Fly Stockholm Zürich

Bestill fly fra Stockholm til Zürich i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Stockholm til Zürich. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Stockholm og Zürich som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Stockholm Zürich – Opplev Zürich

Zürichsjøen er populær og her kan du ta en båttur og se byen eller slappe av i det hyggelige området. Sveits er kjent for sin fine sjokolade av høy kvalitet, men kaffen er like god her. Pass på å få smake på den gode kaffen og sjokoladen når du er i Zürich.

Zürich Operahus ble bygget i 1891 i fineste neo-barokkstil og her kommer mange store kunstnere. Besøk Botanisk hage i Zürich og gå rundt i den vakre hagen eller besøk Löwenbräu Areal som er en høy bygning der du kan finne både nasjonal og internasjonal kunst.

Zürich er også kjent for sin vakre natur og det er flere parker å se. En er Chinese Garden Zürich, men du kan også oppleve Zürich om vinteren med en linbane opp til Mount Titlis og se byen fra oven.

Vil du ha enda mer inspirasjon? Besøk vår reiseguide Scandinavian Traveler der alle våre beste reisetips for Zürich er samlet.

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Arlanda flyplass

SAS Fast Track

Når du reiser fra Stockholm til Zürich i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Arlanda flyplass. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing, et besøk til SAS-loungene våre eller til å komme deg til gaten raskere.

SAS Lounges

Start din reise til Zürich i en av våre flyplasslounger. Loungen er et fredelig sted der du kan komme à jour med jobben, få deg en matbit, være sosial eller bare slappe av mens du venter på din flygning.

På Stockholms flyplass Arlanda vil du kunne nyte:

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig