søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Gdansk i Polen fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Gdansk – bestill nå

Bestiller du reisen med SAS i god tid i forveien, kan du få billigere billetter. Besøk lavpriskalenderen for å få en oversikt over alle SAS-destinasjoner på ett og samme sted. Alle SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg senere. 

  • cl--plane-right Flyplass: Gdansk Lech Walesa flyplass (GDN)
  • cl--credit Valuta: Zloty
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Polsk

Rabattbilletter for barn

Opplev Gdansk sammen med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter, slik at det blir rimeligere å dra på ferie til Gdansk med hele familien. 

fly til Gdansk og nyt en byferie full av historie

Gdansk er en kystby som er full av historie. Denne polske byen har et travelt havneområde, storslåtte bygninger med utrolig arkitektur og monumenter fra andre verdenskrig, og har blitt et stadig mer populært reisemål. 

 Når du ikke rusler gjennom markedet og handler suvenirer og stopper for å drikke øl, kan du beundre arkitekturen til Neptuns fontene og den imponerende St. Maria-basilikaen. 

Listen over ting å gjøre i Gdansk er endeløs, og her finner man noe for alle.

Helg i Gdansk
  • Hvorfor Gdansk?
  • Fly med SAS til Gdansk Lech Walesa flyplass (GDN)
  • Vil du ha mer komfort?
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Gdansk

Det er vår prioritet å gi kundene våre en stressfri og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Gdansk inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus gir deg mer av verden. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poeng på blant annet betaling av din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Gdansk

Gjør alt klart til reisen til Gdansk. Bestill et hotellrom eller reserver leiebil, så er du klar.

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Gdansk og la deg inspirere