søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til England fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute).
 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).  
 

SAS flyr til Birmingham, Cornwall, London og Manchester i England. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Fly med SAS til Birmingham, London eller Manchester

Fotball? Shopping? Gå i fotsporene til Shakespeare? Det spiller ingen rolle om du vil se en Premier League-kamp, dra fra pub til pub eller gå tur i naturen. Du har lett tilgang til alt fra våre destinasjoner i England.

Opplev de ulike delene av England ved å fly til Birmingham, Manchester eller London med Scandinavian Airlines.

  • cl--locator Hovedstad: London
  • cl--credit Valuta: Britiske pund
  • cl--clock Tidssone: UTC/UTC +1
  • cl--globe Offisielt språk: Engelsk

Shakespeare i Stratford-Upon-Avon

Stratford-Upon-Avon er mest kjent for å være fødestedet og hjemmet til William Shakespeare. Og Shakespeare-fans vil ikke bli skuffet. Her kan du besøke Shakespeares fødested, gården til moren hans, huset til hans forlovede Anne Hathaway, huset til Shakespeares datter Susanna og stedet hvor Shakespeare døde i 1616. 

Alle som er glad i Shakespeare, bør selvfølgelig få med seg et av stykkene hans fremført av Royal Shakespeare Company på et av selskapets tre teatre i Stratford-Upon-Avon.

Fly til England med SAS

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Les mer om England og la deg inspirere