Fly til England

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

We are travelers.

SAS flyr til England fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS flyr til Birmingham, London og Manchester i England. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Fly med SAS til Birmingham, London eller Manchester

Fotball? Shopping? Gå i fotsporene til Shakespeare? Det spiller ingen rolle om du vil se en Premier League-kamp, dra fra pub til pub eller gå tur i naturen. Du har lett tilgang til alt fra våre destinasjoner i England.

Opplev de ulike delene av England ved å fly til Birmingham, Manchester eller London med Scandinavian Airlines.

Shakespeare i Stratford-Upon-Avon

Stratford-Upon-Avon er mest kjent for å være fødestedet og hjemmet til William Shakespeare. Og Shakespeare-fans vil ikke bli skuffet. Her kan du besøke Shakespeares fødested, gården til moren hans, huset til hans forlovede Anne Hathaway, huset til Shakespeares datter Susanna og stedet hvor Shakespeare døde i 1616.

Alle som er glad i Shakespeare, bør selvfølgelig få med seg et av stykkene hans fremført av Royal Shakespeare Company på et av selskapets tre teatre i Stratford-Upon-Avon.

England

Ta en 60-minutters togtur fra London, så befinner du deg i vakre Brighton. Kom hit for shopping, kultur og moro. Brighton Palace Pier er et av de mest populære stedene å besøke. Bryggen ble åpnet i 1899 og er 525 meter lang. Besøk en av restaurantene på bryggen eller ta en tur i berg-og-dal-banen i fornøyelsesparken.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Opplev Birmingham, London eller Manchester sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til England.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid