søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

We are travelers.

SAS flyr til Umeå i Sverige fra/via OsloKøbenhavn og Stockholm (ruteavhengig). 

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (BostonChicagoLos AngelesMiamiNew YorkSan Francisco og Washington D.C.) og Asia (TokyoShanghaiBeijing og Singapore).

cl--info-circle
SAS-kunder får et 24-timers åpent kjøp for alle bestillinger. Hvis du bestiller reisen mindre enn 24 timer før avgang, kan du kansellere den inntil 12 timer før avgang.

Fordeler på flygningen til Umeå – bestill nå

Hvis du bestiller billetten din i god tid, er det mer sannsynlig at du finner et godt tilbud. Besøk lavpriskalenderen og få en oversikt over alle destinasjonene våre på ett sted. Som SAS-kunde har du alltid 24-timers åpent kjøp på alle bestillinger. Finner du et godt tilbud – bestill nå og bestem deg om du skal reise senere.  

  • cl--plane-right Flyplass: Umea lufthavn (UME)
  • cl--credit Valuta: Svensk krone
  • cl--clock Tidssone: CET: UTC+1/CEST: UTC+2
  • cl--globe Offisielt språk: Svensk

Rabattbilletter for barn

Opplev Umeå og Sverige med barna. SAS tilbyr rabatt på barnebilletter. Spar opptil 90 % på barnebilletter hos SAS. Vi vil gjøre det rimeligere å ta med deg barna på reiser til Umeå.

fly til Umeå og nyt en reise full av kultur

Umeå ligger øst i Sverige, og er en mindre kjent by som huser en rekke historiske og kulturelle museer, med blant annet utendørsutstillinger og attraksjoner i friluft. 

Når du ikke utforsker Umeå-universitetes moderne kunstkolleksjon på Bildmuseet, kan du gjøre deg kjent med den lokale kulturen på Västerbottens museum eller spasere en tur gjennom Arboretum Norr-hagen for å oppleve floraen og faunaen. 

Det er masse å gjøre og se i Umeå, og her finner man noe for alle og enhver. 

Helg i Umeå
  • Hvorfor Umeå?
  • Fly med SAS til Umeå lufthavn (UME)
  • Vil du ha mer komfort?
  • Opplev verden med SAS

Alltid inkludert i reisen til Umeå

Hos SAS er vårt fokus at alle reisende får en avslappende og komfortabel reise, uavhengig av hvilken billettype du reiser på. På flygningen til Umeå får du alltid enkelte SAS-fordeler, blant annet enkel innsjekking via Internett, kaffe og te om bord og bruk av SAS App

Inkludert i din reiseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers åpent kjøp Ja Ja
Håndbagasje 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje LIGHT
Nei
SMART/PRO
1 x 23 kg
2 x 23 kg
Fast Track* Nei Ja
SAS Lounge* Kan legges til mot et gebyr Ja
Mat og drikke Nei
Ja

* Hvis tilgjengelig

Oppdag verden med SAS EuroBonus

We are travelers.


EuroBonus gir deg mer av verden for mindre. Hvis du er medlem av EuroBonus, vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper i Star Alliance. Du kan bruke poengene blant annet for å betale for din neste reise, oppgradering eller bilutleie. 

Vi CO2-kompenserer alle billetter som er kjøpt med et EuroBonus-nummer. Dette betyr at vi nå CO2-kompenserer litt over 40 % av utslippene fra flyene våre. Få vite mer om vårt bærekraftarbeid

SAS CO2-kompenserer alle reisene til EuroBonus-medlemmer

Hvis du ikke er medlem allerede, er det enkelt og gratis å bli med. Opprett en EuroBonus-konto og opptjen poeng for reisen.

Hotell og bilutleie i Umeå

Gjør alt klart til reisen til Umeå. Bestill et hotellrom eller reserver leiebil, så er du klar.

Andre populære SAS-destinasjoner

Les mer om Umeå og la deg inspirere