Fly til Gdansk

We are travelers.

SAS flyr til Gdansk i Polen fra/via Oslo, København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asia (Tokyo, Shanghai og Beijing).

SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Gdansk – bestill nå

Bestiller du reisen med SAS i god tid i forveien, kan du få billigere billetter. Besøk lavpriskalenderen for å få en oversikt over alle SAS-destinasjoner på ett og samme sted. Alle SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Gdansk sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter, slik at det blir rimeligere å dra på ferie til Gdansk med hele familien.

fly til Gdansk og nyt en byferie full av historie

Gdansk er en kystby som er full av historie. Denne polske byen har et travelt havneområde, storslåtte bygninger med utrolig arkitektur og monumenter fra andre verdenskrig, og har blitt et stadig mer populært reisemål.

Når du ikke rusler gjennom markedet og handler suvenirer og stopper for å drikke øl, kan du beundre arkitekturen til Neptuns fontene og den imponerende St. Maria-basilikaen.

Listen over ting å gjøre i Gdansk er endeløs, og her finner man noe for alle.

Gdansk

Gdansk er en by som yrer av historie, kultur og attraksjoner, og listen over ting å se og gjøre er endeløs. Gjør det klar til å beundre monumenter fra andre verdenskrig, utforske det fargerike bytorget til fots og kjøpe skatter i gavebutikkene.

Fly med SAS til Gdansk Lech Walesa flyplass, så lander du avslappet og klar til å nyte byferien din.

Gdansk Lech Walesa flyplass

Det er mye å se i sentrum av Gdansk. Ta en spasertur ned Dlugi Targ – hovedveien gjennom Gdansk. På vei dit er det mye å se og oppleve. Se den gylne porten og det ikoniske rådhustårnet, eller ta et bilde ved den vakre Neptun-fontenen og mye mer.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når dette er tilgjengelig) samt gratis måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Gdansk

Det er vår prioritet å gi kundene våre en stressfri og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Gdansk inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei Ja

CO2-kompensasjon med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Det er det mest populære lojalitetsprogrammet for reisende i Skandinavia. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie.

Vi CO2-kompenserer reiser når et EuroBonus-nummer legges til bestillingen på en Scandinavian Airlines-flygning. Les mer om vårt bærekraftarbeid

Hotelltilbud