søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til London i England fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til London – bestill nå

Bestill reisen på SAS i forveien, så er det større sjanse for at du får billigere flypriser og sparer penger på flygninger til andre destinasjoner. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene på ett og samme sted, kan du gå til vår lavpriskalender. Merk at SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det nå og bestemme deg senere. 

  • cl--plane-right Flyplass: London Heathrow (LHR)
  • cl--credit Valuta: Britiske pund
  • cl--clock Tidssone: GMT: UTC/ BST: UTC+1
  • cl--globe Offisielt språk: Engelsk

Rabattbilletter for barn

Opplev London sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til London. 

fly til London og nyt en skikkelig storbyferie

London trekker til seg over 27 millioner besøkende hvert år og er en av byene i verden med mest mangfold. Denne yrende byen er full av kultur med sine eldgamle palasser, mange handlegater og sjarmerende, gamle engelske puber. 

Her kan du besøke Buckingham Palace eller seile nedover Themsen på et elvecruise. Du kan også nyte gatemat på Camden Market eller tilbringe tid med dyrene i London Zoo. 

Det finnes uendelig med ting du kan gjøre i London, og alle vil finne noe de liker her. 

Fly til London med SAS
  • Helgetur i London
  • Tower Bridge i London
  • Utforsk London

Alltid inkludert i reisen til London

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til London inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.  

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus gir deg mer av verden. Hvis du er medlem av EuroBonus , vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie.  

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i London

Spar litt tid og bestill både hotell og leiebil her på SAS. Vi gir deg tilgang til flotte hoteller og leietjenester for å gjøre reisen til London så lett og hyggelig som mulig. 

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om London og la deg inspirere