søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Fly fra Oslo til Stavanger

Fly Oslo Stavanger med SAS 

Flyr du Oslo Stavanger med SAS, kan du velge mellom flere avganger, året rundt. Reisen tar knappe 55 minutter, noe som gjør at du kan reise både effektivt og enkelt fra Oslo til Stavanger. Melder du deg i tillegg inn i EuroBonus kan du dra nytte av flere fordeler på reisen din. Er du gullmedlem eller høyere kan vi blant annet friste med tilgang til vår SAS Lounge på Oslo Lufthavn. Book dine flybilletter fra Oslo til Stavanger med SAS, og velg den reisetiden som passer akkurat deg best.
 

Inkludert i din reise Oslo Stavanger 

Hos SAS ønsker vi å gjøre din reise fra Oslo til Stavanger så komfortabel som mulig. Bestiller du flybilletter med oss, kan du derfor se frem til flere fordeler uansett hvilken reiseklasse du velger. Dette er alltid inkludert i dine SAS-reiser fra Oslo til Stavanger: 

Les mer om de ulike reiseklassene vi tilbyr her 
 

Kom i gang med SAS EuroBonus før din reise fra Oslo til Stavanger 

EuroBonus er vårt lojalitets- og fordelsprogram. Som EuroBonus-medlem får du mulighet til å få litt ekstra ut av dine reiser med SAS. Du vil for eksempel få muligheten til å tjene poeng på alle dine flyreiser, på dine restaurantbesøk og hotellopphold, samt når du handler hos våre samarbeidspartnere på nett eller i butikk. Disse poengene kan du senere benytte til å bestille nye flyreiser, oppgradere dine eksisterende billetter, og mye mer. 

Jo mer du bruker EuroBonus, jo flere fordeler får du. Allerede som sølvmedlem kan du nyte godt av fordeler som gir ekstra komfort og som gjør reiser litt bedre. Er du gullmedlem eller høyere, kan du også starte reisen din med vår Fast Track, samt slappe av i vår SAS Lounge. I tillegg kan vi glede med at vi CO2-kompenserer alle reiser med SAS for våre EuroBonus-medlemmer. 

Bli medlem i EuroBonus 
 

Finn rimelige billetter fra Oslo til Stavanger 

Med vår lavpriskalender kan du lett finne billetter til Stavanger fra Oslo, til en fordelaktig pris. Lavpriskalenderen oppdateres ved hvert søk, noe som betyr at vi kan tilby deg våre beste priser. Bestiller du billetter i god tid i forveien og er fleksibel på reisedatoer, får du mulighet til å få tak i de mest fordelaktige billettene. Dine SAS-billetter har alltid 24-timers åpent kjøp, noe som gjør at du kan bestille billetter allerede nå, for så å undersøke om reisetidene passer med venner og familie etterpå. 

Utforsk vår lavpriskalender og finn din neste reise med SAS 
 

Få rabatt på flybilletter til barn 

Bestiller du billetter til hele familien hos SAS, kan du dra nytte av vår barnerabatt! Hos SAS får barn under 2 år opptil 90 % barnerabatt på flybillettene om de sitter på fanget til en voksen under flyvningen. Barn mellom 2 og 11 år, eller barn under 2 år som skal ha eget sete, får opptil 25 % barnerabatt. Book dine billetter fra Oslo til Stavanger med SAS allerede i dag, og ta med hele familien til fargerike gater i Stavanger. 

Mer om å reise med barn 
 

Fly Oslo Stavanger og opplev en ny side av oljehovedstaden 

Stavanger er Norges tredje største by, men er også kjent som oljehovedstaden eller oljebyen. Med fantastiske lange hvite strender, dype fjorder og høye fjell, er det tydelig at byen og områdene rundt har vært preget av naturen, og spesielt av havet. Samtidig har byen et fargerikt og urbant by- og kulturliv, som sammen med naturen setter Stavanger på kartet over steder du burde besøke. 

På vestsiden av byfjorden Vågen i Stavanger sentrum finner du Gamle Stavanger, en bydel som hovedsakelig består av godt bevarte trehus fra 1700- og 1800-tallet. Her finner du koselige brosteinsgater, parker, små butikker og gallerier. På øst-siden av Vågen finner du også spennende gater, en av disse er «Fargegaten» som ligger i Øvre Holmegate, og som er kjent for sine fargerike trehus med et spennende utvalg av caféer og restauranter.  

Reiser du til Stavanger-området for naturopplevelser finner du både Lysefjorden, Sola-stranden, Jæren-strendene og spektakulære Preikestolen tett opp til Stavanger by. På strendene i nærheten har du mulighet til å prøve deg på surfing eller kiting året rundt. Ønsker du en tørrere opplevelse kan vi anbefale å ta turen 604 meter opp til toppen av Preikestolen, hvor vi kan garantere en fantastisk utsikt over Lysefjorden.  

Sola Lufthavn i Stavanger (SVG) ligger i ca. 11 km sør-vest for Stavanger by. Herfra kan du lett ta Flybussen, som tar omtrent 20-30 minutter inn til sentrum. Skal du til Jæren eller Sandnes finner du også busser hit. Om du ønsker kan du også ta en taxi, disse finner du midt mellom flyterminalen og parkeringshuset. 

Om du er interessert i flere reisetips burde du sjekke ut vår reiseguide, Scandinavian Traveler. Her finner du mange gode tips for ulike destinasjoner fra hele verden.  
 

Annet 

Flere reisemål med SAS