søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Fly fra Oslo til London

London er en storby mange nordmenn stadig reiser tilbake til, og det med god grunn. London er rik på både historie, kultur, opplevelser, uteliv og arkitektur. Dette er en av storbyene som aldri sover, og som du kan besøke igjen og igjen uten å gå lei.  

Velger du å fly Oslo London med SAS, kan du i sommermånedene reise direkte Oslo Stansted flere ganger i uken, mens du ellers i året kan velge å reise Oslo Stansted med en mellomlanding i København. Uansett hva du velger har vi mange avganger og kort reisetid, noe som gjør London ypperlig for din neste storbyferie.  
 

Inkludert i din reise 

Vi ønsker å gi deg en opplevelse utenom det vanlige, og jobber stadig for å forbedre dine opplevelser både før, under og etter reisen. Derfor har vi også inkludert en rekke ekstra fordeler i billetten din, uansett hvilken reiseklasse du velger. Bestiller du flybilletter Oslo London med SAS får du derfor alltid: 

Oppnå ekstra fordeler med SAS EuroBonus 

Er du medlem i vårt EuroBonus fordelsprogram? Med EuroBonus får du enda mer å se frem til på din reise Oslo London. EuroBonus er Nordens største lojalitets- og frequent-flyer program, hvor du som medlem opptjener poeng hver gang du flyr eller benytter deg av tilbud fra våre samarbeidspartnere.  

Med EuroBonus kan du for eksempel tjene poeng på dine hotellopphold, leiebil, shopping, eller på daglige innkjøp. Poengene du tjener kan du bruke til å bestille nye flybilletter, hotellopphold, eller til å oppgradere dine eksisterende billetter. I tillegg kan vi glede med at vi CO2-kompensere utslippene for alle reiser med SAS gjort av EuroBonus-medlemmer.  

Bli med i EuroBonus

Finn billige flybilletter Oslo London 

Visste du at vår lavpriskalender viser deg alle våre billigste flybilletter Oslo London i sanntid? Ønsker du å få tak i de mest fordelaktige billettene fra Oslo til London Stansted eller London Heathrow anbefaler vi å ta en titt i lavpriskalenderen. Her gjelder det dog å være ute i god tid, og om du i tillegg er fleksibel på reisedatoene kan du fort komme over et kupp. Med lavpriskalenderen kan du finne de billettene som passer deg best, uansett om du reiser Oslo London for business eller for pleasure.  

Sjekk lavpriskalenderen for billige billetter til London og andre destinasjoner 
 

Transport til og fra London Stansted (STN)

London Stansted befinner seg 68 km nordøst for London by. Flyplassen ligger dermed i fylket Essex, men er likevel godt koblet til London og områdene rundt gjennom kollektiv transport. Fra Stansted kan du velge mellom tog, buss eller taxi inn til London sentrum.  
 

Tog 

Stansted Express er gjerne den raskeste måten å reise mellom London by og Stansted. Stansted Express går hvert 15 minutt, og bruker omtrent 50 minutter til og fra Liverpool Street Station, som ligger sentralt til i den nordlige delen av London sentrum. I tillegg til Stansted Express har du regionale aktører som også tar deg inn til London sentrum, i tillegg til andre områder i nærheten. Togstasjonen finner du under terminalen. 

 

Buss 

Du har også flere bussoperatører som kjører til og fra Stansted, og som stopper ved flere sentrale knutepunkt. Både Airport Bus Express og National Express har hyppige avganger fra Stansted. Turen, som tar fra halvannen til to timer, kan du gjerne booke på forhånd. Bussene finner du 2-minutters gange fra terminalen.  

 

Taxi 

Utenfor terminalen kan du også lett få tak i en taxi. Disse kan gjerne bookes på forhånd ved minicabit, som sammenligner tilbud fra ulike lisensierte aktører i området.  

 

Adressen til Stansted Lufthavn (STN): 

Bassingbourn Rd. 

Stansted CM24 1QW 

United Kingdom 

Flyplassens hjemmeside 
 

Transport til og fra London Heathrow (LHR)

Reiser du Oslo Heathrow lander du på den mest populære flyplassen i hele Storbritannia. Flyplassen befinner seg ca. 22 km vest for London sentrum, hvor du lett kan reise inn til London sentrum med enten tog, undergrunnsbanen, buss eller taxi. 
 

Tog og Metro 

Fra Heathrow kan du ta undergrunnsbanen direkte inn til sentrum, noe som tar omtrent 50-60 minutter. Velger du undergrunnsbanen kan du ta Piccadilly Line, som kjører ca. hvert femte minutt i rushtiden, og ca. hvert tiende minutt utenfor rushtiden. Ønsker du derimot å ta toget, kan du ta Heathrow Express, som er den raskeste måten å reise mellom London Heathrow og London sentrum. Heathrow Express bruker bare 15 minutter til togstasjonen Paddington, som ligger i sentralt i bydelen Westminster. 

 

Buss 

Fra flyplassen kan du også velge mellom flere bussoperatører. Disse finner du utenfor de fleste terminalene. Utenfor terminal 2 og 3 finner du en busstasjon som er åpen 24-timer i døgnet, og som har gode koblinger inn til London sentrum. Fra terminal 4 finner du bussene på stopp 13 og 14, mens du fra terminal 5 finner bussene ved stopp 9-15.   

 

Taxi 

Utenfor hver terminal kan du også lett få tak i en taxi, om du ønsker å benytte deg av disse.  
 

Adressen til Heathrow Lufthavn (LHR): 

Heathrow Airport Limited 

Longford TW6, Storbritannia 

Flyplassens hjemmeside 

 

Verdt å se i London 

Er dette din første tur Oslo London? I så fall kan du allerede begynne å glede deg. London har det hele, uansett om du er vill etter historiske severdigheter, vintagebutikker, god mat, musikaler eller muséer. Her er mulighetene mange. Storbyen, som spesielt er kjent for Big Ben, Buckingham Palace, Westminster Abbey, Tower Bridge, Piccadilly Circus, og mye mer, har noe å tilby for enhver smak. Når du først er i London burde du dog sette av tid til å besøke disse severdighetene.  

 

London Eye 

Om du ikke har tatt en tur i London Eye før, kan vi absolutt anbefale å gjøre dette på din reise Oslo London. Her får du den absolutt beste utsikten over byen, dens menge ikoniske bygninger og severdigheter, samt over elven Thames som deler storbyen i to. 

 

Besøk Londons mange markeder 

I London finner du mange spennende og eksotiske marked. Er du interessert i antikke møbler, smykker og klær kan vi anbefale Gray’s Antiques eller Alfie’s Antique Market. Er du derimot mer interessert i mat og matkultur, kan det storslagne Borough Market by på nesten alt hva du kan forestille deg. I tillegg kan både Portobello Road, Camden market og Columbia Road Market by på både små og store nisjebutikker. Er du ekstra oppmerksom og besøker Columbia Road Market tidlig på en søndag vil du befinne deg midt i et hav av blomster, da gaten blir forvandlet til et blomstermarked hver søndag. 

 

Gå på en West End musikal 

Londons fabelaktige musikaler er spesielt populære. Et besøk i London er derfor ikke komplett uten å ha satt av tid til en tur på en av de mange teatrene i byen. I West End distriktet finner du gode muligheter til å oppleve storslåtte musikaler, året rundt. 

Er du interessert i flere gode reisetips til din reise Oslo London? Da burde du besøke vår reiseguide – Scandinavian Traveler. Her finner du alle våre beste reisetips samlet under ett, og du kan blant annet lese om våre beste shopping-tips, tips til spennende bydeler, eller en guide til unike matopplevelser i London.