Fly til Umeå

Er du kulturinteressert, kunstfanatiker eller historiefan, så er Umeå byen for deg. Denne lille byen er full av museer, utstillinger og gallerier, og alle viser frem Sveriges kulturarv, og da spesielt Umeås. Gjør deg klar til å lære mer om Sverige!

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Umeå i Sverige fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordeler på flygningen til Umeå

Hvis du bestiller billetten din i god tid, er det mer sannsynlig at du finner et godt tilbud. Besøk lavpriskalenderen og få en oversikt over alle destinasjonene våre på ett sted. Som SAS-kunde har du alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Finner du et godt tilbud – bestill nå og bestem deg om du skal reise senere.

Rabattbilletter for barn

Opplev Sverige med barna. SAS tilbyr rabatt på barnebilletter. Spar opptil 90 % på barnebilletter hos SAS. Vi vil gjøre det rimeligere å ta med deg barna på reiser til Umeå.

Fly til Umeå og nyt en reise full av kultur

Umeå ligger øst i Sverige, og er en mindre kjent by som huser en rekke historiske og kulturelle museer, med blant annet utendørsutstillinger og attraksjoner i friluft.

Når du ikke utforsker Umeå-universitetes moderne kunstkolleksjon på Bildmuseet, kan du gjøre deg kjent med den lokale kulturen på Västerbottens museum eller spasere en tur gjennom Arboretum Norr-hagen for å oppleve floraen og faunaen.

Det er masse å gjøre og se i Umeå, og her finner man noe for alle og enhver.

Fly til <em>Umeå</em>

Fly med SAS til Umeå flyplass, så lander du avslappet, uthvilt og klar til å starte ferien.

Umeå flyplass

Det er mye å se i Umeå. Besøk en utendørs utstilling som inkluderer en skulpturpark – eller ta en herlig svømmetur i Nydalasjön om sommeren. Det er masse du kan gjøre i den grønne og vakre naturen rundt Umeå.

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Vil du se verden? Med Scandinavian Airlines og våre partnere i Star Alliance kan du fly til nesten hvert eneste land i verden. Hvor vi flyr

Alltid inkludert i reisen til Umeå

Hos SAS er vårt fokus at alle reisende får en avslappende og komfortabel reise, uavhengig av hvilken billettype du reiser på. På flygningen til Umeå får du alltid enkelte SAS-fordeler, blant annet enkel innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance.