søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Fly fra Bergen til Malaga

Ønsker du å reise fra Bergen til Malaga? Bestill flybilletter hos oss, og opplev alle fordelene du får med å reise med SAS. Legg reisen til Malaga, hvor feriefølelsen vil legge seg over deg allerede i det du forlater flyet.
 

Inkludert i din reise

Hos SAS ønsker vi å tilby deg en best mulig reise fra Bergen til Malaga. Bestiller du reisen gjennom oss kan du derfor se frem til flere fordeler, uansett hvilken klasse du reiser med. Dette er alltid inkludert i din SAS reise:

Mer informasjon om våre reiseklasser kan du finne her.
 

Billige flybilletter fra Bergen til Malaga

Leter du etter billige flybilletter til Malaga? Med vår lavpriskalender finner du et bredt utvalg av billige flybilletter fra Bergen til Malaga. Ønsker du de mest fordelaktige billettene anbefaler vi at du bestiller i god tid, og er fleksibel på reisedatoer. Skulle du ombestemme deg, kan vi glede med at du alltid har 24 timers åpent kjøp. 

Se våre billigste billetter til Malaga i lavpriskalenderen
 

Oppnå ekstra fordeler med dine flybilletter

Er du medlem i vårt SAS EuroBonus fordelsprogram? Om du ikke er medlem enda, burde du vurdere dette når du bestiller din neste tur med SAS. Som medlem i vårt kostnadsfrie fordelsprogram får du mange fordeler. Blant annet får du EuroBonus-poeng hver gang du booker flybilletter, bestiller et hotellopphold, eller gjennomfører kjøp hos våre samarbeidspartnere. Disse kan du senere bruke til å betale for dine bookinger. Høres dette ut som noe for deg? Da kan du bli medlem i EuroBonus her
 

Transport til og fra Malaga Lufthavn (AGP)

Malaga Lufthavn befinner seg 8 km sørvest for Malaga. Herfra er det lett å komme seg inn til sentrum av byen, og det finnes flere forskjellige transportmidler du kan benytte deg av. 
 

Tog 

Rett utenfor avgangshallen finner du en togstasjon, med direkte forbindelser til både Malaga, Torremolinos og Fuengirola.
 

Buss

Fra terminal 1 er det mulig å ta en turistbuss inn til Malaga. I høysesongen kjører bussen hver halvtime.
 

Taxi

Den hurtigste og enkleste måten å komme seg til Malaga sentrum, er med taxi. Velger du dette alternativet burde du være oppmerksom på at prisene ofte er høye på kvelds- og nattestid.
 

Leiebil

Ønsker å du se mer enn bare Malaga sentrum, kan du med fordel leie bil. Med en leiebil kan du enkelt komme deg rundt i områdene omkring Malaga, blant annet Granada, Marbella, Fuengirola og Sevilla. Skal du leie bil, anbefaler vi at du bestiller dette på forhånd. Da vil bilen være klar i det du ankommer flyplassen.
 

Verdt å se i Malaga

Er du nysgjerrig på hva Malaga har å by på? Her finner du en liten oversikt over hvilke severdigheter du ikke burde gå glipp av på din reise til Malaga.
 

Alcazaba

Besøker du Malaga burde du passe på å dra innom det mer enn 1000 år gamle mauritiske festningsverket som ligger midt i byen. Alcazaba byr på en unik opplevelse, hvor eventyrene fra Tusen og én natt blir levende i det du trer inn i en mellomøstlig labyrint, samtidig som storbyens larm forsvinner. 
 

Picasso-museet

I Malaga er det ikke til å komme utenom Picasso-museet, hvor en del av hans mest berømte kunstverk er utstilt. Malaga er Picasso sin fødeby, noe som plasserer Picasso-museet som et sentralt landemerke i byen. Museet befinner seg i en bygning fra renessansetiden og huser 200 av hans sjeldne kunstverk.
 

Málaga Katedral

Málaga Katedral er ikke bare en fin severdighet; det er også et symbol på Malaga. På folkemunne blir katedralen ofte kalt La Manquita, noe som betyr «den enarmede kvinne». Kallenavnet kommer av at det sydlige tårnet aldri har blitt ferdigstilt, selv om arbeidet med katedralen ble avsluttet i 1782.

Om du ikke fant det du søkte etter, eller om du er interessert i flere reisetips, er du velkommen til å besøke vår reiseguide – Scandinavian Traveler. Her finner du et stort utvalg av reiseartikler tilknyttet din destinasjon. Om du ønsker, kan du for eksempel lese mer om hvilke barer og restauranter som er verdt å ta turen innom i Malaga.
 

Annet

Reisemål med SAS

Reiseforsikring