søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
    Se alle resultater
    • Ikke noe mer innhold å vise
  • loader Ikke noe mer innhold å vise
  • No search results found.
Bakketransport

Flygtaxi

Opptjen poeng

FLYGTAXI er taxiselskapet som tar deg til og fra flyplassen eller jernbanestasjonen i Sverige. De finnes i 3500 byer, på 41 flyplasser og på 128 jernbanestasjoner, og vil til og med kjøre deg over Øresundbroen til eller fra Kastrup lufthavn i København. De venter på deg når flyet eller toget ankommer, og henter deg på døra når det er på tide å komme seg tilbake til flyplassen eller jernbanestasjonen, alltid til en fast pris.


Ta en Flygtaxi på nye destinasjoner utenlands

Nå kan du opptjene Ekstrapoeng med Flygtaxi i utlandet. Flygtaxi kan ta deg til og fra over 30 destinasjoner, som Amsterdam, Bangkok, Barcelona, Brussel, Chicago, København, Dublin, Edinburgh, Frankfurt, Geneve, Helsinki, Katowice, London (Heathrow og Gatwick), Madrid, Manchester, New York, Nice, Oslo, Paris (Charles Du Gaulle og Orly) og mange flere.

Hvis du reiser i Du opptjener per énveistur
Delt TAXI 100 Ekstrapoeng
Privat TAXI 50 Ekstrapoeng
Stor TAXI 50 Ekstrapoeng
Rullestolvennlig TAXI  100 Ekstrapoeng

Alt du trenger å gjøre er å klikke på lenken under og registrere ditt EuroBonus-nummer og telefonnummer. Poengene dine vil overføres til kontoen din hver gang telefonnummeret ditt dukker opp i en bestilling med FLYGTAXI, uansett om du bestiller taxien selv eller hvis den bestilles av reiseagenten din. Husk at du må bruke ditt registrerte telefonnummer i bestillingen for å opptjene poeng. Derfor må du registrere på nytt hvis du bytter telefonnummer. Klikk her for å registrere