Fly Stockholm Rhodos

Bestill fly fra Stockholm til Rhodos i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Stockholm til Rhodos. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Stockholm og Rhodos som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Stockholm Rhodos – Opplev den største øya i Hellas

Rhodos har rundt 300 solskinnsdager i året og er perfekt for deg som ønsker å slappe av i varmen. I byen Rhodos finner du en historisk bydel med murer, klostre og andre spennende bygninger fra tidene til de korsfarerne. Maten er som oftest i toppklasse som i resten av Hellas.

Bestill fly Stockholm Rhodos og nyt varmen og den vakre omgivelsen!

Rhodos – Reisemålet for solsøkeren

Myten forteller at Rhodos var gud Helios favorittøy. Det er mange som er enige med ham. Øya Rhodos med sine mange soltimer, vakker natur og deilig atmosfære er et fristende reisemål. Men Rhodos er ikke bare sol, bad og god mat. Rhodos største by som også deler navn med øya, har en rik historie som også vises i de mange spennende bygningene. I sentrum av byen ligger en middelalderbydel som også er på UNESCOs verdensarvliste.

Opplev en tiltalende blanding av gammelt og nytt. Bestill fly Stockholm Rhodos i dag!

Aktiviteter på Rhodos

Øya Rhodos består av flere byer og landsbyer samt et stort antall strender. Noen er populære turistmål, andre er mer folketomme og private. Det er enkelt å komme seg rundt på øya, noe som passer perfekt for den som ønsker å besøke flere strender eller byer.

Husk å pakke et par komfortable tursko før du bestiller fly Stockholm Rhodos. På øya finnes nemlig Golgata-stien som fører til et gammelt kloster og et stort kors. De er plassert på fjellet Filerimos, som har en fantastisk utsikt. Bestill fly Stockholm Rhodos og oppdag denne fantastiske øya!

Lekker mat

Hellas har god mat, og det gjelder også for Rhodos. Tilgangen på solmodne grønnsaker og nærheten til havet lover godt for gode råvarer. På Rhodos kan du spise tradisjonelle greske retter som meze, moussaka og souvlaki. Meze er egentlig ikke en matrett. Bestiller du meze kan du velge mellom flere lekre småretter, som for eksempel grillede blekksprut og tzatziki. Moussaka kjenner nok de fleste svensker til, den der lasagne-lignende retten med aubergine i stedet for pasta. Souvlaki er et gresk grillspett med lam, svin eller kylling. Til maten finnes det gode, lokale viner å velge mellom. Nyt det greske kjøkkenet og bestill fly Stockholm Rhodos i dag!

Vil du ha enda mer inspirasjon? Besøk vår reiseguide Scandinavian Traveler, der alle våre beste reisetips for Rhodos er samlet.

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Arlanda flyplass

SAS Fast Track

Når du reiser fra Stockholm til Rhodos i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Arlanda flyplass. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing, et besøk til SAS-loungene våre eller til å komme deg til gaten raskere.

SAS Lounges

Start din reise til Rhodos i en av våre flyplasslounger. Loungen er et fredelig sted der du kan komme à jour med jobben, få deg en matbit, være sosial eller bare slappe av mens du venter på din flygning.

På Stockholms flyplass Arlanda vil du kunne nyte:

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig