søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Las Palmas

Fly til Las Palmas

Alltid inkludert i din flybillett til Las Palmas

Fly med SAS direkte fra Oslo til Las Palmas. Det er både komfortabelt og billlig å reise med oss til deilige Las Palmas som er Gran Canarias største by. Faktisk er alt inkludert i din flybillett når du flyr med oss til Las Palmas. Både før, under og etter din reise, har vi tenkt på alt

 

Las Palmas – strandliv i en liten storby

Tror du at Kanariøyene er en eneste stor turistmaskin? Da har du ikke vært i Las Palmas. Denne byen er nemlig en ”ekte” by som tilbyr mer enn bare sand og vann. Med en størrelse midt mellom Bergen og Oslo, er det lett for nordmenn å bli komfortable i Las Palmas. Selv om Las Palmas er en liten storby betyr ikke dette at strandlivet ikke kan nytes til fulle.

Byens hovedattraksjon er den tre kilometer lange stranden Playa de las Canteras. Selv om stranden ligger i sentrum av Las Palmas, er den av så høy kvalitet at EU har gitt den godkjennelsen/utmerkelsen Blått Flagg. Dette betyr blant annet at fasilitetene er bra og at alt er rent og pent.

 

Fly til Las Palmas

Fly til Las Palmas på Gran Canaria, da vel! Der kan du lære deg å surfe på rolige strender, gi deg i kast med billig shopping eller smake på mye av det byen har å by på om natten. Las Palmas er Gran Canarias største by, men også øyas best bevarte hemmelighet. Så lenge det varer.

Som prikker på en buet linje ligger øygruppen Kanariøyene ute i Atlanterhavet vest for Marokko i den Sahara-dominerte delen av Afrika. De fleste innbyggerne bor på de store øyene Gran Canaria og Tenerife. Gran Canaria ligger i hjertet av øygruppen, er 1533 kvadratkilometer stor, og er den tredje største av Kanariøyene. Den er en av de mest populære øyene og blir besøkt av rundt 1,5 millioner turister hvert år. Øya har mildt klima hele året med en gjennomsnittstemperatur på 20 grader.

 

Severdigheter i Las Palmas

Las Palmas er øygruppens største by og hovedstad. Den ble grunnlagt 24. juni 1478 av de spanske conquistadorene. Den ble raskt en viktig by for skip som seilte rundt til det afrikanske kontinent, eller var på vei til Amerika.

Casa de Colón er slottet til øyas første guvernører. Christofer Columbus bodde her i 1429, og bygningen er nå et museum med modeller og gjenstander i tilknytning til reisene til den berømte sjøfareren. La Vegueta er den eldste bydelen i Las Palmas og består av smale gater med historiske hus med balkonger av tre og vakre patioer.

Få med deg den kjente katedralen Santa Ana. Kanariøyenes museum (Museo Canario), omfatter arkeologiske funn som gudestatuetter, keramikk, smykker og redskaper fra guanchene samt hodeskaller, skjeletter og mumier. Fly til Las Palmas for en reise i historien.

 

Strender i Las Palmas

Noe av det beste med Las Palmas er strendene. De er rene og pene og passer perfekt for soling, bading og aktiviteter. Byen har en av verdens mest berømte strender, Las Canteras-stranden som er nesten 4 km lang, og enkelte steder 100 meter bred. Den har godt med kafeer og restauranter, og man kan leie solsenger. Det naturlige revet La Barra beskytter stranden mot store bølger og gjør det mulig å bade også når det blåser kraftig. Fly til Las Palmas, og opplev byens strandliv.

 

Mat og drikke i Las Palmas

Las Palmas by har også et bredt utvalg av restauranter og barer. Mange ligger langs Las Canteras-stranden. Det er et rikt tilbud av både tradisjonell mat og retter fra andre regioner i Spania. Turister som ønsker annen type mat, kan lett finne spisesteder som serverer tysk, fransk, italiensk, kinesisk, arabisk, indisk eller skandinavisk mat.

Kanarisk mat bygger på solid middelhavstradisjon, med ingredienser som fisk, ris, sukkermais, poteter, grønnsaker og tropisk frukt. Kjøtt av geit og lam er mest populært. Typiske fiskesorter er dorada (havabbor) og pez espada (sverdfisk). Nattelivet byr på diskoteker som holder åpent til klokken syv om morgenen.

Reis til Las Palmas hele året

Det tar ca. 6 timer å fly til Las Palmas fra Oslo, og hos oss prioriterer vi deg, slik at du kan nyte reise og bli uthvilt når du kommer frem. Vi flyr til Las Palmas hele året, og vi tar deg med til Grand Canarias internasjonale lufthavn (LPA), som ligger ca. 18 km det populære turistbyen Las Palmas.

 

Opptil 90% barnerabatt

Når du reiser med oss til Las Palmas kan du forvente gode rabatter på dine barns flybilletter. Barn under 2 år får opptil 90% rabatt på billettprisen og dette inkluderer barnevogn/klappvogn til de minste, dvs. det er helt gratis. I aldersgruppen 2–11 år får du 25% rabatt på ditt barns flybillett.

Hvis du skal reise med barn for første gang, så ta gjerne kontakt med vårt mannskap i lufthavnen – de kommer nemlig til å hjelpe deg så godt de kan.

Få mer info om barnerabatt og flyreiser med barn

 

Få gode tilbud og rabatter

Ikke gå glipp av vårt fordelsprogram EuroBonus (det er helt gratis!) og da får du poeng hver gang du flyr med. I tillegg får du masse fordeler - bl.a. eksklusive medlemstilbud via e-post og sms-tjenester med nyttig informasjon for flyreisen din.

Du kan også opptjene poeng, når du f.eks. bestiller hotell og bil hos våre mange samarbeidspartnere, og poengene kan du bruke som rabatt på flyreiser og til shopping i vår nettbutikk

Husk at Eurobonus gjelder også for barn, så meld dem på og få poeng for deres flybilletter.

Opptjen poeng på ditt fly til – påmeld deg enkelt og raskt her

KORT OM LAS PALMAS

Valuta: Euro

Tidsforskjell: - 1 time

Språk: spansk

 

Ambassade:

Spanias ambassade, Halvdan Svartes gate 13, 0268 Oslo

Tlf.: 22 92 66 90

 

Norsk konsulat:

Real Consulado de Noruega, Calle Luis Morote 6

35007 Las Palmas de Gran Canaria

Tlf.: +34 928 49 50 00

 

Annet

Spania