Fly til Athen

Athen har flere historiske steder enn du kan forestille deg, så hvis du er glad i kultur eller historie, er dette storbyferien for deg. Gjør deg klar til å beundre Athens antikke agora, utforske Zeus-tempelet og besøke Erekhtheion-tempelet fra antikkens Hellas.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Athen i Hellas fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Athen

Vær smart og bestill reisen på SAS i forveien, så er det større sjanse for at du får billigere flygninger. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene vi flyr til på ett og samme sted, kan du gå inn på vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Athen sammen med hele familien. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Athen.

Fly til Athen og kos deg i verdens antikke hovedstad

Athen er hovedstaden i Hellas og selve hjertet av antikkens verden. Byen besøkes av millioner av reisende hvert år. Her finner du severdigheter fra 400-tallet f.Kr., arkeologiske skatter og brosteinsbelagte bakgater med uavhengige kafeer, så Athen kan by på et lite innblikk i oldtidens sivilisasjoner.

Du kan for eksempel besøke Akropolis eller Parthenon, eller dra til et av de mange historiske og arkeologiske museene for å lære mer om det antikke imperiet.

Det finnes uendelig med ting du kan gjøre i Athen, og alle vil finne noe de liker her.

Fly til <em>Athen</em>

Fly med SAS til Athen internasjonale lufthavn, så er du avslappet, godt uthvilt og klar til å starte ferien når du lander.

Athen internasjonale lufthavn

Athen er det mest besøkte stedet i Hellas og en by som virkelig oser av historie. De flotte ruinene og kulturgjenstandene viser frem byens historie og er verdt et besøk, uansett hvem du er.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Athen

Vi i SAS gjør alltid alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise fra start til slutt. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Athen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.