eller Old Trafford og nyte det beste av nordisk kultur på Science and Industry Museum og The Lowry Gallery. Når det blir kveld, kan du kose deg i en av de utallige barene, pubene, klubbene og restaurantene. 

Det finnes uendelig med ting du kan gjøre i Manchester, og alle vil finne noe de liker her uansett hvilket budsjett de har. 

Fly til Manchester med SAS
  • Hvorfor Manchester?
  • Fly med SAS til Manchester lufthavn (MAN)
  • Gjør reisen enklere med SAS-appen
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Manchester

Vi i SAS prøver alltid å sørge for at kundene våre får en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid få visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Manchester inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Hvis du er medlem av EuroBonus, vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Manchester

Gjør reisen enda mer behagelig og bestill både leiebil og hotell hjemmefra. Besøk SAS sine partnersider og bestill nå.  

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Manchester og la deg inspirere