søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

ARCTIC HAUTE ROUTE

23 APR TIL 26 APR 2017

SAS og Hurtigruten er stolte av å presentere Arctic Haute Route – en unik skiopplevelse for EuroBonus-medlemmer.
Opplev noen av de beste toppturene Nord-Norge har å tilby. 

Program

 

Dag 1 - søndag 23. april
 

11:35 Avreise Oslo til Tromsø med SK 4416

13:25 Ankomst Tromsø

På søndag går vi om bord MS Nordstjerne i Tromsø. Ankommer du tidlig er det nok av kulturelle og historiske steder å besøke. Ikke gå glipp av den berømte Ishavskatedralen. Skipet forlater Tromsø havn kl.18 og setter kurs mot Senja og Gryllefjorden for en begivenhetsrik første dag. Middag serveres kl.19. Ikke glem å få deg noen timer med søvn!

 

Dag 2 - mandag 24. april

Ta turen ut i fjellet på Senja med Store Hesten, Kvænan, Keipen, Segla, Litjemoa, Beritind, Stormoa og Grytetippen som mulige toppturer. Våre sertifiserte guider vil hjelpe med å finne turen som passer deg. For de som ønsker å bruke dagen i nærheten av båten, vil det være mulighet for ekskursjoner, blant annet padling i havkajakk, fiske og spotting av havørn. Etter en dag med utforsking blir det servert en après ski på MS Nordstjerne før middag. Kl.17 setter vi kursen mot Andørja. 

Dag 3 - tirsdag 25. april

Dagen begynner med å undersøke de lokale forholdene, med Snøtid, Langlitind, Klåptind og Kråketindene som mulige toppturer. Hvis du ønsker en liten skipause er dette en god dag for å se etter hval, padle havkajakk eller å fiske. Gå om bord for kvelden for en après ski og middag når skipet setter seil mot Henningsvær i Lofoten rundt kl.17.

 

Dag 4 - onsdag 26. april
 

Nok en uforglemmelig dag i fjellet med Blåtind, Rundfjellet, Torskmann, Saue tind, Pilan, Kvittind og Geitgaljartind som mulig mål. Ønsker du en pause fra fjellet? Prøv havkajakk eller ta en tur ut med fiskestanga. Det vil også være en guidet historisk tur i Henningsvær med et besøk på kaviarfabrikken og Galleri Lofoten som hovedattraksjoner. Ikke gå glipp av vår siste après ski kl.15. Vi ankommer Bodø kl.18, med god tid for transport til flyplassen. 

 

20:50 Avreise Bodø til Oslo med SK 4127

22:15 Ankomst Oslo

 

Prisene inkluderer ikke:

Flyforbindelser til og fra Oslo

Transport mellom flyplassen og Hurtigruten

 

Meld deg på i dag! Tilbudet gjelder til og med 17 APR 2017.