Fly Stockholm Athen

Bestill fly fra Stockholm til Athen i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Stockholm til Athen. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Stockholm og Athen som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Stockholm Athen – Oppdag en livlig by

Athen ligger på det greske fastlandet, en halvtimes kjøretur fra havet. Byen er sterkt knyttet til sin kulturhistorie, og det finnes ruiner og bygninger fra tidligere epoker overalt. Det klassiske Apollontempelet og Panathinaikos stadion fra de olympiske lekene i 1896 er bare to av mange severdigheter. De historiske omgivelsene, det varme klimaet og byens nærhet til havet med alle øyene og strendene gjør Athen til et komplett reisemål. I tillegg har Hellas et fantastisk kjøkken med oliven, fetaost, moussaka og mye annet som gjør opplevelsen enda bedre.

I tillegg til historie, bading og mat, har Athen et vell av kafeer, barer, småbutikker og utesteder. For de som ønsker å oppleve en levende by, er Athen et godt valg - det er en moderne storby der det skjer noe hele tiden. Hvis du ønsker variasjon på reisen fra Stockholm til Athen, kan du som nevnt reise til en av øyene, men du kan også leie en bil og dra lengre inn i fastlandet for å oppleve Hellas' fascinerende natur.

Shopping i Athen

Athen er et paradis for shoppingelskere. Byens shoppingtilbud inkluderer luksusmerker, vintage, suvenirer, kjøpesentre og koselige småbutikker, og mye mer. Plaka er et vakkert eldre område der du kan finne mange interessante objekter og suvenirer. For de med større lommebok kan Kolonaki være verdt å besøke. Der finner du flere designmerker, og området er kjent for å tiltrekke kjendiser og idrettsstjerner. I bakgatene rundt Karageorgi Servias finner du mer lokale og alternative produkter, som håndlagde smykker. Det finnes også på Monastiraki, der du også kan finne gamle møbler, tekstiler, materialer og spennende objekter. I Monastiraki kan du også handle på søndager, og området er kjent for sitt loppemarked.

Unn deg en tur til den mangfoldige hovedstaden og bestill fly fra Stockholm til Athen allerede i dag!

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Arlanda flyplass

SAS Fast Track

Når du reiser fra Stockholm til Athen i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Arlanda flyplass. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing, et besøk til SAS-loungene våre eller til å komme deg til gaten raskere.

SAS Lounges

Start din reise til Athen i en av våre flyplasslounger. Loungen er et fredelig sted der du kan komme à jour med jobben, få deg en matbit, være sosial eller bare slappe av mens du venter på din flygning.

På Stockholms flyplass Arlanda vil du kunne nyte:

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig