LAND

SPRÅK

MIN FLYPLASS

  Bakketransport

  Avis

  Avis Car Rental og deres datterselskaper driver en av verdens mest kjente varemerker for bilutleie i over 165 land. Avis har en lang historie som innovatør i bilutleiebransjen, og er en av verdens ledende varemerker for kundelojalitet. Som EuroBonus-medlem sparer du opptil 15 % på fritidsprisene til Avis og opptil 40 % på standardprisene. I tillegg får du alltid legge til en ekstra sjåfør gratis verden rundt. 

   

  Kampanje – tjen opptil hele 22 000 Ekstrapoeng!

  Spesialtilbud kun for norske medlemmer – tjen opptil 22 000 Ekstrapoeng. Les mer her.


  Kampanje – Nyt de siste sommerdagene

  Det er ikke for sent å bli solbrun og gjøre det meste ut av sommermånedene! Hvorfor ikke slappe av på en strand i Portugal, eller utforske templene i Indonesia? Hvis du trenger en liten dytt for å dra ut og utforske verden, gir Avis deg muligheten til å få 12 000 Ekstrapoeng for de neste to gangene du leier bil.

  Gyldig for bestillinger som legges inn mellom 1. september og 31. oktober 2017 for utleie fra 1. oktober til 31. desember 2017. Les vilkår og betingelser nøye, kampanjen gjelder kun for bestillinger som gjøres her.

   

  Opptjen poeng

  Du tjener 1000 Ekstrapoeng hver gang du leier når du bestiller via lenken under. Husk å velge poengnivået ditt for å ta del i EuroBonus-fordelene. Hvis du bestiller via Avis sine nettsteder eller kundeservice, får du 500 Ekstrapoeng. For å ta del i poengkampanjer eller noen av de andre EuroBonus-fordelene dine, er det bare å oppgi AWD-nummeret som står på baksiden av EuroBonus-kortet ditt. Poeng kan ikke opptjenes på bedrift-, kontrakt- eller reisebyråpriser. Alltid vis frem EuroBonus-kortet ditt pluss AWD-koden på baksiden av kortet når du henter bilen. Registrering av manglende poeng i etterkant gir kun 500 Ekstrapoeng. Kampanjepoeng eller eventuelle tilleggspoeng kan ikke registreres i etterkant.

  Bestill din Avis-bil og opptjen poeng

  Bruk poeng

  Det er ikke lenger mulig å bruke poeng hos Avis inntil videre. Kuponger som allerede er gitt ut vil være gyldige i 12 måneder fra datoen kupongen ble utstedt. 

  Vi bruker cookies for å gjøre din opplevelse av nettstedet så bra som mulig. Ved å bruke dette nettstedet samtykker du i vår bruk av cookies