søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Fly fra Stockholm til Oslo med SAS

SAS flyr deg fra Stockholm til Oslo med mange daglige avganger. Vi flyr gjennom hele dagen, slik at du kan finne en avgang som passer din kalender best. Vi har også mange direkteavganger mellom Stockholm og Oslo.   
 

Finn billige flybilletter fra Stockholm til Oslo i lavpriskalenderen

Husk å sjekke vår lavpriskalender for å sikre deg de beste billettene til lavest pris. I lavpriskalenderen finner du våre billigste billetter fra Stockholm til Oslo til enhver tid. Bestiller du flybilletter i god tid før din avreise, kan du spare både tid og penger.

Husk at hos oss har du alltid 24 timers åpent kjøp. Det betyr at du kan sikre deg de billigste billettene nå, og så finne ut om tidspunkt passer for resten av reisefølget siden. 
 

Alltid inkludert i din flybillett

Selv om flyturen fra Stockholm til Oslo bare tar én time ønsker vi at du skal ha det så komfortabelt som mulig på din reise. Derfor har vi inkludert en hel del i din billett:

 

Reis direkte fra Stockholm til Oslo

Stockholm-Oslo er en populær rute for både forretningsreisende og turister. Derfor flyr vi med mange daglige og direkte avganger for å ta deg mellom Sveriges hovedstad og Oslo. Du kan se våre avganger og finne billige billetter på direkteavganger her.
 

Barnerabatt

Hvis du skal ut å reise med barn under 2 år (uten eget sete) reiser de enten kostnadsfritt eller med 90 % rabatt på flydelen av billetten, avhengig av destinasjon. Barn mellom 2 og 11 år får 25 % rabatt på flybilletter. Rabatten gjelder ikke skatter og avgifter.

Mer om våre barnerabatter 
 

Reis lett med SAS Go Light eller nyt det lille ekstra med SAS Plus

Når du bestiller flybilletter hos SAS har du alltid forskjellige reiseklasser å velge mellom. På den måten kan du alltid finne en reise som passer ditt budsjett og dine behov best.

  • SAS Go Light – for deg som reiser med bare håndbagasje. 
  • SAS Go – alltid 1 innsjekket kolli x 23 kg, samt 1 x 8 kg håndbagasje og en liten håndveske eller PC-veske inkludert. 
  • SAS Plus – For deg som ønsker litt ekstra. 2 x 23 kg, mer benplass, tilgang SAS Lounge, Fast Track og bag drop inkludert. 

Mer om våre reiseklasser
 

Kom i gang med SAS EuroBonus

Som medlem i vårt kostnadsfrie lojalitets- og bonusprogram, EuroBonus, opptjener du bonuspoeng på flyreiser med SAS og Star Alliance-partnerne. Du kan også tjene poeng ved å handle hos en av våre samarbeidspartnere. Poengene kan du bruke til å betale for flybilletter, leiebil, shopping om bord, på hotell eller i vår EuroBonus-shop.

Som medlem får du tilgang til mange fordeler og eksklusive tilbud fra starten av. Etter hvert som du opptjener poeng på flyreiser og kommer opp på høyere nivå, blir fordelene og belønningene bare bedre og bedre! 

Bli medlem i dag, og opptjen bonuspoeng på din neste reise!
 

Annet