Vanlige spørsmål

Påmelding

Ja, du kan fortsatt melde deg på. Imidlertid, hvis du blir bekreftet, må du kjøpe de manglende poengene innen 24 timer etter bekreftelsen. Hvis du ikke har nok poeng på kontoen din etter 24 timer, vil plassene tilbys til neste person i køen.

Dessverre tilbyr vi ikke poeng for bonusreiser.

Billettprisen inkluderer tur-retur, måltider om bord (valgfritt) og noen ekstra godbiter. Vær oppmerksom på at hvis du velger SAS' partnerhotell for overnatting, er ikke det inkludert i billettprisen. Du må betale for dette med kredittkort ved ankomst.

Vi vil behandle påmeldingen din, og siden vi forventer høy pågang vil dette ta noen dager. Du kan sjekke statusen din i SAS-appen. Hvis du blir bekreftet, vil du motta en e-post. Du vil deretter ha 24 timer på deg til å akseptere eller avbestille plassen din i appen. Når du har akseptert, er du på vei.

Bestillingsprosessen for Destinasion Unknown håndteres annerledes sammenlignet med en vanlig tur. Dette skyldes at det er svært begrensede plasser, og vi vil gi alle en sjanse til å bli med. Derfor melder du deg på for å vise interesse, og ikke for å få en garantert plass med en gang. Utvelgelsen vil skje tilfeldig, men hvis du melder på en ekstra reisende, vil vi sørge for å ta det i betraktning og sørge for at begge eller ingen av dere blir bekreftet.

Hvis du har blitt bekreftet, vil du få beskjed via e-post. Du kan også besøke SAS-appen for å sjekke statusen din når som helst.

Vi har mottatt mange påmeldinger, og siden det bare er en flyging til den ukjente destinasjonen, er det begrensede plasser tilgjengelig. Imidlertid har vi en 24-timers pengene-tilbake-garanti, så plasser kan bli ledige hvis noen avbestiller. Det betyr at det er en mulighet for å bli bekreftet hvis du står på venteliste. Hvis du blir bekreftet, vil du motta en e-post – men du kan alltid sjekke statusen din i SAS-appen.

Nei. Du vil bare bli varslet via e-post hvis du blir bekreftet. Du kan sjekke statusen din i SAS-appen når som helst.

Nei. Imidlertid, hvis statusen din endres til bekreftet, vil du ha 24 timer på deg til å akseptere eller avbestille plassen din. Du vil bli varslet via e-post hvis du blir bekreftet.

Hvis du har blitt bekreftet, har du 24 timer på deg til å akseptere eller avbestille plassen din i SAS-appen. Når dette er gjort, er du på vei.

Før turen

Vår 24-timers pengene-tilbake-garanti gjelder. Hvis du må avbestille turen nærmere avreise, vil det påløpe en avgift på €25 i henhold til vilkårene og betingelsene. Vennligst sørg for å avbestille så snart du vet at du ikke vil kunne delta, siden plassene er begrensede og det er mange mennesker i kø.

Det er obligatorisk å ta med passet ditt. Ingen visum kreves hvis du bor i en av de 27 Schengen-landene.

Vi vil gi noen pakketips nærmere avreise.

1 x 23 kg innsjekket bagasje er inkludert, ekstra bagasje er i henhold til EuroBonus-tierfordelene. Les mer her.

Flyet vil avgå fra København lufthavn. Den nøyaktige avgangstiden vil bli kommunisert nærmere avreise.

SAS vil ikke tilby transport til København lufthavn, hvis du bor et annet sted, må du ordne dette selv. Imidlertid, hvis du reiser fra Stockholm eller Oslo, kan du ta den første morgenflyet og fortsatt rekke det ukjente flyet.

Innsjekking vil være åpen mellom kl. 07:00-08:20. Vi anbefaler at du ankommer flyplassen senest kl. 07:30. Du må ordne din egen transport til København lufthavn.

Vi lander i København rundt klokka 10. 17:00 mandag 8. april. Det er tilknytningsfly til Aalborg, Aarhus, Arlanda, Oslo, Bergen, Gøteborg, Stavanger og Trondheim. Hvis du har sjekket inn bagasjen, kan du stole på en margin når du bestiller tilkoblingsfly, må du sjekke bagasjen din igjen på Copenhagen flyplass.

Nei, du må sjekke dem inn på nytt på København lufthavn. Hvis du har tilknytning, må du sørge for å være tidlig ute.

Noen timer.

Destinasjonen vil bli avslørt under flyturen.

Under turen

Det mystiske flyet avgår 5. april og returnerer 8. april, så du vil ha fire dager og tre netter i det ukjente.

Du kan planlegge budsjettet ditt som vanlig når du drar på en weekendtur. Det vil være mange restaurantalternativer i ulike prisklasser, og hvis du har valgt å bo på et SAS-partnerhotell, er frokost inkludert hver dag.

Hvis du har meldt deg på og blitt bekreftet for bolig via SAS' hotellpartner, vil du få mer informasjon om boligen på e-post. Vi vil også ha dedikert SAS-personell til stede under hele reisen. Hvis du ikke har meldt deg på bolig via SAS' hotellpartner, er du enten veldig eventyrlysten og ønsker å bestille din egen bolig når vi lander på den ukjente destinasjonen, eller så har du rett og slett glemt det. Hvis det siste er tilfellet, vennligst gå inn i SAS-appen og velg romreferanse så snart som mulig.

Nei, hvis du velger å være eventyrlysten, må du finne ditt eget hotell når du lander på den ukjente destinasjonen.

Nei, rommene på SAS' partnerhotell er begrenset og blir raskt booket. Hvis du ønsker å bo på det hotellet, må du be om et rom i SAS-appen senest 4. mars. Etter det må du klare deg selv, eventyrer.

Du betaler med kredittkort (Amex, Mastercard eller VISA aksepteres) ved ankomst. Prisen for et enkeltrom er €143/natt, og €153/natt for et dobbeltrom, inkludert skatter. Sørg for å ta med et gyldig kredittkort da SAS ikke vil kunne dekke denne kostnaden for deg.

Dessverre kan du ikke betale for oppholdet med poeng.

Ja, SAS vil tilby å delta på en ukjent aktivitet og spesielle godbiter for denne reisen, uten ekstra kostnad for reisende. Hvis du ikke allerede har gjort det, vennligst gi beskjed om du ønsker å delta på disse aktivitetene i SAS-appen.

Ja, ingen av aktivitetene er obligatoriske.

Du kan kontakte destination.unknown@sas.se for alle spørsmål angående Destinasion Unknown, og teamet vårt vil komme tilbake til deg så snart som mulig. Dessuten, hvis du er bekreftet for turen, kan du chatte med andre bekreftede reisende i SAS-appen. Dedikert SAS-personell vil også være tilgjengelig for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha i chatten.