Fly til Kroatia

Fly med SAS til Dubrovnik, Split eller Pula og opplev Kroatias historie, kultur, strender og vakre øyer. Kroatia har noe for enhver. Shopping, vakker natur, steinstrender med turkist vann og mange vakre øyer.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Kroatia fra/via Oslo, København og Stockholm og tilbyr fly til Dubrovnik, Pula, Split og Zadar. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fly til Kroatia – nyt kroatisk mat og kultur

Du bør ikke gå glipp av Kroatias spesialiteter når du er på besøk. Smak på svart risotto med blekk fra blekkspruter, den krydrete kulen-pølsen og prsut, dalmatisk spekeskinke. Ikke glem å prøve den kroatiske vinen og olivenoljen.

Opplev ulike deler av Kroatia

Fly med SAS til den historiske byen Dubrovnik, som er beskyttet av UNESCO. I Dubrovnik får du muligheten til å vandre gjennom gamlebyen og se de mange historiske severdighetene, eller du kan tilbringe dagen på en av strendene i nærheten.

Besøk Split, den nest største byen i Kroatia. Split byr på alt fra historiske steder til strender og shopping. Herfra kan du lett ta en ferge til en av øyene i nærheten; Hvar, Korčula og Brač er noen av de mest populære.

På sørspissen av Istria-halvøya ligger Pula, hvor du kan se antikke romerske bygninger som Pula arena.

Fly til <em>Kroatia</em>

Opplev Kroatia sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Split, Dubrovnik og Pula.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.