søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Fly fra Oslo til Valencia

Fly fra Oslo til Valencia direkte med SAS 

I sommer kan du fly Oslo Valencia direkte med SAS. Flyturen sørover til den solrike kystbyen i Spania tar kun 3,5 timer og opereres av SAS hele høysesongen. Velger du å reise Oslo Valencia med SAS kan du forvente en behagelig og effektiv reise, og med både storby og strandliv er Valencia den perfekte destinasjonen for din neste sommerferie.  

Bestill dine billetter til Valencia allerede i dag, og se frem til å nyte sommervarmen i den solfylte spanske kystbyen!  
 

Inkludert i din reise fra Oslo til Valencia 

Hos SAS ønsker vi å tilby deg en så behagelig reise som mulig fra Oslo til Valencia. Velger du å fly Oslo Valencia med oss kan du derfor glede deg over flere fordeler som er inkludert i billetten, uansett hvilken reiseklasse du velger. Dette er alltid inkludert i dine SAS-reiser: 

Vil du lese mer om de ulike reiseklassene vi tilbyr, kan du gjøre det her
 

Få rabatt på flybilletter til barn Oslo til Valencia 

Bestill din reise Oslo Valencia med SAS, og dra nytte av vår barnerabatt når du reiser med hele familien. Hos SAS får barn under 2 år opptil 90 % barnerabatt på flybillettene, om de sitter på fanget til en voksen under flyvningen. Barn mellom 2 og 11 år, eller barn under 2 år som skal ha eget sete, får opptil 25 % barnerabatt. Ta med hele familien til Valencia i sommer og nyt deilige dager på stranden eller spennende aktiviteter i storbyen. 

Mer om å reise med barn
 

Oppnå ekstra fordeler på dine flyreiser med SAS EuroBonus 

Som medlem i vårt lojalitets- og fordelsprogram EuroBonus har du mulighet til å tjene poeng når du flyr Oslo Valencia med SAS. EuroBonus-programmet gir deg mulighet til å effektivisere, forenkle og forbedre dine reiser gjennom et poengsystem. Poengene du tjener i EuroBonus kan du bruke til å bestille nye flybilletter, hotellopphold, leiebiler, med mer. I tillegg kan vi glede med at vi kompenserer CO2-utslipp for alle EuroBonus-medlemmer som reiser med oss. 

Bli medlem i EuroBonus 
 

Finn billige flybilletter Oslo Valencia med vår lavpriskalender 

Er du på utkikk etter billige flybilletter Oslo Valencia for din neste ferie? Med vår lavpriskalender har du mulighet til å gjøre et kupp på din neste reise. Lavpriskalenderen oppdateres kontinuerlig og gir deg oversikt over de rimeligste reisene fra Oslo til Valencia, samt mange andre spennende destinasjoner. Med 24-timers åpent kjøp er det heller ingen grunn til å vente med bestillingen. Bestill allerede nå, og sjekk reisetider med reisefølget senere!  

Finn din neste reise med vår lavpriskalender 
 

Transport til og fra Valencia Lufthavn (VLC) 

Valencia Lufthavn (VLC) ligger omtrent 8 km vest for sentrum av Valencia. Fra flyplassen kan du enkelt reise til og fra sentrum av byen, eller leie bil om du ønsker å besøke andre områder i nærheten. 
 

Metro 

Fra Valencia Lufthavn kan du enkelt ta undergrunnsbanen Metro Valencia. Hopp på linje 3 eller 5, som begge har endestasjon på flyplassen og som tar deg inn til sentrum av Valencia. Turen tar omtrent 20 minutter og går regelmessig. Stoppet finner du under flyplassterminalen. 
 

Buss 

Fra flyplassen kan du også ta den lokale bussen. Linje 150 tar deg inn til sentrum på omtrent 30–40 minutter, via områdene Mislata, Quart de Poblet og Manises. Busstoppet finner du utenfor terminalen. 
 

Taxi 

Taxi-operatører fra både Valencia og Manises finner du utenfor ankomsthallen. En taxi-tur inn til Valencia sentrum tar vanligvis 15–20 minutter. Prisene varierer med dager og hvilket tidspunkt du lander på, men merk at det legges til en flyplassavgift i tillegg til den oppgitte prisen på taksameteret. 
 

Leiebil 

Planlegger du å reise andre steder enn Valencia sentrum kan du med fordel leie bil. Med en leiebil kan du enkelt reise rundt i områdene rundt Valencia. Blant annet finnes det mange koselige småsteder langs kysten, ikke langt utenfor byen. Skal du leie bil på din reise Oslo Valencia anbefaler vi at du bestiller dette på forhånd, da vil bilen være klar i det du ankommer flyplassen. 
 

Verdt å se i Valencia 

Historiske Valencia ved middelhavskysten er en blanding av både nytt og gammelt. Her finner du alt fra historiske severdigheter til moderne kultur. Byen, som er en spennende destinasjon for hele familien, har altså sitt å by på når det kommer til både shopping, sightseeing og attraksjoner, kulturelle opplevelser, byliv og strandliv. Her har vi samlet noen tips til hva du burde gjøre på din reise Oslo Valencia med SAS. 
 

Byens katedral og La Lonja de la Seda 

Katedralen i Valencia ligger midt i den historiske gamlebyen, på Plaza de la Reina. Bygget i seg selv er verdt et besøk, da katedralens byggteknikk og arkitektur har trekk fra både barokken, romantikken og gotikken. Katedralen er likevel mest kjent for å være hjem til Den Hellige Gral; begeret Jesus skal ha drukket av under det siste måltidet.  

I tillegg anbefaler vi at du setter av tid til å besøke UNESCO-listede La Lonja de la Seda, også kjent som silkemarkedet i Valencia. I dette bygget finner du flere rom, der hvert enkelt rom hadde et unikt formål under silkehandelen. Hovedhallen i bygget, som ble brukt til selve forhandlingene, preges av fantastiske vridde søyler og et nydelig stjernehvelv i taket.  
 

La Ciudad de las Artes y las Ciencias 

La Ciudad de las Artes y las Ciencias, også kjent som Vitenskapsbyen i Valencia, er et vitenskapskompleks bestående av seks bygninger designet av de kjente arkitektene Santiago Calatrava og Felix Candela. Dette er hjem til ulike museer og kulturhus, med blant annet et vitenskapsmuseum, akvarium, opera, skulpturpark og idrettsarena. Her finner dere noe for hele familien, og det er lett å tilbringe en hel dag bare i dette området.  
 

Jardines del Turia 

Turiaparken, eller Jardines del Turia, er byens og Spanias største bypark. Parken er bygd der den tidligere byelven Turia hadde utløp. Elven ble flyttet etter en flom i 1957 som tok flere menneskeliv og som forårsaket store skader. I parken finner du flere av byens større severdigheter, blant annet enn zoologisk hage og BioParc, samt ulike museer, gallerier, lekeplasser, med mer. Parken, som yrer av liv, strekker seg hele 9 km på tvers av byen, helt fra Vitenskapsbyen og opp til bydelen Mislata.  

Ønsker du å lese mer om hvilke severdigheter som er verdt å besøke i Valencia, eller om tips til andre spennende destinasjoner, kan du besøke vår reiseguide – Scandinavian Traveler
 

Annet  

Flere reisemål med SAS