Bakketransport

Avis

Avis Car Rental og deres datterselskaper driver en av verdens mest kjente varemerker for bilutleie i over 165 land. Avis har en lang historie som innovatør i bilutleiebransjen, og er en av verdens ledende varemerker for kundelojalitet. Som EuroBonus-medlem sparer du opptil 15 % på fritidsprisene til Avis og opptil 40 % på standardprisene. I tillegg får du alltid legge til en ekstra sjåfør gratis verden rundt.

 

Opptjen poeng

Du tjener 1000 Ekstrapoeng hver gang du leier når du bestiller via lenken under. Husk å velge poengnivået ditt for å ta del i EuroBonus-fordelene. Hvis du bestiller via Avis sine hjemmesider eller kundeservice, får du 500 Ekstrapoeng. For å ta del i poengkampanjer eller noen av de andre EuroBonus-fordelene dine, er det bare å oppgi AWD-nummeret som står på baksiden av EuroBonus-kortet ditt. Poeng kan ikke opptjenes på bedrift-, kontrakt- eller reisebyråpriser. Alltid vis frem EuroBonus-kortet ditt pluss AWD-koden på baksiden av kortet når du henter bilen. Registrering av manglende poeng i etterkant gir kun 500 Ekstrapoeng. Kampanjepoeng eller eventuelle tilleggspoeng kan ikke registreres i etterkant.

Bestill din Avis-bil og opptjen poeng

Bruk poeng

Det er ikke lenger mulig å bruke poeng hos Avis inntil videre. Kuponger som allerede er gitt ut vil være gyldige i 12 måneder fra datoen kupongen ble utstedt.