Fly Stockholm Stavanger

Bestill fly fra Stockholm til Stavanger i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Stockholm til Stavanger. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Stockholm og Stavanger som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Stockholm Stavanger – Opplev en ny side av oljehovedstaden 

Stavanger er Norges tredje største by, men er også kjent som oljehovedstaden eller oljebyen. Med fantastiske lange hvite strender, dype fjorder og høye fjell, er det tydelig at byen og områdene rundt har vært preget av naturen, og spesielt av havet. Samtidig har byen et fargerikt og urbant by- og kulturliv, som sammen med naturen setter Stavanger på kartet over steder du burde besøke. 

På vestsiden av byfjorden Vågen i Stavanger sentrum finner du Gamle Stavanger, en bydel som hovedsakelig består av godt bevarte trehus fra 1700- og 1800-tallet. Her finner du koselige brosteinsgater, parker, små butikker og gallerier. På øst-siden av Vågen finner du også spennende gater, en av disse er «Fargegaten» som ligger i Øvre Holmegate, og som er kjent for sine fargerike trehus med et spennende utvalg av caféer og restauranter.  

Reiser du til Stavanger-området for naturopplevelser finner du både Lysefjorden, Sola-stranden, Jæren-strendene og spektakulære Preikestolen tett opp til Stavanger by. På strendene i nærheten har du mulighet til å prøve deg på surfing eller kiting året rundt. Ønsker du en tørrere opplevelse kan vi anbefale å ta turen 604 meter opp til toppen av Preikestolen, hvor vi kan garantere en fantastisk utsikt over Lysefjorden.  

Sola flyplass i Stavanger (SVG) ligger i ca. 11 km sør-vest for Stavanger by. Herfra kan du lett ta Flybussen, som tar omtrent 20-30 minutter inn til sentrum. Skal du til Jæren eller Sandnes finner du også busser hit. Om du ønsker kan du også ta en taxi, disse finner du midt mellom flyterminalen og parkeringshuset. 

Om du er interessert i flere reisetips burde du sjekke ut vår reiseguide, Scandinavian Traveler. Her finner du mange gode tips for ulike destinasjoner fra hele verden.  

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Arlanda flyplass

SAS Fast Track

Når du reiser fra Stockholm til Stavanger i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Arlanda flyplass. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing, et besøk til SAS-loungene våre eller til å komme deg til gaten raskere.

SAS Lounges

Start din reise til Stavanger i en av våre flyplasslounger. Loungen er et fredelig sted der du kan komme à jour med jobben, få deg en matbit, være sosial eller bare slappe av mens du venter på din flygning.

På Stockholms flyplass Arlanda vil du kunne nyte:

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig