søk

FORSLAG

 • loader Ikke noe mer innhold å vise
  • Poengrabatt på bonusreiser

   Vi har for øyeblikket ingen tilbud om poengrabatter, men kom tilbake senere hvis du drømmer om et godt tilbud på en ferie. I mellomtiden kan du ta en titt på våre andre tilbud for EuroBonus-medlemmer.

   La poengene dine ta deg med på din neste reise! Nå får du 25% poengrabatt på utvalgte reisemål.

   Den enkleste måten å få et godt tilbud på en ferie er å få rabatt på en bonusreise. Og barn i alderen 2-11 år får 50 % rabatt på poengprisen. Hvis du er EuroBonus Sølv-, Gull- eller Diamantmedlem får du også EuroBonus-fordeler på bonusreiser med SAS, selv om du reiser i SAS Go. Du vil se poengrabattene når du logger inn på din EuroBonus-konto.

   Begrenset antall plasser. Rabatten gjelder tur/retur. Skatter og avgifter tilkommer.

   • cl--pending-circle Bestill 19. – 24. januar 2023
   • cl--calendar Reiseperiode: 1. februar – 30. april 2023
   Fra Til Poengrabatt
   Norge, Sverige, Danmark Berlin, Düsseldorf, Stuttgart, Hamburg, Hannover 25% i SAS Go Bonus og SAS Plus Bonus

   Rabatten gjelder tur/retur. Skatter og servicegebyrer legges til per person og kan variere avhengig av destinasjon. Det nøyaktige beløpet vises når du bestiller.

   Vilkår og betingelser

   • Vilkår og betingelser

   Bonusnetter på hotell

   La poengene dine bli et avslappende hotellopphold! Bare logg på med din EuroBonus-bruker og velg fra massevis av flotte hoteller over hele verden.

   Bestill hotel

   Lei en bil for poeng

   Du vet vel at du nå kan betale for Hertz-bilen din med EuroBonus-poeng? Betaling er mulig fra 5000 poeng og du kan også delbetale med poeng og penger.

   Bestill leiebil

   Utforsk destinasjoner

   Vet ikke hvor du kan rejse med poengene dine? Med søkeverktøyet vårt for å finne SAS-bonusreiser, kan du raskt se hvor i verden du kan reise for poengene dine.

   Se våre destinasjoner