Fly til Pula

Pula er et paradis for historieelskere og full av romerske ruiner, levninger etter keiserlig sjøfart og gamle, majestetiske bygninger. Hvis du ikke er her for å lære mer om historie, finnes det mange restauranter du kan spise på, butikker du kan besøke og en enorm kyststrekning du kan utforske.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Kroatia fra/via Oslo, København og Stockholm. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt, noen er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Pula

Hvis du ser etter et godt tilbud på en flybillett, må du huske å bestille reisen på SAS i forveien. For å få en oversikt over alle destinasjonene våre på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du bestille med én gang og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Kroatia sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Pula.

Fly til Pula og nyt en ferie ved kysten

Kystbyen Pula ligger på tuppen av halvøya Istria i Kroatia, og er kjent for sine vakre strender, romerske ruiner og sjarmerende havn. Byen ble utbygd da Augustus var keiser og har blitt styrt av flere nasjoner i løpet av historien.

Her kan du finne ut mer om byens historie ved det romerske amfiteateret, i Augustus-tempelet eller i den nærliggende nasjonalparken Brijuni. Du kan også bare slappe av på Verudela-stranden eller utforske Brijuni-parken.

Fly til <em>Pula</em>

Fly med SAS til Pula lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar når ferien starter.

Pula lufthavn

Hjem til festivaler i verdensklasse – dette er en by som er godt kjent verden rundt. Byen kombinerer sine kulturelle og historiske skjønnheter med moderne aktiviteter for alle, og er vel verdt et besøk.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i din reise til Pula

SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Pula inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Du kan reise enda mer komfortabelt ved å oppgradere billetten din til neste reiseklasse og få flere fordeler. Få tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.