søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Fly fra Bergen til Alicante

Med SAS kan du bestille flyreise fra Bergen til Alicante hver uke. Uansett om det er vinter, vår, sommer, eller høst, kan du forvente en rask og enkel reise mellom Bergen og Alicante. Unn deg en deilig ferie i Spania, hvor du kan nyte sol, bad og paella. Bestill billett fra Bergen til Alicante i dag!
 

Flyreiser Bergen – Alicante

Følger du med i vår lavpriskalender? Hvis du ikke gjør det, går du glipp av å kunne følge med på markedets beste priser. Vår lavpriskalender oppdateres kontinuerlig med rimelige billetter Bergen – Alicante. Jo mer fleksibel du kan være med tanke på reisedatoer, desto bedre muligheter får du til å bestille billetter mellom Bergen og Alicante til en svært god pris. Med SAS har du alltid 24 timers åpent kjøp, noe som gir deg muligheten til å bestille først, og forsikre deg om reisetidene passer senere. Bestill din reise mellom Bergen og Alicante med SAS allerede i dag!

Finn din reise med vår lavpriskalender
 

Inkludert i din reise

For å gjøre din reise mellom Bergen og Alicante så komfortabel og effektiv som mulig, er det flere fordeler som alltid er inkludert i dine billetter, uansett hvilken reiseklasse du velger. Blant annet serveres alltid te og kaffe gratis, og du kan dessuten benytte deg av dagens avis ved hjelp av vår SAS App. 

Vi jobber stadig for å forbedre din opplevelse, både før og etter selve flyturen. Følgende tjenester inngår derfor alltid i din reise mellom Bergen og Alicante:

Reis Bergen – Alicante, opplev Spanias østkyst

Alicante er en mellomstor by, som ligger øst i Spania, lokalisert i en vakker bukt ved Middelhavet. Her møtes byliv og shopping, med idylliske smug, varmt vann og vakre strender. Byen, som er et sant shoppingmekka, har et stort utvalg av butikker, så pass på å pakke lett før du setter deg på flyet til Alicante. 

For deg som lengter etter naturopplevelser eller spenning, finnes det mange mulighet til å vandre, snorkle, ro, og mye annet. Alicante er en av flere perler ved den spanske østkysten. Østkysten av Spania bærer navnet Costa Blanca, som betyr «Den hvite kysten». Dette kallenavnet er det lett å skjønne hvor stammer fra. Her vil du oppleve at sanden kiler mellom tærne på den flere mil lange sandstranden, som strekker seg oppover langs kysten. 

Alicante-regionen er et av de mest populære reisemålene i Spania, noe som er lett å forstå. Det finnes flere små fiskelandsbyer langs kysten, som absolutt er verdt et besøk. Et ferieopphold her gir garantert sol, bad, og andre herlige opplevelser utover det vanlige. Bestill din reise Bergen Alicante allerede i dag! 
 

SAS Plus-billett for økt komfort

Er du opptatt av komfort? I så fall er SAS Plus-billetten det rette valget for deg når du bestiller billetter fra Stavanger til Alicante. Velger du SAS Plus-billetter når du skal reise Stavanger – Alicante kan du forberede deg på en komfortabel reise, med topp service. Med SAS Plus serveres du alltid et godt måltid, i tillegg til at du får tilgang til Fast Track. Fast Track er den raskeste måten å komme gjennom sikkerhetskontrollen på, noe som gir deg en smidig start på turen. Velger du SAS-Plus kan du i tillegg koble helt av i vår SAS Lounge. SAS Plus innebærer ganske enkelt komfort, effektivitet, og en fin start på ferien!
 

Barnerabatt på flyreiser

Vis barna dine verden! Fly Bergen – Alicante med SAS barnerabatt. Reiser du med barn under 2 år, får du opptil 90 % barnerabatt på flybillettene, om de sitter på fanget til en voksen. Barn mellom 2 og 11 år får opptil 25 % rabatt. Dersom du ønsker et eget sete til barn under 2 år, blir prisen den samme som for barn mellom 2 og 11 år. Ta med hele familien på reisen til Alicante; reis raskt og enkelt til den spanske kysten!

Mer informasjon om å reise med barn 
 

Kom i gang med EuroBonus

Som medlem i SAS EuroBonus får muligheten til å tjene poeng, blant annet når du kjøper flybilletter. Dine EuroBonus-poeng kan du senere bruke til å bestille nye flybilletter, leie bil, og mye annet. Dersom du er Gull- eller Diamantmedlem, har du også mulighet til å starte reisen på best mulig måte, gjennom å slappe av i vår SAS Lounge på flyplassen. Her finner du aviser, mat og drikke, og en rolig atmosfære, slik at du kan lade batteriene og nyte turen allerede før du går ombord i flyet. Meld deg inn i EuroBonus før du bestiller din reise mellom Bergen og Alicante, så kan du lene deg tilbake og nyte turen. 

Bli medlem i EuroBonus