søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Fly fra Bergen til Gdansk

Fly med SAS fra Bergen til Gdansk 

Med SAS kan du booke flybilletter fra Bergen til Gdansk, via København og / eller Oslo. Fra Bergen kan du velge mellom flere avganger til Gdansk, noe som gjør at du kan finne de reisetidene som passer deg og ditt reisefølge best. Flyr du til Gdansk med SAS kan du ankomme den historiske og spennende byen på bare litt over 3 timer. Med både en rik historie og et moderne byliv, kombinert med den korte reisetiden, er Gdansk den perfekte destinasjonen for din neste weekendtur.  

Bestill flybilletter tur-retur Gdansk i dag, og se frem til en spennende tur til en sjarmerende polsk storby! 
 

Inkludert i din reise med SAS 

Vi ønsker at din reise fra Bergen til Gdansk skal være mest mulig behagelig for deg og ditt reisefølge. Derfor får du alltid visse fordeler inkludert i dine billetter når du flyr med SAS. Blant annet får du mulighet til å sjekke inn online opptil 22 timer før avgang. I tillegg kan du nyte en kopp varm kaffe eller te ombord i flyet. Dette er alltid inkludert i din SAS reise: 

I SAS tilbyr vi ulike reiseklasser, med ulike nivåer for service og komfort. Vil du lese mer om forskjellen på disse kan du gjøre dette her
 

Få EuroBonus-poeng på dine flyreiser mellom Bergen og Gdansk 

Vårt EuroBonus lojalitets- og fordelsprogram er nyttig for deg som ønsker å effektivisere, forenkle og forbedre dine reiser med SAS. Som EuroBonus-medlem har du mulighet til å tjene poeng på dine flyreiser, hotellopphold, leiebiler, samt butikk- og restaurantbesøkt. Laster du ned SAS-appen får du tilgang til en oversikt over hvor du kan tjene poeng, slik at du kan se alle steder i nærheten der du kan tjene ekstra poeng. Medlemskapet i EuroBonus er gratis, og jo mer du reiser med oss, desto flere fordeler kan du glede deg over. Meld deg inn i EuroBonus før du bestiller din neste reise til Gdansk, så kan du dra nytte av alle fordelene du får med vårt lojalitetsprogram! 

Bli medlem i EuroBonus
 

Finn billige billetter fra Bergen til Gdansk med vår lavpriskalender 

Med SAS får du mulighet for å gjøre et kupp på dine billetter fra Bergen til Gdansk. Vår lavpriskalender oppdateres kontinuerlig og gir deg lett oversikt over de rimeligste flyreisene fra Bergen til Gdansk. Med SAS har du alltid 24-timers åpent kjøp, dermed kan du booke billettene først, for så å sjekke at reisetidene passer for ditt reisefølge i etterkant. Bestill din neste reise Bergen – Gdansk allerede nå, er du ute i god tid får du nemlig mulighet til å få tak i mest fordelaktige billettene. 

Finn din neste reise med vår lavpriskalender 
 

Transport fra Gdansk Lufthavn (GDN) 

Flyplassen i Gdansk ligger i byområdet Trójmiasto, omtrent 10 km nord-vest for Gdansk sentrum. Flyplassen med navn Gdansk Lech Wałęsa Lufthavn er oppkalt etter en av landets tidligere presidenter, og er godt koblet til flere transportmidler. Dette gjør det dermed lett å reise mellom flyplassen og sentrum. 
 

Tog 

Fra flyplassen kan du ta SKM-togene inn til sentrum. Disse togene går med intervaller på 30 min til en time, avhengig av hvor i Gdansk du skal til. Togene går både til Gdansk-Wrzeszcz og Gdansk-Glowny, som er hovedstasjonen i byen. Togene finner du rett utenfor terminalen. 
 

Buss 

Flyplassen har også gode busskoblinger til Gdansk sentrum. Fra flyplassen kan du både ta linje 110, linje 210, og nattbuss-linjen N3. Bussen bruker omtrent 20–30 minutter inn til sentrum og stopper ved de to togstasjonene Gdansk-Wrzeszcz og Gdansk-Glowny. 
 

Taxi 

Ønsker du å ta en taxi inn til sentrum, finner du disse utenfor flyplassen. En taxi-tur tar normalt 15 minutter mellom flyplassen og Gdansk sentrum. 
 

Adresse til Gdansk Lufthavn (GDN): 

Juliusza Słowackiego 200, 80-298 Gdańsk, Polen  

Flyplassens hjemmeside

 

Verdt å se i Gdansk 

Booker du flybilletter til Gdansk får du mulighet til å oppleve den fantastiske kulturen og historien som finnes i byen. Gdansk byr på mange flotte severdigheter. Reiser du hit fra Bergen er det derfor mange steder vi anbefaler deg å besøke. Her har vi samlet noen forslag.  
 

Mariakirken 

Mariakirken er verdens største mursteinskirke og den største sakrale bygningen i Polen. Kirken, som naturligvis er kjent for sin størrelse, kan ta imot hele 25000 besøkende på en gang. I tillegg er kirken godt kjent for en astronomisk treklokke, som ikke bare kan vise tid og dato, men som også viser månefasene, samt månens, solens og plantenes posisjon. Her vil vi anbefale at du legger turen til kl. 12.00 på formiddagen, da blant annet figurer av de tolv Apostlene vil vise seg. 
 

Gamlebyen og Kongeveien 

Besøker du Gdansk anbefaler vi at du setter av tid til en tur i gamlebyen og langs gågaten Dluga. I gamlebyen kan vi garantere at du finner vakre bygninger, historiske monumenter og spennende stoppesteder. Besøker du gamlebyen kan du også velge å følge kongeveien, slik Kongen gjorde i sin tid. Gaten er i dag en gågate, og kan by på restauranter, koselige butikker og historiske bygninger. Kongeveien leder deg gjennom store deler av sentrum og dermed også langs flere av byens store severdigheter, blant annet tre av byens praktfulle porter Brama Wyzynna, Zlota Brama og Zielona Brama.  
 

Grand Arsenal 

Grand Arsenal, eller Wielka Zbrojownia, er en av de best vedlikeholdte bygningene fra renessansetiden i byen. Bygningen, som stammer fra 1600-tallet, fungerte frem til 1800-tallet som byens arsenal, men fungerer i dag som et kunstgalleri i regi av Gdańsk Academy Of Fine Arts. Her arrangeres det kunstutstillinger fra tid til annen. Ettersom det ikke er permanente utstillinger i bygget, er det ofte stengt for besøkende. Derimot kan du besøke en spennende vinbar i byggets første etasje.  

Ønsker du å lese mer om hvilke severdigheter som er verdt å besøke i Gdansk, eller om tips til andre spennende destinasjoner, kan du besøke vår reiseguide – Scandinavian Traveler

 

Annet 

Reisemål med SAS