søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Fly fra Kristiansand til Malaga

Fly Kristiansand Malaga med SAS

Ønsker du å reise fra Kristiansand til Malaga? Bestill flybilletter hos oss, og opplev alle fordelene du får inkludert i din reise med SAS. I høysesongen kan du fly Kristiansand Malaga direkte, mens du ellers i året kan reise med et mellomstopp i Oslo, Stockholm eller København. Velger du å fly Kristiansand Malaga med SAS vil du ha mulighet til å ankomme en solrik by på få timer. Her vil skuldrene senkes og feriefølelsen legge seg over deg allerede i det du forlater flyet. 
 

Inkludert i din reise 

Hos SAS ønsker vi å tilby deg en best mulig reise til Malaga. Bestiller du fly Kristiansand Malaga gjennom oss kan du derfor se frem til flere fordeler, uansett hvilken reiseklasse du velger. Dette er alltid inkludert i din reise med SAS Kristiansand Malaga: 

Mer informasjon om våre reiseklasser kan du finne her 
 

Billige flybilletter fra Kristiansand til Malaga 

Leter du etter billige flybilletter til Malaga? Med vår lavpriskalender finner du et bredt utvalg av rimelige billetter fra Kristiansand til Malaga. Ønsker du de mest fordelaktige billettene anbefaler vi dog at du bestiller i god tid, og er fleksibel på reisedatoer. Skulle du ombestemme deg, kan vi glede med at du alltid har 24-timers åpent kjøp. Dermed kan du booke din reise Kristiansand Malaga allerede i dag, for så å sjekke reisetidene med reisefølget senere. 

Se våre billetter til Malaga i lavpriskalenderen 
 

Oppnå ekstra fordeler med dine reiser Kristiansand Malaga 

Er du medlem i vårt EuroBonus fordelsprogram? Om du ikke er medlem, burde du vurdere dette når du bestiller din neste tur Kristiansand Malaga med SAS. Som medlem i vårt kostnadsfrie fordelsprogram får du mange fordeler både før, under og etter reisen. Blant annet får du muligheten til å opptjene EuroBonus-poeng hver gang du booker flybilletter, hotellopphold, leier bil, eller gjennomfører kjøp hos våre samarbeidspartnere. Disse kan du senere bruke til å bestille nye billetter, oppgradere eksisterende billetter, eller til å handle i vår EuroBonus shop.  

Bli medlem i EuroBonus
 

Transport til og fra Malaga Lufthavn (AGP) 

Malaga Lufthavn befinner seg 8 km sørvest for Malaga. Herfra kan du lett reise inn til sentrum av byen. I denne sammenhengen finnes det flere mulige transportmidler du kan benytte deg av.  
 

Tog  

Rett utenfor avgangshallen finner du en togstasjon med direkte forbindelser til både Malaga, Torremolinos og Fuengirola. 
 

Buss 

Fra terminal 1 er det mulig å ta en turistbuss inn til Malaga. I høysesongen kjører bussen hver halvtime. 
 

Taxi 

Taxi er den hurtigste og enkleste måten å reise inn til Malaga sentrum. Velger du dette alternativet, burde du dog være oppmerksom på at prisene ofte er høye på kvelds- og nattestid. 
 

Leiebil 

Ønsker å du se mer enn bare Malaga sentrum kan du med fordel leie bil. Med en leiebil kan du enkelt reise rundt i områdene omkring Malaga, blant annet Granada, Marbella, Fuengirola og Sevilla. Skal du leie bil i Malaga anbefaler vi at du bestiller dette på forhånd, da bilen i så fall vil være klar i det du ankommer flyplassen. 

 

Verdt å se i Malaga 

Er du nysgjerrig på hva Malaga har å by på? Her finner du en liten oversikt over hvilke severdigheter du ikke burde gå glipp av på din reise fra Kristiansand til Malaga. 
 

Alcazaba 

Besøker du Malaga burde du sette av tid til å dra innom det mer enn 1000 år gamle mauritiske festningsverket som ligger midt i byen. Alcazaba byr på en unik opplevelse, hvor eventyrene fra Tusen og én natt kommer til live i det du trer inn i en mellomøstlig labyrint, samtidig som storbyens larm sakte, men sikkert forsvinner.  
 

Picasso-museet 

I Malaga er det heller ikke til å komme utenom Picasso-museet, hvor en del av Pablo Picasso sine mest berømte kunstverk er utstilt. Malaga er Picasso sin fødeby, noe som plasserer Picasso-museet som et sentralt landemerke i byen og for byens innbyggere. Museet befinner seg i en bygning fra renessansetiden og huser 200 av hans mer sjeldne kunstverk. 
 

Málaga katedral 

Málaga Katedralen er ikke bare en fin severdighet; det anses også som et symbol på byen. På folkemunne blir katedralen ofte kalt La Manquita, noe som betyr «den enarmede kvinne». Kallenavnet kommer av at det sydlige tårnet aldri har blitt ferdigstilt, selv om arbeidet med katedralen ble avsluttet allerede i 1782. 

Om du er interessert i flere reisetips til Malaga, er du velkommen til å besøke vår reiseguide – Scandinavian Traveler. Her finner du et stort utvalg av reiseartikler tilknyttet ulike destinasjoner. Du kan for eksempel lese mer om hvilke barer og restauranter som er verdt å ta turen innom i Malaga. 
 

Annet 

Flere reisemål med SAS 
Reiseforsikring