søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Las Palmas i Gran Canaria i Spania fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore). 

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Las Palmas – bestill nå

Bestiller du reisen med SAS i god tid i forveien, kan du få billigere billetter. Besøk lavpriskalenderen og få en oversikt over alle destinasjonene våre på ett sted. SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger, så om du ser et godt tilbud kan du bare slå til nå og bestemme deg dagen etter.  

  • cl--plane-right Flyplass: Gran Canaria flyplass (LPA)
  • cl--credit Valuta: Euro
  • cl--clock Tidssone: WET: UTC/ VEST: UTC+1
  • cl--globe Offisielt språk: Spansk

Rabattbilletter for barn

Opplev Las Palmas med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Las Palmas.

Fly til Las Palmas og nyt en ferie på stranden

Opplev Las Palmas med barna. I Las Palmas finner du tax-free-butikker, flotte strender og utallige barer, restauranter og nattklubber, og tilbyr en moderne strandferie på Kanariøyene.

Når du ikke lærer om byens historie på museet Casa de Colon eller beundrer den fantastiske arkitekturen til Las Palmas-katedralen, kan du gå langs turstiene i Bandama Caldera eller prøve deg på vannsport på Las Canteras-stranden. 

Listen over ting å gjøre i Las Palmas er endeløs. Her finner du noe for alle, enten du er historieinteressert, kulturfan eller friluftsentusiast.

Fly til Las Palmas med SAS

Alltid inkludert i reisen til Las Palmas

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Las Palmas inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Vil du ha enda mer komfort? Oppgrader flybilletten din til neste reiseklasse for å få tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding, gratis Wi-Fi (når tilgjengelig) og inkluderte måltider og snacks om bord. 

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus gir deg mer av verden og belønner deg når du reiser. Hvis du er medlem av EuroBonus, vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partner-flyselskaper i Star Alliance. Du kan deretter bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Las Palmas

Spar litt tid og bestill både hotell og leiebil her på SAS. Vi gir deg tilgang til flotte hoteller og leietjenester for å gjøre reisen til Las Palmas så enkel og hyggelig som mulig.

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Las Palmas og la deg inspirere