søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Fly fra Oslo til Amsterdam

Amsterdam er stedet for deg som ønsker å oppleve en storby med både rik kultur og historie, samt høy storbypuls. Her finner du flust av moderne og hippe forretninger, kafeer, barer og restauranter, i tillegg til museer fylt til randen av historiske mesterverk. De gamle mesterne finner du på Museumplein, du kan oppleve Anne Franks hus, shopping på The Nine Streets og selvfølgelig de vakre kanalene. Stemningen i byen er avslappet og hip, akkurat som Nederlenderne selv.
 

Fly til direkte til Amsterdam lufthavn Schiphol fra Oslo

Vi har mange daglige avganger fra Oslo til Schiphol lufthavn utenfor Amsterdam, og flyr også direkte flere ganger om dagen. Vi flyr gjennom hele dagen slik at du kan finne en avgang som passer din kalender. Velkommen ombord!

Finn din reise fra Oslo til Amsterdam

 

Alltid inkludert i din reise til Amsterdam

Reisen starter med flyturen! Derfor har vi inkludert en hel del i din flybillett slik at din reise til Amsterdam blir så komfortabel som mulig. Vi byr på kaffe og te om bord og gir deg best mulig service. Du får også tilgang til et omfattende underholdningstilbud i form av video on demand og musikk for å gjøre reisen ekstra trivelig. 

Dette er alltid inkludert i din flybillett:

Bestill billige flybilletter til Amsterdam

Vi har samlet våre billigste billetter til enhver tid i vår lavpriskalender. Hvis du er ute i god tid og er fleksibel på avreisedato kan du spare både tid og penger på din reise til Amsterdam med SAS.

Lavpriskalenderen oppdateres kontinuerlig for å kunne tilby så billige billetter som mulig, så følg med for å finne de billigste billettene. Husk at vi i SAS alltid gir deg 24 timers åpent kjøp på dine bestillinger, sånn at du kan bestille de billigste billettene for deretter å finne ut av om tidspunkter passer for resten av ditt reisefølge.

Finn din reise i vår lavpriskalender

Barnerabatt på tur/retur billetter til Amsterdam

Hvis du skal reise fra Oslo til Amsterdam med SAS, kan du benytte deg av følgende barnerabatter:

  • Barn under 2 år får 90 % rabatt på flybilletter til Miami hvis de sitter på fanget til en voksen. 
  • Barn mellom 2–11 år får opptil 25 % rabatt når de reiser med en person som har fylt 16 år. 

Reiser du med barn mellom 0–2 år, kan du alltid ta med en sportsvogn eller barnevogn gratis som innsjekket bagasje.

Er det første gang du fly med barn? Kontakt gjerne personalet på flyplassen – de sørger for at hele familien blir tatt godt vare på under flygningen. 
 

Mer om å reise med barn
 

Få ekstra fordeler og rabatter med SAS EuroBonus

Som medlem i EuroBonus, vårt kostnadsfrie lojalitetsprogram, får du ekstra fordeler og tilbud. Du opptjener bonuspoeng hver gang du flyr med SAS eller med en av våre Star Alliance-partene, eller handler hos en av våre samarbeidspartnere. Poengene kan du bruke til å betale for flybilletter, shopping om bord, på hotell eller i vår EuroBonus-shop.

Som medlem får du tilgang til mange fordeler og eksklusive tilbud fra starten av. Etter hvert som du opptjener poeng på flyreiser og kommer opp på høyere nivå, blir fordelene og belønningene bare bedre og bedre!

Bli medlem i dag, og motta gode tilbud og fordeler i dag!
 

Velkommen til Amsterdam

Sentrum av Amsterdam er kompakt og enkel å komme seg rundt til fots. Det er lite trafikk i sentrum fordi amsterdamerne foretrekker sykkel som transportmiddel. Det er i sentrum at du finner de kjente kunstmuseene, beryktede Red Light District og byens velkjente coffee shops. Du finner også gode shoppingmuligheter i Nine-Street Area og enorm utvalg gode spisesteder. Byen består av en rekke bydeler og områder som alle har sine særpreg og som er verdt å utforske, som De Pijp, Amsterdam Noord, Westerpark, Jordaan og Oud-West.

De vakre kanalene snor seg gjennom hele byen, og det er ikke uten grunn at byen refereres til som «Nordens Venezia» på folkemunne. Her finner du mer enn 100km kanaler og omtrent 1600 broer. Båtturer på kanalene er svært populært å gjøre, både for turister og lokale.

Få mest mulig ut av din reise til Amsterdam – finn flere reisetips til Amsterdam her.

Det offentlige transporttilbudet i Amsterdam er veldig bra, så det er enkelt å komme seg rundt. Du kan velge å reise med trikke, metro, buss, tog eller ferge under oppholdet ditt. Eller så kan du selvfølgelig gjøre som lokalbefolkningen – oppleve byen fra sykkelsetet.

Amsterdams metro er en rask og enkel måte å komme seg rundt i byen på. For å få tilgang til metrostasjonene trenger du et smartkort for offentlig transport (OV-Chipkaart) eller et annet gyldig reisekort (f.eks. 1-timesbilletter).

Planlegg reisen din  med offentlig transport i Amsterdam.
 

Transport til og fra Amsterdam lufthavn Schiphol

Schiphol flyplass er en av de største og travleste flyplassene i Europa, og er å regne som et knutepunkt. Flyplassen ligger bare 16 km sørvest fra Amsterdam, og det er enkelt å komme seg fra flyplassen og inn til Amsterdam. Du kan enten bruke offentlig transport, slik som busser eller tog, eller hotellbusser.

Du kan også bli hentet på hotellet ditt og hoppe av utenfor avgangshallen med en Schiphol Travel Taxi.

Du kan lese mer om flyplassen og transport til og fra flyplassen her
 

Annet å tenke på før din reise