søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Fly Oslo-Alicante med SAS

Flyreiser til Alicante

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Reis fra Oslo til solfylte Alicante med en av våre mange daglige avganger gjennom hele dagen. Vi flyr også direkte mellom Oslo og Alicante. Bestill billetter allerede i dag for å nyte alt Spania har å by på – sol, strand og god mat!
 

Finn billige flybilletter fra Oslo til Alicante i lavpriskalenderen

Husk å sjekke vår lavpriskalender for å sikre deg de beste billettene til lavest pris. I lavpriskalenderen finner du våre billigste billetter fra Oslo til Alicante til enhver tid. Bestiller du flybilletter i god tid før din avreise, kan du spare både tid og penger.

Se våre billigste billetter fra Oslo-Alicante i lavpriskalenderen
 

Husk at hos oss har du alltid 24 timers åpent kjøp. Det betyr at du kan sikre deg de billigste billettene nå, og så finne ut om tidspunkt passer for resten av reisefølget siden.

Hvis du skal ut å reise med barn under 2 år (uten eget sete) reiser de enten kostnadsfritt eller med 90 % rabatt på flydelen av billetten, avhengig av destinasjon. Barn mellom 2 og 11 år får 25 % rabatt på flybilletter. Rabatten gjelder ikke skatter og avgifter.

Mer om våre barnerabatter

 

Alltid inkludert i din flybillett

Flyturen fra Oslo til Alicante tar i underkant av 4 timer, og for at du skal ha en så fin start på turen som mulig har vi inkludert en hel del i din billett. Når du flyr med SAS er dette alltid inkludert i din billett:

Les mer om hva som er inkludert i din billett
 

Reis direkte fra Oslo til Alicante

Alicante er en feriefavoritt hos mange, og derfor har vi mange avganger gjennom hele dagen. Vi har også opptil 4 daglige direkteavganger fra Oslo til Alicante, slik at du skal ha en så avslappende reise som mulig. 

Se våre avganger og finn billige billetter

 

Reis lett med SAS Go Light eller nyt det lille ekstra med SAS Plus

Når du bestiller flybilletter hos SAS har du alltid forskjellige reiseklasser å velge mellom. På den måten kan du alltid finne en reise som passer ditt budsjett og dine behov best.

  • SAS Go Light – for deg som reiser med bare håndbagasje
  • SAS Go – alltid 1 innsjekket kolli x 23 kg, samt 1 x 8 kg håndbagasje og en liten håndveske eller PC-veske inkludert 
  • SAS Plus – For deg som ønsker litt ekstra. 2 kolli x 23 kg, mer benplass, tilgang til SAS Lounge, Fast Track og Bag drop inkludert

Mer om våre reiseklasser
 

Kom i gang med EuroBonus

Som medlem i vårt kostnadsfrie lojalitets- og bonusprogram, EuroBonus, opptjener du bonuspoeng på flyreiser med SAS og Star Alliance-partnerne. Du kan også tjene poeng ved å handle hos en av våre samarbeidspartnere. Poengene kan du bruke til å betale for flybilletter, leiebil, shopping om bord, på hotell eller i vår EuroBonus-shop.

Som medlem får du tilgang til mange fordeler og eksklusive tilbud fra starten av. Etter hvert som du opptjener poeng på flyreiser og kommer opp på høyere nivå, blir fordelene og belønningene bare bedre og bedre!

Bli medlem i dag, og opptjen bonuspoeng på din neste reise!

 

Annet å tenke på før din reise