søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise

Vinterreiser med SAS

Fly hjem til familie og venner i julen. Vi har julereiser for alle behov! Fly med oss hjem eller bort for å treffe familie og venner. Vi flyr deg til flere destinasjoner innenriks i Norge.

Ta en pause fra hverdagens stress og tilbring tid med familie og venner. Bestill julereisen med SAS! Hvis du vil besøke julemarkeder i Norge og Europa, så finnes det mange å velge i mellom. Her får du dessuten tips om hvor juleshoppingen er best.

Bestill reise

Priser og plasstilgang oppdateres hver gang en besøkende søker i kalenderen, visse prisavvik kan forekomme når du går videre til bestilling.

Bestill din julereise i god tid

Julereiser og vinterreiser til varme land har blitt mer populært, og flere velger å tilbringe julen på stranden for å unngå julestresset. Husk å bestill i god tid dersom du ønsker de billigste flybillettene til de mest populære destinasjonene. Hvis du har bestemt for å dra mot varmere steder i vinterhalvåret, så kan du bestille din julereise med SAS i dag!

Julereiser til Gran Canaria

Du kan feire julen på Gran Canaria! Kanariøyene er fremdeles et av de mest populære reisemålene for norske turister og for hvert år som går blir Las Palmas bare bedre og bedre. Nyt det herlige været som Las Palmas tilbyr. Det varme sommerværet gir gjør at du kan bade på stranden året rundt.

Julereiser til Miami

Det tar cirka 10 timer og 20 minutter å fly til meget populære Miami med suverent klima sør i Florida. SAS flyr til Miami International Airport som ligger ca. 1 mil utenfor byens sentrum. 

Flere vakre destinasjoner