Fly til Manchester

Et besøk til den nordlige byen Manchester gir deg sjansen til å omgi deg med britisk kulturarv utenfor London. Gjør deg klar til å ta del i landets livligste uteliv, få med deg det beste av britiske museer og omgi deg med alt innen mat og drikke.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Manchester i England fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Manchester

Bestill reisen til Manchester med SAS på forhånd, så er det større sjanse for at du får billigere flygninger og mer penger igjen som du kan bruke på reisen. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Som SAS-kunde får du et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger – du kan gjerne bestille nå og bestemme deg om du vil dra senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Manchester sammen med de minste. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Manchester.

Fly til Manchester og nyt en storbyferie i England

Manchester trekker til seg millioner av besøkende hvert år og er den nest mest besøkte byen i England etter London. Manchester er kjent for sine legendariske musikere, livlige gatekunst og berømte fotballspillere, og byr på et lite innblikk i livet i Nord-England.

Her kan du synge fotballsanger på Etihad Stadium eller Old Trafford og nyte det beste av nordisk kultur på Science and Industry Museum og The Lowry Gallery. Når det blir kveld, kan du kose deg i en av de utallige barene, pubene, klubbene og restaurantene.

Det finnes uendelig med ting du kan gjøre i Manchester, og alle vil finne noe de liker her uansett hvilket budsjett de har.

Fly til <em>Manchester</em>

Fly med SAS til Manchester lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar når du starter ferien.

Manchester lufthavn

Manchester byr på arrangementer året rundt og er verdt et besøk. Manchester har et høyt tempo og er en av de mest spennende byene du kan besøke i Storbritannia. Og du vil alltid få en varm velkomst fra de lokale.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS kan du fly til til mange land rundt om i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Manchester

Vi i SAS prøver alltid å sørge for at kundene våre får en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid få visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Manchester inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper.