søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Bakketransport

Flygbussarna

Flygbussarna (flybusser) er tilgjengelig for over 85 % av de som reiser til og fra svenske flyplasser, og tilbyr praktisk og komfortabel busstransport til og fra alle de største flyplassene i Sverige. Det er flere grunner til at du bør velge å reise med Flygbussarna til sentrumsområdet i de største byene.

  • Bussene er rene og komfortable, og de profesjonelle sjåførene er serviceinnstilte. Kundeservicen inkluderer også å ha ansatte som kan hjelpe til med informasjon og bagasjehåndtering på terminalene.
  • Flygbussarna kjører ofte i de større byene. Transport til de mindre flyplassene tilbys i forbindelse med flyenes ankomst og avreise.
  • Flygbussarna er miljøvennlig, og du bidrar til et bedre miljø når du velger disse i stedet for en drosje eller en privat bil.
  • Forretningskonseptet deres er basert på høy kvalitet, engasjement og personlig deltakelse. Tjenestene vi tilbyr til dem som reiser med Flygbussarna bør ha alle disse egenskapene.

Opptjen poeng

Du får ett (1) Ekstrapoeng for hver svenske krone du bruker, så hvis du for eksempel kjøper en enveisbillett fra Arlanda til Stockholm sentrum for 99 SEK, får du 99 Ekstrapoeng. Poengene du opptjener vil komme inn på kontoen din etter 4–6 uker.

Det er veldig viktig at du kjøper og betaler på forhånd via nettstedet deres, ellers vil du ikke opptjene noen poeng. 

Kjøp billetter på nett