søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
London

Fly til London

SAS flyr til London morgen, middag og kveld hver dag. Det tar bare 2 timer, og byen er et opplagt sted for en langhelg. Få ekstra billige billetter og ekstra fordeler når du flyr med oss – opptil 90 % barnerabatt.

Hos SAS ønsker vi at du skal ha det godt – også når vi ikke er i luften. Derfor får du mye inkludert i flybilletten din når du flyr med oss:

Har du kun håndbagasje – velg SAS Go Light

 

Opptil 10 daglige flyavganger til London–Heathrow

Hos SAS har vi helt opptil 6 daglige avganger til London. Vi flyr til London Heathrow Airport både morgen, middag, ettermiddag og kveld. Du kan alltid finne et fly som passer til planene dine.

Heathrow er byens største flyplass, og det er enkelt å komme seg både til og fra flyplassen. Du kan fly fra flere flyplasser i Norge til den engelske hovedstaden – det er både enkelt, raskt og billig å fly med SAS.

Finn avgang

Billige flybilletter til London – bestill i god tid

Når du flyr til London med SAS, er det selvsagt best å gjøre det med billige flybilletter. Bestill billettene dine i god tid, så kan du få tak i flybillettene våre til den beste prisen.

Husk at du alltid har 24-timers angrerett når du bestiller flybilletter hos SAS. Så du kan trygt bestille de billige billettene og høre med kjæresten, ektefellen eller vennen din etterpå.

Vår lavpriskalender gjør det enda enklere for deg å finne de billigste flybillettene til London.

Sjekk lavpriskalenderen

Fly direkte fra Oslo til London på 2 timer

Det tar faktisk ikke mer enn litt over 2 timer å fly til London fra Oslo.

SAS lander på Londons hovedflyplass, slik at du raskt kan komme deg videre og oppleve byen. Den korte reisetiden er perfekt for en langhelg eller en spontantur.

Vi sørger for at du kommer deg raskt og trygt frem, slik at du kan bruke minst mulig tid på transport. Du kan også velge selv når på dagen du vil fly.

Finn din avgang

 

Tilbud og fordeler med EuroBonus

EuroBonus gir deg enda mer å se frem til når du flyr. Nordens største lojalitets- og bonusprogram gjør reisen din enda enklere og mer komfortabel – helt kostnadsfritt.

Du får flere fordeler jo mer du flyr. Faktisk får du ikke bare poeng når du flyr, du tjener også poeng på hotellopphold, billeie, shopping og daglige innkjøp.

Løs inn poengene dine for nye flyreiser, oppgraderinger av billetter, hotellopphold eller gavekort. Du kan også bruke dem på spennende tilbud fra partnerne våre.

Les mer om EuroBonus og meld deg på gratis

Inspirasjon til din reise

Fly til London fra hele Norge fra/via Oslo

Det er ikke bare fra Oslo du kan fly til London. Vi flyr nemlig til den engelske hovedstaden fra flyplasser i hele Norge. Slik kan du fly fra en flyplass nær deg.

Vær oppmerksom på at noen av de forskjellige avgangene våre går via en kort transfer i Stavanger eller Oslo. Vi flyr til London Heathrow Airport fra/via Oslo f.eks. Bodø, Tromsø, Trondheim, Stavanger og Ålesund.

Fly til London fra en flypass nær deg

 

Opptil 90% barnerabatt

Reiser du med barn, har vi forskjellige rabatter og gode råd til deg. Barn samler også EuroBonus-poeng på reisen sin.

Barn under to år (0–23 måneder) reiser uten kostnad eller får 90% rabatt på flybillettprisen, avhengig av destinasjonen. Barnet reiser på samme sete som en forelder.

Barn under 12 år får rabatt på opptil 25% av billettprisen, og de får sitt eget sete.

Rabatt, bonus og gode råd når du reiser med barn

 

SAS Go Light, SAS Go og SAS Plus – enklere reise for deg

Vi vil gjerne gjøre reisen din så enkel og bekvem som mulig. Derfor har vi innført forskjellige typer flybilletter, slik at du kan velge akkurat den som passer deg best.

  • SAS Go Light – hvis du kun reiser med håndbagasje
  • SAS Go – endre billetten din uten gebyrer og få opptil 23 kg bagasje
  • SAS Plus – billetten kan refunderes, 2 stk. bagasje på 23 kg og adgang til Fast Track og SAS Lounge

Les mer om SAS Go og SAS Plus

LONDON HEATHROW LUFTHAVN

Flyplassen ligger ca. 22 km vest for London sentrum, og er den travleste i hele Storbritannia. Det er mulig å shoppe og spise på flyplassen og handle i taxfree. Det er også gratis Wi-Fi på hele flyplassen.

Når du lander i Heathrow, og gjerne vil raskt videre til London, finnes det flere muligheter for offentlig transport.

Det letteste er hurtigtoget fra Heathrow, Heathrow Express. Det er likevel også mange andre muligheter, slik som metro, buss og drosje. Du kan selvfølgelig også leie din egen bil mens du er i London.

 

TRANSPORT TIL OG FRA LONDON HEATHROW LUFTHAVN

Du kan ta Heathrow Express direkte fra flyplassen. Det tar ikke mer enn 15 minutter før du befinner deg på Paddington Station. 

Metroen går også direkte til flyplassen. Den gjennomsnittlige reisetiden til det sentrale London er mellom 50 og 60 minutter. Picadilly Line kjører ca. hvert 5. minutt i rushtiden og hvert 9. minutt i mindre travle perioder.

Det går flyplassbusser til og fra flyplassen hver halvtime – om natten kan du ta N97-bussen. Det er også drosjeholdeplasser ved alle de fem terminalene på Heathrow.

 

BILUTLEIE PÅ LONDON HEATHROW LUFTHAVN

Hvis du leier en bil til ferien i London, kan du være sikker på at du kan komme deg raskt frem og tilbake – selv om du skal utenfor byen. Du kan både hente og levere bilen din ved flyplassen.

Du kan gjøre et hurtigsøk etter leiebiler via hjemmesiden vår. Her får du en enkel oversikt med priser, bilutleieselskaper og ledige biler.

 

Kontakt

Heathrow Airport Limited 

The Compass Centre

Nelson Road

Hounslow

Middlesex

TW6 2GW

Telefon: +44 20 33 68 89 68

Nettside

Transport i London

Både turister og de lokale innbyggerne bruker buss og metro når de skal rundt i London. The Tube, som den kalles, har 12 linjer og er den klart raskeste måten å komme seg rundt i byen på – særlig i rushtiden. Den kjører likevel kun til midnatt, så hvis du skal hjem etter det, må du bruke enten buss eller drosje.

Hvis du gjerne vil oppleve noe av byen og ikke har travelt, kan vi anbefale å bruke de kjente røde dobbeltdekkerbussene. Det er en hyggelig og interessant måte å komme rundt i byen på, og samtidig får du sett masse av byen. Det kan særlig være en opplevelse om natten å sitte i første etasje på de røde bussene.

Du bør også vurdere de sorte drosjene i London på turen din. Du får en utrolig behagelig opplevelse og masser av plass til beinene og handleposene dine. Det kan også være lurt å kjøre med minitaxi hvis du vil spare noen kroner. De må likevel bestilles i forveien, da du ikke kan praie dem på gaten.

Annet

Kjøp reiseforsikring

Fly til England

 

Flere SAS-destinasjoner