søk

FORSLAG

 • loader Ikke noe mer innhold å vise

Fotballreiser

Med Scandinavian Airlines kan du enkelt finne billige flybilletter til Europas beste fotball.

Er du en Premier League-fan, en La Liga-fan eller en Champions League-fan? Med SAS kan du reise og se flotte fotballkamper i de mest konkurransedyktige ligaene i verden!

Bestill fotballreisen med SAS

 • Nyt atmosfæren på stadion og bestill en fotballreise for å se de største fotballklubbene i Europa spille live. En opplevelse du sent vil glemme.

  Ta med familie eller venner og dra til England, Spania og Tyskland, eller andre mektige fotballnasjoner som Frankrike, Italia og Nederland. Uansett hvilken liga du foretrekker, vil vi fly deg dit!

  SAS flyr alltid til sentrale flyplasser, slik at du ikke trenger å bruke unødvendig tid på å komme deg til/fra flyplassen.

  Bestill fotballferien du har drømt om i dag!

Populære fotballdestinasjoner i Europa

 • Fotballreiser til London

  London
  London er rett og slett den perfekte byturen, og mange kommer tilbake gang etter gang. London er perfekt for de som hele tiden ønsker å oppdage noe nytt, men samtidig finne favorittstedene sine.

  London har flere topplag enn noen andre byer, og hvis du ønsker å se noen av verdens mest ikoniske fotballag, som Arsenal, Chelsea og Tottenham, er dette stedet å dra.


  Manchester
  Manchester er den fremste byen for fotballelskere – og en åpenlys destinasjon for en fotballtur! Her er du enten Manchester United-fan eller Manchester City-fan. I nærheten finner du også Liverpool med store fotballklubber.

 • Fotballreiser til Barcelona

  Barcelona
  Hovedstaden i Catalonia, Barcelona, er en av Europas kuleste byer. I Barcelona kan du utforske en tusen år gammel historie med det siste innen arkitektur, mote og design.

  Barcelona er hjem til både FC Barcelona og Espanyol. Se verdensstjernene i aksjon på mytiske Camp Nou!

  München
  München er en by som er full av kultur, og Oktoberfest, i likhet med ølkjellerne, er verdensberømt. Se flotte fotballag som Bayern München, Tysklands største og mest vellykkede klubb!

  Imponerende Allianz Arena er verdt et besøk i seg selv, på grunn av dens unike arkitektur.

 • Fotballreiser til Amsterdam

  Amsterdam
  Amsterdam har blitt en av Europas mest populære byer, og byen er en åpenlys destinasjon for fotballturer!

  Ajax regjerer i Amsterdam, men siden Nederland er et lite land, kan du lett komme deg til andre byer og klubber, som Rotterdam med Feyenoord eller Eindhoven med PSV. 
   

  Milano
  Milano er Italias nest største by og hovedstaden i Lombardia, som er en økonomisk velstående del av Italia

  Ta med vennene dine og se fotball i denne trendy byen! AC Milano og Inter er rivaler, og i løpet av sesongen er det en kamp hver uke på mektige San Siro stadion.

 • Birmingham
  Birmingham er Englands nest største by og ligger i West Midlands. Byen kombinerer gammel engelsk sjarm med en ungdommelig og livlig atmosfære som byens mange studenter bidrar til.

  Byens største klubb, Aston Villa, konkurrerer med andre historiske fotballklubber som West Bromwich, Wolverhampton og Birminham FC.

Pris og tilgjengelighet oppdateres hver gang et søk utføres. I lavpriskalenderen vår kan du se alle destinasjonene våre og våre beste tilgjengelige priser!

Inspirasjon til fotballreisen

Bestill flyg og hotell samtidig

Det er enkelt og praktisk, og du opptjener EuroBonus-poeng!

Opptjen poeng på reisen din

 • SAS EuroBonus

  Med lojalitetsprogrammet vårt, SAS EuroBonus, vil du opptjene poeng på flygninger, hotellopphold, leiebiler og mye mer. Du kan også opptjene poeng når du handler i en butikk eller spiser på en restaurant.

  Last ned SAS App og sjekk ut kartet «Hvor du kan opptjene poeng» for å se alle stedene hvor du opptjener Ekstrapoeng på shopping.

 • Bli medlem i EuroBonus

  Du får flere fordeler jo mer du flyr med oss – og medlemskap i EuroBonus er gratis.

  Som Gull- eller Diamant-medlem kan du starte ferien ved å slappe av i SAS Lounge på flyplassen (hvis tilgjengelig). Der får du gratis WiFi, aviser, mat og drikke, slik at du får litt energi før du går om bord.

 • Bli medlem av EuroBonus i dag!

  Som EuroBonus-medlem kan du opptjene poeng når du kjøper flybilletter, som du kan bruke til å betale for nye flybilletter, leie en bil og mye mer.

  Bli medlem av EuroBonus før du bestiller fotballturen din for å delta i SAS' fordelaktige bonusprogram.

En bærekraftig forretningsmodell

 • En bærekraftig forretningsmodell

  Det er viktig å finne måter å reise på uten å påvirke miljøet på en negativ måte. SAS er opptatt av å være en del av å finne løsninger, som vi gjør. Å legge til rette for bruk av biodrivstoff i stor skala er en kontinuerlig løsning.

  I tillegg CO2-kompenserer vi alle SAS-billetter som kjøpes av våre EuroBonus-medlemmer og reisende på opptil 26 år.

  Mer om vårt bærekraftarbeid