søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Fly fra Bergen til Pula

Fly med SAS fra Bergen til Pula 

Fly fra Bergen til Pula med SAS, og opplev en vakker og interessant by. I sommerhalvåret tilbyr vi flere avganger i uken, noe som gjør at du lett kan tilpasse reisen etter hva som passer deg og ditt reisefølge best. Reiser du til Pula kan vi nesten garantere en fantastisk ferie. Her kan du nyte det kroatiske hverdagslivet, kombinert med kulturell innflytelse fra nabolandene Slovenia og Italia.  

Bestill fly Bergen til Pula med SAS allerede nå, så kan du selv oppleve den interessante og vakre havnebyen som ligger mellom det østre og vestre Europa! 
 

Inkludert i din reise med SAS 

Når du booker flybilletter med SAS er det alltid visse fordeler som er inkludert i billetten din. Vi ønsker å gjøre din reise så behagelig som mulig, derfor er følgende alltid inkludert i dine billetter med SAS fra Bergen til Pula, uansett hvilken reiseklasse du velger: 

Vil du lese mer om de ulike reiseklassene vi tilbyr, kan du gjøre det her
 

Kom i gang med EuroBonus 

Som medlem i vårt lojalitets- og fordelsprogram EuroBonus kan du effektivisere, forenkle og forbedre dine reiser med SAS. Som EuroBonus-medlem kan du tjene poeng på dine flyreiser, hotellopphold, leiebiler, og mye mer. Melder du deg inn i EuroBonus før du bestiller din reise fra Bergen til Pula kan du dra nytte av alle fordelene du får som medlem. Ikke minst kan vi glede med at vi CO2-kompenserer alle SAS-flygninger til våre EuroBonus-medlemmer. 

Bli medlem i EuroBonus

 

Få rabatt på flybilletter til barn 

Med SAS kan du reise med verden rundt med barnerabatt. Hos SAS får barn under 2 år opptil 90% barnerabatt på flybillettene, om de sitter på fanget til en voksen under flyvningen. Barn mellom 2 og 11 år, eller barn under 2 år som skal ha eget sete, får opptil 25% i barnerabatt. Ta med hele familien til Pula, og vis verden til dine barn med vår barnerabatt.  

Mer om å reise med barn
 

Finn billige flybilletter fra Bergen til Pula  

Leter du etter rimelige billetter fra Bergen til Pula? Med vår lavpriskalender får du mulighet til å gjøre et kupp på din neste reise. Er du ute i god tid kan du fort finne fly Bergen Pula til markedets beste priser. Lavpriskalenderen oppdateres i sanntid, noe som vil si at prisen fort kan endre seg. Med 24-timers åpent kjøp finner du dog ingen grunn til å vente med bestillingen. Book dine billetter Bergen til Pula nå, og undersøk reisetidene med venner og familie etterpå! 

Finn din neste reise med vår lavpriskalender 
 

Transport fra Pula Lufthavn (PUY) 

Pula Lufthavn ligger omtrent 7 km utenfor bysentrum av Pula. Flyplassen er internasjonal og er den eneste kommersielle flyplassen på Istria-halvøyen. Flyplassen ligger nærme både Slovenia og Italia, og betjener derfor mange reisende som skal til disse områdene. 
 

Buss 

Fra flyplassen kan du blant annet velge å ta flybuss. Flybussen går mellom Pula Lufthavn og inn til byens busstasjon, som ligger ved havnen. Skal du bo andre steder i enn i Pula sentrum, finner du også bussruter til andre områder. Flybussen går med intervaller på 90 minutter.  
 

Taxi 

Den enkleste måten å reise mellom Pula sentrum og flyplassen, er med taxi. Taxiene finner du rett utenfor terminalen, ved siden av bussene. Prisen er ikke så høy, men det kan ofte være lurt å avtale pris med sjåføren på forhånd.  
 

Leiebil 

Ønsker du å se mer av områdene rundt Pula, kan du med fordel leie bil på flyplassen. Her finner du flere internasjonale firma, samt mer lokale operatører. Disse finner du både i ankomst- og avgangsterminalen. Skal du leie bil anbefaler vi dog at du bestiller denne på forhånd, da vil bilen være klar i det du ankommer flyplassen. 
 

Opplev Pula – en vakker by ved Adriaterhavet 

Kroatia er fullt av små pittoreske byer og skjønne omgivelser. Pula ligger på halvøyen Istria ved Adriaterhavet, som deles mellom Kroatia, Slovenia og Italia. Pula er det økonomiske sentrumet i den kroatiske delen av Istria og har en hendelsesrik historie, hvor både den romersk-italienske arven og den østeuropeiske arven er godt synlig. 
 

Strandliv og bading i Pula  

Fly fra Bergen til Pula, og kos deg i det klare grøn-blå vannet som kjennetegner Adriaterhavet. I nærheten av byen og områdene rundt Pula finnes det flere strender, noen mer barnevennlige enn andre. Byen i seg selv er liten og lett å komme seg rundt i, men skal du litt utenfor bygrensene er det best å ta buss eller taxi. 
 

Shopping i Pula 

Reiser du fra Bergen til Pula får du også gode shopping-muligheter. Som andre steder med mye turisme har Pula alt fra markeder med billige klær, til mer eksklusive butikker. I gamlebyen finnes det mange suvenirbutikker, spesielt i gågatene Sergijevaca og Kandlerova. Også i hovedgaten Giadini og gågaten Flanaticka kan du finne mye forskjellig. 
 

Naturopplevelser i Pula 

Et lite stykke utenfor kysten av Pula ligger Brijuni. Brijuni-øyene er klassifisert som en nasjonalpark med over 250 fuglearter og over 700 plantearter. For å komme hit må du ofte være med på en organisert utflukt, men når du først er der finnes det mange aktiviteter å ta seg til. Blant annet finnes det en safaripark med eksotiske dyr som sebra, elefanter og lama. I tillegg finnes det muligheter for å spille golf og tennis, samt gode bademuligheter. Særlig snorkling og dykking er populært i dette området.  

Er du interessert i flere reisetips, kan du besøke vår reiseguide – Scandinavian Traveler. Her finner du et stort utvalg av reiseartikler tilknyttet ulike destinasjoner. 
 

Annet 

Flere reisemål med SAS