søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Fly Oslo Alicante med SAS

Med SAS kan du bestille fly Oslo Alicante hver dag. Du kan dessuten velge mellom flere ulike avganger. Uansett om det er vinter, vår, sommer eller høst kan du forvente deg en rask og enkel direkteflight Oslo – Alicante. Unn deg en deilig ferie i Spania og nyt sol, bad og paella. Bestill billett Oslo Alicante i dag! 
 

Vår lavpriskalender tilbyr rimelige reiser Oslo Alicante

Følger du med på lavpriskalenderen? Da går du glipp av å kunne følge med på markedets beste priser. Vår lavpriskalender oppdateres kontinuerlig med rimelige billetter Oslo Alicante. Jo mer fleksibel du kan være med tanke på reisedatoer, desto bedre muligheter har du til å finne en reise Oslo Alicante til en svært god pris. Med SAS har du alltid 24 timers åpent kjøp, noe som gir deg muligheten til først å booke reise før du forsikrer deg om at tidene virkelig fungerer. Bestill billett Oslo Alicante med SAS allerede i dag!

Finn din reise med vår lavpriskalender
 

Inkludert i reisen Oslo Alicante

For å gjøre reisen Oslo Alicante så komfortabel og effektiv som mulig er de flest tjenester inkludert i din bestilling hos SAS. Blant annet serveres alltid kaffe og te gratis. Dessuten kan du benytte deg av dagens avis ved hjelp av SAS App. SAS jobber for å forbedre opplevelsen din og før og etter selve flyturen. Følgende tjenester inngår i billetten Oslo Alicante:

Reis Oslo Alicante og opplev Spanias østkyst

Alicante er en by øst i Spania, i en vakker bukt ved Middelhavet. Her møtes byliv og shopping med idylliske smug, varmt vann og vakre strender. Byen, som er et sant shoppingmekka, har et stort shopping-utvalg, så husk å pakke lett før du setter deg på flyet Oslo Alicante. For deg som lengter etter naturopplevelser eller spenning finnes det mange muligheter til å ro, vandre, snorkle og mye annet. Alicante er en av flere perler ved den spanske østkysten, som bærer navnet Costa Brava. Costa Brava betyr ”Den hvite kysten”. Det er lett å skjønne hvor den har fått navnet fra når sanden kiler mellom tærne på den flere mil lange sandstranden som strekker seg oppover langs kysten. Alicante-regionen er et av de mest populære reisemålene i Spania, og det finnes flere små fiskelandsbyer langs havet verd et besøk. Et ferieopphold her gir garantert sol, bad og andre herligheter utover det vanlige. Bestill fly Oslo Alicante allerede i dag!
 

SAS Plus-billett for økt komfort

Er du opptatt av komfort? I så fall er SAS Plus-billetten det rette valget for deg når du bestiller billetter Oslo Alicante. Velger du SAS Plus-billetter når du skal reise Oslo Alicante kan du forberede deg på en komfortabel reise med topp service. Du serveres alltid et godt måltid og får tilgang til Fast Track – den raskeste måten å komme gjennom sikkerhetskontrollen på, hvilket gir deg en smidig start på turen. Takket være SAS Plus-billett kan du koble av og nyte en buffe i SAS Lounge i Oslo. SAS Plus innebærer ganske enkelt komfort, effektivitet og en fin start på ferien!
 

Barnerabatt på flyreiser

Vis barna dine verden! Fly Oslo Alicante med SAS barnerabatt. Barn under 2 år får opp til 90 % barnerabatt på flybilletter om de sitter på fanget til en voksen. Barn mellom 2 og 11 år får opp til 25 % rabatt. Dersom barn under 2 år skal ha eget sete blir prisen den samme som for barn mellom 2 og 11 år. Ta med hele familien på reisen Oslo Alicante og kom raskt og enkelt til den spanske kysten. 

Mer om å reise med barn
 

Kom i gang med SAS EuroBonus 

Som medlem i EuroBonus får du muligheten til å opptjen poeng når du blant annet kjøper flybilletter, som du kan benytte til å betale nye flybilletter, leie bil eller mye annet. Dersom du er Gull- eller Diamantmedlem har du også mulighet til å starte reisen på best mulig måte gjennom å slappe av i SAS Lounge på flyplassen. Der finner du aviser, mat og drikke, slik at du kan lade batteriene og nyte turen allerede før du går ombord i flyet. Nyt reisen i fullt monn gjennom å bli medlem i EuroBonus før din reise Oslo Alicante. 

Bli medlem i EuroBonus