Fly til Rhodos

Rhodos er en populær sommerdestinasjon og en by som er rik på historie, kultur og severdigheter. Gjør deg klar til å bli forbløffet over antikke palasser, smake på gresk mat av verdensklasse og oppleve en pulserende og livlig atmosfære hver kveld i uken.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Rhodos i Hellas fra/via Oslo, København og Stockholm. Vi flyr til de fleste av destinasjonene våre året rundt, noen er sesongbaserte.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på din flygning til Rhodos

Vær smart og bestill reisen på SAS i forveien, så er det større sjanse for at du får billigere flygninger. Hvis du vil ha en oversikt over alle destinasjonene vi flyr til på ett og samme sted, kan du gå inn på vår lavpriskalender. Alle SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du ta det nå og bestemme deg senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Rhodos sammen med hele familien. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det mer rimelig å ta med barna på tur til Rhodos.

Fly til Rhodos og nyt en gresk ø-ferie

Som den største øya i De greske Dodekaneserne er Rhodos kjent over hele verden for sine myke sandstrender og livlige feriesteder, sine antikke ruiner og levninger fra en svunnen tid, og sin middelalderby som er vel verdt å bruke en hel dag på å utforske.

Når du ikke frisker opp kunnskapene dine om antikkens historie ved Rhodos Akropolis eller Kolossen på Rhodos, kan du ligge og sole deg på Prasonísis naturlige halvøy eller beundre et 1300-talls slott ved Stormesterens palass.

Listen over ting å gjøre på Rhodos er uendelig, og det er noe for alle.

Fly til <em>Rhodos</em>

Fly med SAS til Rhodos internasjonale flyplass for å starte ferien avslappet og uthvilt.

Rhodos Internasjonale flyplass

Det er mange ting å gjøre på Rhodos. Spis gresk mat, besøk antikke steder og opplev den gamle bydelen til fots. Kom hjem avslappet og med en flott solbrun farge – Rhodos er et perfekt sted for en sommerferie.

Vår SAS App vil være din reisekamerat. Bestill, oppdater, oppgrader, sjekk inn og lagre boardingkortet i appen. Mer informasjon om SAS App

Vil du se verden? Med SAS og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Våre reisemål

Alltid inkludert i reisen til Rhodos

Hos SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilken billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Rhodos inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

For en enda mer komfortabel reise kan du oppgradere billetten til neste reiseklasse og få ekstra fordeler. Ved å oppgradere får du tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding og inkluderte måltider og snacks om bord.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.