søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Athen i Hellas fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (avhengig av rute). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt. Noen få av destinasjonene våre er sesongbaserte.

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på din flygning til Athen – bestill nå

Vær smart og bestill reisen på SAS i forveien, så er det større sjanse for at du får billigere flygninger. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene vi flyr til på ett og samme sted, kan du gå inn på vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det nå og bestemme deg senere.

  • cl--plane-right Flyplass: Athen internasjonale lufthavn (ATH)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: EET: UTC+2/EEST: UTC+3
  • cl--globe Offisielt språk: Gresk

Rabattbilletter for barn

Opplev Athen sammen med hele familien. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Athen.

fly til Athen og kos deg i verdens antikke hovedstad

Athen er hovedstaden i Hellas og selve hjertet av antikkens verden. Byen besøkes av millioner av reisende hvert år. Her finner du severdigheter fra 400-tallet f.Kr., arkeologiske skatter og brosteinsbelagte bakgater med uavhengige kafeer, så Athen kan by på et lite innblikk i oldtidens sivilisasjoner.

Du kan for eksempel besøke Akropolis eller Parthenon, eller dra til et av de mange historiske og arkeologiske museene for å lære mer om det antikke imperiet.  

Det finnes uendelig med ting du kan gjøre i Athen, og alle vil finne noe de liker her.

Helgetur i Athen

Alltid inkludert i reisen til Athen

Vi i SAS gjør alltid alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise fra start til slutt. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Athen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus gir deg mer av verden. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som bestilles ved å bruke et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå karbonkompenserer litt over 40 % av alle utslipp fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Athen

Gjør reisen enda bedre og bestill leiebil og hotell hjemmefra. Besøk SAS sine partnersider og bestill nå. 

Andre populære SAS-destinasjoner