Fly til England

Fotball? Shopping? Gå i fotsporene til Shakespeare? Det spiller ingen rolle om du vil se en Premier League-kamp, dra fra pub til pub eller gå tur i naturen. Du har lett tilgang til alt fra våre destinasjoner i England.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til England fra/via Oslo, København og Stockholm og tilbyr fly til Birmingham, Cornwall, London og Manchester.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fly til England – besøk kystbyen Brighton

Ta en 60-minutters togtur fra London, så befinner du deg i vakre Brighton. Kom hit for shopping, kultur og moro. Brighton Palace Pier er et av de mest populære stedene å besøke. Bryggen ble åpnet i 1899 og er 525 meter lang. Besøk en av restaurantene på bryggen eller ta en tur i berg-og-dal-banen i fornøyelsesparken.

Shakespeare i Stratford-Upon-Avon

Stratford-Upon-Avon er mest kjent for å være fødestedet og hjemmet til William Shakespeare. Og Shakespeare-fans vil ikke bli skuffet. Her kan du besøke Shakespeares fødested, gården til moren hans, huset til hans forlovede Anne Hathaway, huset til Shakespeares datter Susanna og stedet hvor Shakespeare døde i 1616.

Alle som er glad i Shakespeare, bør selvfølgelig få med seg et av stykkene hans fremført av Royal Shakespeare Company på et av selskapets tre teatre i Stratford-Upon-Avon.

Fly til <em>England</em>

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Opplev Birmingham, London eller Manchester sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til England.

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.