søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Fly fra Oslo til Trondheim

Fly Oslo Trondheim med SAS 

Med SAS kan du velge mellom flere avganger fra Oslo til Trondheim. Bestiller du din reise med SAS kan du dermed reise både enkelt og effektivt mellom Oslo og Trondheim. Med kun 55 minutter i luften kan du bruke tiden på akkurat det du trenger, om det så er å være produktiv og forberede arbeidsdagen, eller om det er å sitte i ro og nyte uforstyrretheten før en innholdsrik helg med venner eller familie. Book flybilletter fra Oslo til Trondheim med SAS og reis akkurat når det passer deg.  
 

Inkludert i dine reiser Oslo Trondheim 

Velger du å fly Oslo til Trondheim med SAS, er det flere fordeler som alltid er inkludert i din reise. Vi i SAS ønsker å gjøre din reise så behagelig som mulig, uavhengig av hvilken reiseklasse du velger. Flyr du Oslo Trondheim med SAS kan du derfor se frem til: 

Les mer om de ulike reiseklassene vi tilbyr her 
 

Kom i gang med EuroBonus før din reise Oslo Trondheim med SAS 

Med vårt lojalitets- og fordelsprogram EuroBonus kan du tjene poeng hver kan du flyr med SAS. Du kan også tjene poeng når du leier bil eller på dine hotellopphold. Ikke minst kan du tjene poeng når du handler i butikk eller spiser på restaurant. Med EuroBonus kan du senere benytte disse poengene til å bestille nye reiser, oppgradere dine reiser, og mye mer.  

Jo mer du bruker EuroBonus, jo flere fordeler får du. Er du gullmedlem eller høyere kan du begynne din reise fra Oslo til Trondheim med å koble av i vår SAS Lounge på Oslo Lufthavn. Her får du tilgang til flere goder som gjør reisen enda litt mer behagelig. I tillegg kan vi friste med Fast Track, som en den raskeste veien gjennom sikkerhetskontrollen. Bli medlem i EuroBonus innen du booker din reise fra Oslo til Trondheim for å dra nytte av fordelene du får gjennom vårt lojalitets- og fordelsprogram. 

Bli medlem i EuroBonus 
 

Finn rimelige flybilletter fra Oslo til Trondheim 

Bestiller du dine flybilletter med vår lavpriskalender, kan du velge mellom flere daglige avganger til Trondheim fra Oslo. I lavpriskalenderen kan du velge mellom et bredt utvalg av rimelige billetter, der du fort kan få tak i de mest fordelaktige om du bestiller i god tid og om du er fleksibel på reisedatoer. Med 24-timers åpent kjøp finner du heller ingen grunn til å vente med bestillingen. Gjennom vår lavpriskalender kan du booke dine billetter Oslo til Trondheim allerede nå, og undersøke om reisetidene passer med venner og familie etterpå.  

Finn din neste reise med vår lavpriskalender
 

Få rabatt på flybilletter til barn 

Bestill dine billetter fra Oslo til Trondheim med SAS, og ta med hele familien til Norges tredje største by på bare 55 minutter. Hos SAS får barn under 2 år opptil 90 % barnerabatt på flybillettene om de sitter på fanget til en voksen under flyvningen. Barn mellom 2 og 11 år, eller barn under 2 år som skal ha eget sete, får opptil 25 % barnerabatt. Book dine billetter fra Oslo til Trondheim med SAS, og dra nytte av vår barnerabatt!  

Mer om å reise med barn
 

Fly Oslo Trondheim og opplev Norges tredje største by 

Trondheim er mer enn 1000 år gammel, og har tidligere blitt kalt både Trondhjem og Nidaros. Byen kan friste med noen av områdets mest populære attraksjoner, hyggelige butikker, samt mange restauranter og barer. Nidelven, som renner gjennom byen, omringes av koselige gamle trehus og gater som alltid er koselige å besøke.  

Trondheim byr også på mye historie. Trondheim huser blant annet Nidaros Domkirke, som ble påbegynt i år 1070 og er bygget over Olav den Helliges gravsted. Nidarosdomen er en av Nordens største middelalderkirker og betraktes i dag som en nasjonalhelligdom. Har du mulighet til å dra hit anbefaler vi absolutt et besøk. I tillegg huser byen mange spennende museer som kan anbefales en tur innom. Her finner du gjerne mange spennende utstillinger.  

Er du på jakt etter kulinariske opplevelser kan Trondheim også by på disse. Byen er har en fremtredende matscene, med et særlig fokus på kortreist mat og lokale mattradisjoner. Her finner du alt fra moderne restauranter til tradisjonelle herregårder, og med flere Michelin-restauranter å velge mellom, er det absolutt ikke vanskelig å finne noe som tilfredsstiller enhver smak.  

Flyplassen i Trondheim (TRD) ligger i Stjørdal, omtrent 35 km øst for Trondheim. Herfra kan du lett ta Ekspressbussen, som går hvert 15 minutt og stopper flere steder i Trondheim sentrum. Hvis du derimot ønsker å ta en taxi, finner du foran ankomsthallen. 

Om du er interessert i flere reisetips burde du sjekke ut vår reiseguide, Scandinavian Traveler. Her finner du mange gode tips for ulike destinasjoner fra hele verden. 
 

Annet 

Flere reisemål med SAS