Fly København Bari

Bestill fly fra København til Bari i vår lavpriskalender

Ved å kikke igjennom vår lavpriskalender kan du finne våre aller beste priser på fly fra København til Bari. Om du er ute i god tid så øker dine sjanser for å finne billige flybilletter mellom København og Bari som passer akkurat deg og ditt reiseselskap.

Finn billige flybilletter til alle våre destinasjoner i lavpriskalenderen. Priser og plasstilgang oppdateres hver gang et søk utføres.

Fly København Bari

Bari er den nest største byen i Italia og er hovedstaden i regionen Apulien. Bari er en klassisk havneby der handel alltid har vært viktig. Den italienske byen tilbyr mye: strender, eldre vakre bygninger, kunstverk og et levende sentrum. Et besøk i Italia lover gastronomiske eventyr, og Bari er intet unntak. Bestill fly fra København til Bari og opplev det fantastiske Italia.

Bade i Bari

Bari har et middelhavsklima med milde vintre og varme, tørre somre. Perioden mai til september er varm, med toppen i juli og august da gjennomsnittstemperaturen er akkurat under 30 grader. Det er flere sandstrender med klart, blått vann i Bari. Utenfor Bari ligger byen Polignano a Mare. Der finnes det også flere populære strender, blant annet en badestrand som er full av klipper å hoppe fra. I samme by ligger også Cala Paguro som er en mer tradisjonell sandstrand som også er verdt et besøk.

Solk og bade i Apulien, bestill et fly fra København til Bari i dag!

Bari – En historisk by

Bari er en av de viktigste handelsbyene i Italia med sin praktiske beliggenhet ved havet på Italias østkyst. Byen har en lang historie og fikk en strategisk betydning da den kom under romernes kontroll 300 f.Kr. Bari ble en lenke mellom sjøbåren handel fra øst og den innenlandske kystveien.

I begynnelsen av 1800-tallet fikk Bari nytt liv da den gamle byen ble komplettert med en helt ny del som ble bygget etter et rutenettmønster. Byarkitekten var Napoleons svigersønn Joachim Murat, hvis etternavn lever videre i bydelen Murttiano. Det er ingen overdrivelse å si at mye har skjedd i og rundt byen. Langs kysten finnes bygninger som bærer Mussolinis arv, og Bari var under andre verdenskrig mål for tysk angrep. På senere tid har Baris rolle som handelsby vokst, og i dag huser noen av Italias største messearrangementer. Ikke gå glipp av å ta del av byens spennende historie når du har landet i Bari!

Nyt italiensk mat

Å skrive om Italia uten å nevne maten ville være en feil. I regionen Apulien produseres det mye oliven, olje og hvete, som reflekteres i mattradisjonen. Det er også mange lokalproduserte grønnsaker, frukt, kjøtt og fisk. En lokal spesialitet er brødet Calzoni, fylt med løk, ansjos, kapers og oliven. Apulien er også kjent for grønnsaksminestrone, kikerter, bønner og selleri. Den provinsielle ragun inneholder lam og svinekjøtt. Fra havet er blekksprut og spesielt muslinger byens signum. En kjent rett er riso e cozze som består av ris, poteter og muslinger. Bari byr på mange gode smaksopplevelser!

Vil du ha enda mer inspirasjon? Besøk vår reiseguide Scandinavian Traveler, der alle våre beste reisetips for Bari er samlet.

En mer behagelig reiseopplevelse starter på Kastrup flyplass

SAS Fast Track

Når du reiser fra København til Bari i SAS Plus eller hvis du er SAS EuroBonus Gull- eller Diamant-medlem, har du tilgang til Fast Track på Kastrup flyplass. Fast Track er den raskeste og smidigste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på. Dette vil gi deg mer tid til avslapping, jobbing eller til å komme deg til gaten raskere.

SAS Lounges

Start din reise til Bari i en av våre flyplasslounger. Loungen er et fredelig sted der du kan komme à jour med jobben, få deg en matbit, være sosial eller bare slappe av mens du venter på din flygning.

På Kastrup flyplass vil du kunne nyte:

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig