søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Fly fra Stavanger til Barcelona

Ønsker du å reise fra Stavanger til Barcelona? Bestill dine flybilletter hos oss, og opplev alle fordelene du får med å reise med SAS. Vi har gjort det enda enklere for deg å finne rimelige billetter med vår lavpriskalender, uavhengig av om du reiser til Barcelona for byliv, sol og strand, eller kultur. 
 

Inkludert i din reise

Hos SAS ønsker vi å tilby deg en best mulig reise, uansett om den er kort eller lang. Derfor har du alltid visse fordeler inkludert i dine reiser med SAS, blant annet gratis kaffe og te ombord, samt 24 timers åpent kjøp. Uansett hvilken reiseklasse du velger kan du alltid se frem til flere fordeler. Disse er:

Billige flybilletter fra Stavanger til Barcelona

Barcelona er en perfekt weekenddestinasjon, hvor du kan nyte begivenhetsrike dager med familie, venner, eller kjæresten. Med lavpriskalenderen kan du velge mellom flere avganger daglig, og mellom et bredt utvalg av rimelige flybilletter fra Stavanger til Barcelona. På denne måten får du muligheten til å finne akkurat de billettene som passer deg best. Hvis du i tillegg er ute i god tid, og er fleksibel på reisedatoer, kan du fort få tak i de mest fordelaktige billettene vi tilbyr.

I lavpriskalenderen finner du også rimelige billetter til andre destinasjoner
 

Oppnå ekstra fordeler med SAS EuroBonus

Som medlem i EuroBonus får du enda flere fordeler inkludert i dine billetter. Med vårt lojalitets- og frequent-flyer fordelsprogram kan du tjene poeng på dine flyreiser, hotellopphold, leiebiler, og mye mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å tjene poeng når du handler i butikk eller på restaurant! Jo mer du flyr med oss, jo flere fordeler får du. Ikke minst kompenserer vi CO2-utslippene for alle EuroBonus-medlemmer, når de reiser med oss.

Kom i gang med EuroBonus
 

Transport til og fra Barcelona Lufthavn (BCN)

Barcelona internasjonale lufthavn i El Prat befinner seg 12 km sørvest for byens sentrum, og er hovedflyplassen i Katalonia-regionen. Herfra er det lett å komme seg inn til bykjernen i Barcelona, hvor det finnes flere transportmuligheter du kan velge mellom når du skal reise fra eller til flyplassen. 

Tog

Fra flyplassen kan du velge mellom både tog og undergrunnsbanen. Undergrunnsbanen er en del av det offentlige transportsystemet i byen og kobler begge terminalene med byens metro-nettverk. Herfra kan du ta L9 inn til flere stopp i sentrum. Togene går derimot kun fra terminal 2, et par minutters gange fra terminalen. Toget går omtrent hver halvtime på dagtid, men er ofte litt forsinket, så det kan være lurt å ha god tid hvis du velger dette alternativet.

Buss

Velger du å reise med buss kan du ta flybussen ‘Aerobus’, som er en effektiv måte å reise fra flyplassen og inn til Barcelona sentrum. Bussen går inn til Placa Catalunya, som ligger midt i byen og som har gode koblinger til andre områder. Pass dog på at du tar riktig buss når du skal tilbake til flyplassen, da du kan velge mellom to linjer som enten går til terminal 1 eller terminal 2.

Taxi

Ønsker du å reise med Taxi kan du finne disse utenfor begge terminalene. Taxi er ofte den raskeste måten å komme seg vekk fra flyplassen, men er ikke alltid den raskeste måten å komme seg til hotellet, da byen ofte har mye trafikk. 
 

Verdt å se  Barcelona

Barcelona har siden 1977 vært hovedstaden i den spanske regionen Katalonia. Byen, som har blitt påvirket av mange ulike folkeslag og kulturer over lang tid, har mange spennende opplevelser å by på. Her kan du blant annet nyte et besøk i det gotiske kvarteret ‘Barri Gotic’, ta del i et yrende folkeliv på La Rambla, kose deg med sol og bad langs en nydelig strandlinje, samt nyte god mat og drikke på ulike matmarkeder. Besøker du Barcelona burde du også passe på å besøke verdenskjente severdigheter. Her finner du en liten oversikt over noen av disse. 
 

La Sagrada Familia

Midt i byen finner du La Sagrada Familia, en katolsk basilika tegnet av Antoni Gaudí. Kirken ble påbegynt i 1882, men er fortsatt ikke fullført den dag i dag. Verket forventes å være ferdig i 2026, som er 100 år etter at Gaudí døde. Kirken er Spanias mest besøkte monument, og er er del av UNESCOs verdensarvliste, noe som gjør at den absolutt er verdt et besøk.
 

Park Güell

Antoni Gaudí har tegnet og oppført flere særpregede byggverk i Barcelona. Et av hans mest kjente verk, i tillegg til La Sagrada Familia, er Park Güell. Park Güell er en park som ligger på en høyde, nord i byen. Parken innehar mange arkitektoniske elementer og preges av fargerik mosaikk. Antall besøkende til parken reguleres, men det holdes åpent hele året. Billettene koster rundt 10 euro og kan med fordel bestilles på forhånd. 
 

Picasso-museet

Det mest besøkte museet i Barcelona er Picasso-museet, som gir et innblikk i den kontroversielle kunstnerens verk. Her finner du en av de største samlingene av Pablo Picasso, med et spesielt fokus på hans tidlige periode (frem til 1901), som innehar verk der hans forhold til byen kommer tydelig frem.

Ønsker du flere tips til hva du kan gjøre når du er i Barcelona, kan du lese mer i vår reiseguide – Scandinavian Traveler. Her kan du finne våre beste tips til din reise til Barcelona, for eksempel de beste restaurantene eller barene, og mye mer. 
 

Annet

Reisemål med SAS

Reiseforsikring