Fly Stockholm Umeå

Bestill fly fra Stockholm til Umeå i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra Stockholm til Umeå. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom Stockholm og Umeå som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly Stockholm Umeå og opplev fantastisk natur

Hvis du bestiller fly fra Stockholm til Umeå, får du ikke bare muligheten til å oppleve verdensklassekultur, men også muligheten til å se birkenes by. For de som er ute etter en aktiv ferie, er det gode muligheter for å sykle, gå i skogen, rafting, fiske, klatre og hoppe fallskjerm. Du kan også ta en tur til Mårdseleforsarnas naturreservat ved Vindelälven, Norrfors laxtrappa i Umeälven og Ostriket nord for byen. I Ostriket kan du smake den verdensberømte Västerbottensosten. Hvis du vil møte skogens konge, kan du også ta en tur til Älgens hus i Bjurholm.

Bestill fly Stockholm Umeå i dag og få muligheten til å oppleve den vakre naturen!

Opplev Norrlands metropol

Når det kommer til kultur har Umeå mye å by på. Etter at Umeås universitet ble grunnlagt på 1960-tallet har byen stadig vokst og fått et blomstrende kulturliv. Byen tilbyr i dag mange interessante museer som Bildmuseet, Guitars the Museum og Västerbottens Museum. Hvert år inviterer den ungdommelige og levende byen også til Umeå Jazzfestival og den velkjente rockfestivalen Umeå Open. På Norrlandsoperan kan du også nyte dans, klassisk musikk, teater og fantastisk opera.

Umeå er en by full av idrett

Pass på å ta del av fotball når du reiser til Umeå. Fotballaget Umeå IK har vunnet Damallsvenskan syv ganger i løpet av 2000-tallet og UEFA Women’s Cup to ganger. Det andre vellykkede fotballaget fra Umeå er damelaget IKSU som har tre SM-titler og to seire i Europacupen for klubblag.

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Arlanda flyplass

SAS Fast Track

Når du reiser fra Stockholm til Umeå i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Arlanda flyplass. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing, et besøk til SAS-loungene våre eller til å komme deg til gaten raskere.

SAS Lounges

Start din reise til Umeå i en av våre flyplasslounger. Loungen er et fredelig sted der du kan komme à jour med jobben, få deg en matbit, være sosial eller bare slappe av mens du venter på din flygning.

På Stockholms flyplass Arlanda vil du kunne nyte:

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig