Fly til Kypros

Enten du ønsker litt etterlengtet avslapping i solen eller har lyst til å utforske gamle ruiner og historiske landemerker, har Kypros noe for deg. Det varme klimaet, naturen og den vennlige lokalbefolkningen gjør Kypros til det perfekte reisemålet for drømmeferien. Oppdag den vakre byen Larnaca på østkysten, som tilbyr en unik blanding av kultur, historie og sjarmerende omgivelser.

*Påkrevd informasjon
Angi en by, flyplass eller land
Angi en by, flyplass eller land

Angi en by, flyplass eller land
Velg en avreisedato Velg en returdato

Betal med:

SAS flyr til Kypros fra/via Oslo, København og Stockholm.

Vi flyr fra alle våre destinasjoner i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asia (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fly til Kypros – nyd middelhavsmat

Det er helt essensielt å prøve ut den lokale maten på en tur til Larnaca. Du får den ferskeste sjømaten og tradisjonelle kypriotiske retter - øyas lokale mat en ekte fest for sansene. Noen av de viktigste matrettene er halloumi, moussaka og souvla. Med flere vingårder over hele øya, har du ingen problemer med å finne gode viner som passer til alle matretter.

Et stort utvalg historiske og kulturelle steder

Et av høydepunktene i Larnaca er selvfølgelig strendene - det perfekte stedet å slappe av og nyte solen. Men byen har så mye mer å tilby, blant annet flere historiske landemerker, som Larnaca Fort og St Lazarus-kirken. Ikke gå glipp av den imponerende Hala Sultan Tekke-moskeen, som ligger ved bredden av Larnacas berømte Salt Lake.

Fly til <em>Kypros</em>

Vil du ha enda mer komfort når du reiser? Du kan alltids oppgradere SAS-flybilletten til den neste reiseklassen. Dette gir deg tilgang til Fast Track, SAS Lounge, prioritert boarding samt måltider og snacks om bord.

Opplev Kypros med barna. SAS tilbyr opptil 90 % rabatt på barnebilletter for å gjøre det billigere å ta med barna på tur til Kypros.

Vil du se verden? Med SAS kan du fly til til mange land rundt om i verden. Våre reisemål

Alltid med SAS

Vi i SAS gjør alt vi kan for at kundene våre skal få en avslappet og komfortabel reise. Uansett hvilket billettype du har, vil du alltid nyte visse kundefordeler fra SAS.

Flygningen inkluderer alltid lett innsjekking via Internett, kaffe og te om bord, opptil 90 % rabatt for barn og bruk av SAS App.

Inkludert i din reiseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers åpent kjøp Ja Ja Ja
Håndbagasje
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Innsjekket bagasje
Light

Nei

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nei Ja Ja
SAS Lounge** Kan legges til mot et gebyr Ja Ja
Mat og drikke
Langdistanseflyvninger til/fra Asia, Canada og USA:

Ja

Flyreiser innen Skandinavia / Europa:

Kan forhåndsbestilles

Ja Ja
WiFi Kan legges til mot et gebyr Kan legges til mot et gebyr Ja

*Flyreiser til/fra Asia, Canada og USA **Når tilgjengelig

EuroBonus gir deg mer av verden

Som medlem av vårt lojalitetsprogram EuroBonus vil du opptjene poeng på flygninger med oss og våre partnerflyselskaper.