søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Kroatia fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).


Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Pula – bestill nå

Hvis du ser etter et godt tilbud på en flybillett, må du huske å bestille reisen på SAS i forveien. For å få en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille med én gang og bestemme deg senere. 

  • cl--plane-right Flyplass: Pula lufthavn (PUY)
  • cl--credit Valuta: Kroatisk kuna
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/ CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Kroatisk

Rabattbilletter for barn

Opplev Pula sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Pula.  

fly til Pula og nyt en ferie ved kysten    

Kystbyen Pula ligger på tuppen av halvøya Istria i Kroatia, og er kjent for sine vakre strender, romerske ruiner og sjarmerende havn. Byen ble utbygd da Augustus var keiser og har blitt styrt av flere nasjoner i løpet av historien.  

Her kan du finne ut mer om byens historie ved det romerske amfiteateret, i Augustus-tempelet eller i den nærliggende nasjonalparken Brijuni. Du kan også bare slappe av på Verudela-stranden eller utforske Brijuni-parken.

Utforsk Pula
  • Hvorfor Pula?
  • Fly med SAS til Pula lufthavn (PUY)
  • Gjør reisen enklere med SAS-appen
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i din reise til Pula

SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Pula inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.  

Du kan reise enda mer komfortabelt ved å oppgradere billetten din til neste reiseklasse og få flere fordeler. Få tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt måltider og snacks om bord. 

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Bli medlem av EuroBonus, så vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.  

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Pula

Er det noe du vil ordne i siste liten? Her på SAS kan du bestille leiebil – noe som gjør det lett å få transport fra flyplassen. Du kan også bestille et hotell du selv velger, så er du klar for turen. 

Andre populære SAS-destinasjoner