søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Fly København-Oslo med SAS

Med SAS kan du fly København-Oslo daglig. Vi har mange forskjellige avganger gjennom hele dagen slik at du kan finne akkurat den avgangen som passer din kalender best. København-Oslo er en populær rute, så bestill din billett allerede i dag for å få billettene du ønsker til best mulig pris. 

 

Finn billige flybilletter fra København til Oslo i lavpriskalenderen

Har du sjekket SAS lavpriskalender for gode tilbud? Det burde du! I lavpriskalenderen vår finner du våre billigste billetter fra København til Oslo til enhver tid. Bestiller du flybilletter i god tid før din avreise, kan du spare både tid og penger.

Se våre billigste billetter fra København-Oslo i lavpriskalenderen


Husk at hos oss har du alltid 24 timers åpent kjøp. Det betyr at du kan sikre deg de billigste billettene nå, og så finne ut om tidspunkt passer for resten av reisefølget siden.

Reiser du med barn under 2 år (uten eget sete), reiser de enten kostnadsfritt eller med 90 % rabatt på flydelen av billetten, avhengig av destinasjon. Barn mellom 2 til 11 år får 25 % rabatt på flybilletter. Rabatten gjelder ikke skatter og avgifter. 

Mer om våre barnerabatter
 

Alltid inkludert i din flybillett

Selv om flyturen fra København til Oslo bare tar litt over 1 time, ønsker vi at du skal ha en så komfortabel reise som mulig. Derfor får du alltid dette inkludert i din flybillett:

 

Reis direkte fra København til Oslo

København er et knutepunkt for hele Danmark, samt for fly fra Europa og resten av verden. Derfor flyr vi med mange daglige avganger fra København til Oslo. Vi har også svært mange direkteavganger slik at du kan finne en avgang som passer dine behov best.

Se våre avganger og finn billige billetter

 

Reis lett med SAS Go Light eller nyt det lille ekstra med SAS Plus

Når du skal fly fra Danmark til Oslo med SAS kan du velge mellom våre forskjellige reiseklasser, og finne en som passer dine behov best. 

  • SAS Go Light – for deg som reiser med bare håndbagasje.
  • SAS Go – alltid 1 innsjekket kolli x 23  kg, samt en håndbagasje (8 kg) og en liten håndveske eller PC-veske inkludert.
  • SAS Plus – For deg som ønsker litt ekstra. 2 kolli x 23 kg, mer benplass, tilgang til SAS Lounge og Fast Track.
     

Mer om våre reiseklasser

 

Kom i gang med SAS EuroBonus

Som medlem i vårt kostnadsfrie lojalitets- og bonusprogram, EuroBonus, opptjener du bonuspoeng selv på korte flyreiser, som København-Oslo. Du kan også opptjene poeng når du flyr med Star Alliance, eller når du handler hos en av våre samarbeidspartnere. Poengene kan du bruke til å betale for flybilletter, leiebil, shopping om bord, på hotell eller i vår EuroBonus-shop.

Som medlem får du tilgang til mange fordeler og eksklusive tilbud fra starten av. Etter hvert som du opptjener poeng på flyreiser og kommer opp på høyere nivå, blir fordelene og belønningene bare bedre og bedre!

Bli medlem i dag, og opptjen bonuspoeng på din neste reise!
 

Annet å tenke på før din reise