Fly Stockholm Bologna

Bestill fly fra Stockholm til Bologna i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Stockholm til Bologna. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Stockholm og Bologna som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Stockholm Bologna – Transport fra Bologna Lufthavn  

Bologna Lufthavn er offisielt kalt Aeroporto Guglielmo Marconi etter fysikeren av samme navn. Lufthavnen ligger bare 6 km fra sentrum av Bologna, det tar derfor ikke mer enn fem minutter å kjøre fra lufthavnen inn til byen, da det er motorvei hele veien.   

Buss 

Det er ingen togforbindelse fra lufthavnen inn til sentrum, i stedet kan du bruke Aerobus' busservice, som kjører inn til sentrum rundt 20 minutter.  

Taxi 

Hvis du vil inn til sentrum så raskt som mulig, er det mange muligheter for å finne en taxi i lufthavnen. Taxistoppet finner du utenfor ankomsthallen.  

Leiebil  

Vurderer du å leie en bil? I ankomsthallen finner du flere bilutleieselskaper, hvor du har muligheten til å leie en bil. Du kan godt vente med å bestille til du ankommer til lufthavnen, men vi anbefaler at du gjør det hjemmefra, da det er mulig å få en bedre pris, og du slipper også å bruke unødvendig tid på lufthavnen.  

Bestill leiebil i Bologna

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Arlanda flyplass

SAS Fast Track

Når du reiser fra Stockholm til Bologna i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Arlanda flyplass. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing, et besøk til SAS-loungene våre eller til å komme deg til gaten raskere.

SAS Lounges

Start din reise til Bologna i en av våre flyplasslounger. Loungen er et fredelig sted der du kan komme à jour med jobben, få deg en matbit, være sosial eller bare slappe av mens du venter på din flygning.

På Stockholms flyplass Arlanda vil du kunne nyte:

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig