søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr direkte til Oslo i Norge eller fra/via København og Stockholm (ruteavhengig).

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Oslo – bestill nå

Bestiller du reisen med SAS i god tid i forveien, kan du få billigere billetter. For å se alle destinasjonene vi flyr til – sjekk ut lavpriskalenderen. Som SAS-kunde får du alltid et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Finner du en god pris – bestill billettene nå og legg planene senere. 

  • cl--plane-right Flyplass: Oslo lufthavn Gardermoen (OSL)
  • cl--credit Valuta: Norsk krone
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Norsk

Rabattbilletter for barn

Opplev Oslo med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Oslo.

Fly til Oslo og nyt ferien i Norges hovedstad

Oslo tiltrekker seg millioner av besøkende hvert år, og er en av Norges mest besøkte byer. Hovedstaden ligger omringet av fjell og havet, og huser toppmoderne restauranter, designerbutikker og en rekke kulturhus og museer. 

Når du ikke utforsker landets historie på Vikingskipshuset eller Det kongelige slott, kan du beundre skulpturene i Frognerparken eller besøke Akershus festning. 

Listen over ting å gjøre i Oslo er endeløs, og her finner man noe for alle.

Helg i Oslo
  • Operahuset Oslo
  • Oslo-skyline
  • Byhelg i Oslo

Alltid inkludert i reisen til Oslo

I SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet reise når du drar på ferie. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS. Flygningen til Oslo inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers. 

EuroBonus lar deg utforske mer av verden i ditt eget tempo. Som medlem av EuroBonus vil du opptjene poeng på hver flygning med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan deretter bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Les mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Oslo

Vil du legge de siste planene? Bestill leiebil og hotell fra våre partnere, så er du klar for ferien i Oslo. 

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Oslo og la deg inspirere