Fly til London

We are travelers.

SAS flyr til London i England fra/via Oslo, København og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til London – bestill nå

Bestill reisen på SAS i forveien, så er det større sjanse for at du får billigere flypriser og sparer penger på flygninger til andre destinasjoner. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Merk at SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev London sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til London.

fly til London og nyt en skikkelig storbyferie

London trekker til seg over 27 millioner besøkende hvert år og er en av byene i verden med mest mangfold. Denne yrende byen er full av kultur med sine eldgamle palasser, mange handlegater og sjarmerende, gamle engelske puber.

Her kan du besøke Buckingham Palace eller seile nedover Themsen på et elvecruise. Du kan også nyte gatemat på Camden Market eller tilbringe tid med dyrene i London Zoo.

Det finnes uendelig med ting du kan gjøre i London, og alle vil finne noe de liker her.

London

London er full av historie, kultur og attraksjoner, og det finnes uendelig med ting du kan se og gjøre. Gjør deg klar til å beundre eldgamle palasser, smake på mat i verdensklasse og nyte det yrende og livlige nattelivet alle kvelder i uken.

Fly med SAS til London Heathrow, så er du avslappet, godt uthvilt og klar når ferien starter.

London Heathrow lufthavn

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Oppgrader flybilletten din til neste reiseklasse for å få tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt inkluderte måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til London

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til London inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud