søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Fly fra Stavanger til London

London er en storby mange nordmenn stadig reiser tilbake til, og det med god grunn. London er rik på både historie, opplevelser og arkitektur. Dette er en av storbyene som aldri sover, og som du kan besøke igjen og igjen uten å gå lei. 

Med SAS kan du bestille flybilletter som får deg direkte fra Stavanger til London, på bare 2 timer. Hos oss kan du velge mellom direkteflyvninger nesten hver dag, noe som gjør London ypperlig for din neste storbyferie. Finn de billettene som passer deg best med vår lavpriskalender, uansett om du drar til London for business eller for pleasure. 
 

Inkludert i din reise

Vi i SAS ønsker å gi deg en opplevelse utenom det vanlige. Derfor har vi også inkludert en rekke ekstra fordeler i billetten din, uansett hvilken reiseklasse du velger. Når du flyr med SAS får du derfor alltid:

Oppnå ekstra fordeler med SAS EuroBonus

Er du medlem i vårt EuroBonus fordelsprogram? Med EuroBonus får du enda mer å se frem til på din reise Stavanger – London. EuroBonus er Nordens største lojalitets- og frequent-flyer program, hvor du som medlem tjener poeng hver gang du flyr, eller benytter tilbud hos våre samarbeidspartnere. 

Med EuroBonus kan du for eksempel tjene poeng på dine hotellopphold, leiebil, shopping, eller på daglige innkjøp. Poengene du tjener kan du bruke til å bestille nye flybilletter, hotellopphold, til å oppgradere dine eksisterende billetter, eller til gavekort. I tillegg kompenserer vi CO2-utslippene for alle EuroBonus-medlemmer når de reiser med oss. 

Meld deg inn gratis her
 

Finn billige flybilletter fra Stavanger til London 

Visste du at SAS har en lavpriskalender, hvor du ofte finner billige flybilletter? Hvis du ønsker å få tak i de mest fordelaktige billettene fra Stavanger til London Heathrow, burde du være ute i god tid og være fleksibel på reisedatoer. Husk at du alltid har 24 timers åpent kjøp på dine billetter hos SAS. Du kan derfor booke billettene når du finner dem, for så å sjekke om reisetidene egner seg for alle i reisefølget ved en senere anledning.

Sjekk lavpriskalenderen for billige billetter til London og andre destinasjoner
 

Transport til og fra London Heathrow (LHR)

London Heathrow er den mest populære flyplassen i hele Storbritannia. Flyplassen befinner seg ca. 22 km vest for London sentrum. Herfra kan du velge mellom tog, undergrunnsbanen, buss eller taxi, hvis du skal inn til London sentrum.
 

Tog og metro

Fra Heathrow kan du ta undergrunnsbanen direkte inn til sentrum, noe som tar omtrent 50-60 minutter. Her kan du ta Piccadilly Line, som kjører ca. hvert femte minutt i rushtiden, og ca. hvert tiende minutt utenfor rushtiden. I tillegg kan du ta toget Heathrow Express, som en den raskeste måten å reise mellom flyplassen og London sentrum. Heathrow Express bruker bare 15 minutter til togstasjonen Paddington, som ligger i sentralt i bydelen Westminster.
 

Buss

Fra flyplassen kan du også velge mellom flere bussoperatører. Disse finner du utenfor de fleste terminalene. Utenfor terminal 2 og 3 finner du en busstasjon som er åpen 24-timer i døgnet, og som har gode muligheter for å reise inn til sentrum. Fra terminal 4 finner du bussene på stopp 13 og 14, mens du fra terminal 5 finner bussene ved stopp 9–15.  
 

Taxi

Utenfor hver terminal kan du også lett få tak i en taxi, om du ønsker å benytte deg av disse. 
 

Adressen til Heathrow Lufthavn (LHR):

Heathrow Airport Limited

Longford TW6, Storbritannia

Telefon: +44 0844 335 1801

Hjemmeside
 

Verdt å se i London

Er dette din første tur til London? I så fall kan du allerede begynne å glede deg. London har det hele, om du så er vill etter historiske severdigheter, vintagebutikker, god mat, musikaler eller muséer. I London er mulighetene mange. Storbyen, som spesielt er kjent for Big Ben, Buckingham Palace, Westminster Abbey, Tower Bridge, Piccadilly Circus, med mer, har noe å tilby for enhver smak. Når du først er i London burde du i tillegg sette av tid til å besøke disse severdighetene. 
 

London Eye

Om du ikke har gjort det før, burde du ta en tur i London Eye. Her får du den absolutt beste utsikten over byen, og over elven Thames som deler storbyen i to.
 

Gå på musikal

London er også spesielt anerkjent for sine fabelaktige musikaler. Et besøk i London er derfor ikke komplett uten å ha gått på en musikal. Hele året rundt får du gode muligheter til å oppleve storslåtte musikaler, på en av de mange teatrene i byen. 

Er du interessert i flere gode reisetips til din storbyferie i London? Besøk vår reiseguide – Scandinavian Traveler. Her finner du alle våre beste reisetips samlet under ett, blant annet kan du lese om våre beste shopping-tips, eller de beste tipsene for unike matopplevelser.
 

Annet

Fly til England

Reiseforsikring