søk

FORSLAG

 • loader Ikke noe mer innhold å vise

Julereiser

Julen er den perfekte tiden å tilbringe tid med dine kjære, eller til å få litt alenetid.

Reis hjem og tilbring julen med familie og venner, eller reis på ferie for å nyte solen. Dra på shopping i Miami, nyt julen på stranden på Kanariøyene eller syng karaoke i Tokyo.

Julereiser med SAS

 • Jul – årets mest fantastiske tid. Vi har julereiser for alle! Uansett om du vil dra på weekend, en fantastisk juleferie for hele familien eller en juleferie alene. Velg blant mange fantastiske destinasjoner i Skandinavia og resten av verden.

  Alle SAS-kunder får 24-timers åpent kjøp for hver bestilling. Hvis du finner et bedre tilbud, er det bare å bestille nå og legge planer senere!

Bestill julereisen du har drømt om

 • Vi har julereisen for deg, enten du vil ha sol og strand eller snø og fjell – eller kanskje begge deler – på juleferien din. Med daglige flygninger til større byer i Europa, USA og Asia kan du forvente deg den beste mulige ruten til destinasjonen din.

  Ikke vent – Bestill juleferien du har drømt om i god tid for å øke sjansene dine for å finne billigere flygninger. Bruk lavpriskalenderen vår for å få oversikt over alle destinasjonene våre.

Populære destinasjoner til jul

 • Julereiser til Miami

  Miami
  Røm fra den kalde vinteren og dra til solfylte Miami. Bytt ut snø mot sand og tilbring noen late dager på Miami Beach i vakre Florida.

   

 • Julereise til Malta

  Malta
  Det maltesiske klimaet er mildt, og i desember ligger temperaturen vanligvis på rundt 16°C. Dette gjør Malta til et godt alternativ for juleferien din.

  Besøk julemarkedene, se alle de lokale severdighetene og spis en kalkunmiddag. Hvis du tar med en varm genser, kan du til og med nyte middagen utendørs.

 • Julereiser til Tokyo

  Tokyo
  Opplev Tokyo når byen er full av julelys og dekorasjon. Tokyo Dome har et nytt tema hvert år, men vil garantert lyse opp verdenen din. Hvis du vil se flere fantastiske julelys, bør du besøke området rundt Tokyo stasjon. Her får rundt 1 million LED-lys trærne til å skinne og glitre.

  Tokyo Tower gir deg en sjanse til den lysende byen ovenfra.

 • Malaga
  Få julehandelen unnagjort på et av julemarkedene i vakre Malaga. Opplev juleatmosfæren med julelys og dekorasjoner over hele byen. Medtemperaturer på mellom 13°C og 18°C kan du fortsattta deg noe å drikke utendørs.


  Kanariøyene
  Gi deg selv en solrik jul på Kanariøyene. Fly til Las Palmas med Scandinavian Airlines og tilbring juleferien på stranden.

  Den spanske kanariøya i Atlanterhavet har et mildt klima, noe som gjør den perfekt for en juleferie.

Pris og tilgjengelighet oppdateres hver gang et søk utføres. I lavpriskalenderen vår kan du se alle destinasjonene våre og våre beste tilgjengelige priser!

Inspirasjon til julereisen

Opptjen poeng på reisen din

 • SAS EuroBonus

  Med lojalitetsprogrammet vårt, SAS EuroBonus, vil du opptjene poeng på flygninger, hotellopphold, leiebiler og mye mer. Du kan også opptjene poeng når du handler i en butikk eller spiser på en restaurant.

  Last ned SAS App og sjekk ut kartet «Hvor du kan opptjene poeng» for å se alle stedene hvor du opptjener Ekstrapoeng på shopping.

 • Bli medlem i EuroBonus

  Du får flere fordeler jo mer du flyr med oss – og medlemskap i EuroBonus er gratis.

  Som Gull- eller Diamant-medlem kan du starte ferien ved å slappe av i SAS Lounge på flyplassen (hvis tilgjengelig). Der får du gratis WiFi, aviser, mat og drikke, slik at du får litt energi før du går om bord.

 • Bli medlem av EuroBonus i dag!

  Som EuroBonus-medlem kan du opptjene poeng når du kjøper flybilletter, som du kan bruke til å betale for nye flybilletter, leie en bil og mye mer.

  Bli medlem av EuroBonus før du bestiller juleferien din for å delta i SAS' fordelaktige bonusprogram.

En bærekraftig forretningsmodell

 • En bærekraftig forretningsmodell

  Det er viktig å finne måter å reise på uten å påvirke miljøet på en negativ måte. SAS er opptatt av å være en del av å finne løsninger, som vi gjør. Å legge til rette for bruk av biodrivstoff i stor skala er en kontinuerlig løsning.

  I tillegg CO2-kompenserer vi alle SAS-billetter som kjøpes av våre EuroBonus-medlemmer og reisende på opptil 26 år.

  Mer om vårt bærekraftarbeid