søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Fly fra Bergen til Hamburg

Skal du en rask tur til Hamburg? Hos SAS har vi flere daglige flyavganger fra Bergen til Hamburg. Med kun et lite mellomstopp i København, kan du befinne deg i Hamburg på rundt tre timer.

Book din reise fra Bergen til Hamburg nå 
 

Inkludert i din reise

Uansett hvordan du reiser, eller hvor lang reisen din er, ønsker vi å gjøre den mest mulig behagelig for deg og ditt reisefølge. Derfor får du alltid flere fordeler inkludert i din flybillett hos SAS. Under reisen kan du for eksempel nyte en kopp varm kaffe, samtidig som du leser dagens avis i vår SAS App. I tillegg er dette alltid inkludert i din SAS reise:

Vil du lese mer om våre ulike reiseklasser kan du gjøre dette her.
 

Finn billige flybilletter fra Bergen til Hamburg

Har du lenge sett på flybilletter fra Bergen til Hamburg uten å finne noe som passer? I så fall har du havnet på rett sted. Vår lavpriskalender gir deg lett oversikt over de rimeligste flyreisene fra Bergen til Hamburg. Her kan du fort komme over et kupp!

Er du ute etter de aller rimeligste billettene, kan det være greit å være ute i god tid, og være fleksibel på hvilke reisedatoer som er aktuelle. 

Finn billige flybilletter fra Bergen til Hamburg her
 

Få EuroBonus-poeng på dine flyreiser mellom Bergen og Hamburg

Er du medlem i vårt EuroBonus fordelsprogram? Om du ikke er medlem ennå, kan du med fordel melde deg inn neste gang du bestiller billetter hos oss. For eksempel når du bestiller flybilletter fra Bergen til Hamburg. Som SAS EuroBonus-medlem får du poeng hver gang du booker en reise med oss. Disse kan du senere bruke til å bestille nye reiser, og mye mer! Høres dette interessant ut?

Bli medlem i EuroBonus
 

Transport fra Hamburg Lufthavn

Hamburg Lufthavn befinner seg 11 km nord for byens sentrum. Det tar derfor ikke lange tiden fra flyplassen og inn til byen. Vi har samlet opplysninger om transport fra Hamburg Lufthavn for deg, så du lett får oversikt over hvordan du kommer deg enklest mulig inn til Hamburg sentrum.
 

Tog

Fra flyplassen er det mulig å ta Hamburg S-Bahn inn til sentralstasjonen – Hamburg Hauptbahnhof. Turen går direkte, og tar knappe 30 minutter. Velger du å ta toget er dette en lettvint og hurtig måte å reise fra flyplassen, og inn til sentrum.
 

Buss

Det er også mulig å ta buss inn til Hamburg sentrum. Bussene kjører til og fra flyplassen, alle dager i uken, både dag og natt. Du finner bussholdeplassene utenfor de ulike terminalene. 
 

Taxi

Om du ikke er så glad i offentlig transport, eller om du ankommer Hamburg sent på kvelden, kan Taxi være et godt alternativ. Taxiene holder til foran terminal 1 og 2. I Hamburg kan du velge mellom å forhandle frem en fast pris på forhånd, eller kjøre på taksameter. 
 

Adresse til Hamburg Lufthavn (HAM)

Flughafenstr. 1-3, 22335 Hamburg, Tyskland

Hjemmeside
 

Verdt å se i Hamburg

De fleste tenker på Berlin og Oktoberfest, når det er snakk om reiser til Tyskland. Likevel har Tyskland mye mer å by på enn dette. Hamburg er en spennende by, som absolutt er verdt et besøk. Vi har samlet en rekke forslag til hvilke severdigheter du burde sette av tid til å besøke, når du først er i Hamburg.
 

Opplev Hamburg fra vannet

Hamburg er spesielt kjent for sine mange kanaler og havner. På grunn av disse blir byen ofte kalt «Nord-Europas Venezia». Det morsomme med dette kallenavnet er at Hamburg faktisk har flere broer, enn hva Venezia og Amsterdam har tilsammen. En båttur er derfor en selvfølge hvis du ønsker å se Hamburg fra en litt annen vinkel. 
 

Verdens største modelljernbarne

I Hamburg finner du også verdens største modelljernbane. Her har du mulighet til å se en tro kopi av flere byer og land, gjengitt i miniatyrform. Her kan du gå på oppdagelsesreise i 2.300 m2 med modelljernbane og miniatyr-bygninger. Kanskje finner du også ditt eget hjemsted representert her?

Er du interessert i flere gode reisetips, er du velkommen til å besøke vår reiseguide – Scandinavian Traveler. Her har vi samlet et stort utvalg av tips for den perfekte Hamburg-reisen. 

 

Annet

Reisemål med SAS

Reiseforsikring