søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Kroatia

Fly til Kroatia

Fly med SAS til Kroatia

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende gjør et søk i kalenderen. Visse prisavvik kan derfor forekomme når du går videre til bestilling.

Dra på ferie til vakre Kroatia og opplev alt fra historiske steder til fantastisk natur. Bestill en flyreise til Split eller Dubrovnik i Kroatia direkte fra København lufthavn.

 

Sydenferie i Kroatia

Kroatia er et familievennlig land i Sentral-Europa som de siste årene har blitt et populært reisemål. Dersom du velger å feriere i Kroatia, vil du oppleve et land med vakre kyster og nydelige strender. Dersom du reiser til Kroatia, kan du blant annet oppleve den gamle kystbyen Dubrovnik, som i dag er beskyttet av UNESCO, og den nest største byen i Kroatia, Split, som er kjent for sin store kulturarv og vakre beliggenhet.

 

Helgetur til Zagreb

Zagreb, hovedstaden i Kroatia, er en spennende og moderne by som byr på en rekke museer som er vanskelig å finne andre steder. Dersom du velger å besøke Zagreb, anbefaler vi å besøke museet Muzej Grada Zagreba, som byr på byens gamle og fascinerende historie, og det arkeologiske museet. Nyt den deilige kroatiske gastronomien og fantastisk vin på kvelden til priser som ligger langt under de norske.

 

Split – en moderne by med en spennende historie

Split er en populær turistdestinasjon i Kroatia på grunn av byens spennende kultur og vakre beliggenhet ved siden av havet. Split er Kroatias nest største by med over 200 000 innbyggere og forbinder et moderne europeisk byliv med gammel historie som strekker seg helt tilbake til Diokletians storhetstid på 300-tallet. Dersom du besøker Split, kan du oppleve templer, torg og murer, og med ca. 2600 timers solskinn hvert år, er det ikke vanskelig å forstå hvorfor byen er et populært reisemål, både for lokalbefolkningen og turister.

 

Besøk perlen ved Adriaterhavet

Den vakre byen Dubrovnik har en befolkning på ca. 50 000 og har fått tilnavnet «Perlen ved Adriaterhavet» på grunn av sin slående skjønnhet. Byen er en vakker havneby på kysten langs det turkisfargede vannet i Middelhavet, og byen er full av vakre byggverk og har en rekke vakre kirker, klostre og museer. Dubrovnik var i middelalderen en bystat ved navn Ragusa som konkurrerte med Venezia i både makt og skjønnhet. I tillegg er byen hjem til flere berømte kroatiske forfattere, skuespillforfattere, malere, matematikere og filosofer.

 

Flyvninger til Kroatia – flere avganger hver dag

Fly til Kroatia med SAS – vi byr på avganger til både Split og Dubrovnik. Dersom du ønsker å reise til Split, vil turen ta ca. 2 timer, og du kan velge mellom 9 daglige avreiser. Dersom du velger å fly til Dubrovnik i Kroatia, har SAS opptil 4 daglige avganger fra København med en reiselengde på 5 timer.

 

Annet

Fly til Split

Fly til Dubrovnik