Bakketransport

Avis

Avis Car Rental og deres datterselskaper driver en av verdens mest kjente varemerker for bilutleie i over 165 land. Avis har en lang historie som innovatør i bilutleiebransjen, og er en av verdens ledende varemerker for kundelojalitet. Som EuroBonus-medlem sparer du opptil 15 % på fritidsprisene til Avis og opptil 40 % på standardprisene. I tillegg får du alltid legge til en ekstra sjåfør gratis verden rundt.

 

Kampanje! øk kontoen din med 3000-7000 Ekstrapoeng

Mange Ekstrapoeng med Avis under dette salget med SAS EuroBonus. Gyldig ved bestillinger som legges inn mellom 1. mars og 30. april 2018 for utleie fra 1. mai til 31. desember 2018. Les vilkår og betingelser nøye. Kampanjen gjelder kun for bestillinger som gjøres her.

 

Opptjen poeng

Du tjener 1000 Ekstrapoeng hver gang du leier når du bestiller via lenken under. Husk å velge poengnivået ditt for å ta del i EuroBonus-fordelene. Hvis du bestiller via Avis sine hjemmesider eller kundeservice, får du 500 Ekstrapoeng. For å ta del i poengkampanjer eller noen av de andre EuroBonus-fordelene dine, er det bare å oppgi AWD-nummeret som står på baksiden av EuroBonus-kortet ditt. Poeng kan ikke opptjenes på bedrift-, kontrakt- eller reisebyråpriser. Alltid vis frem EuroBonus-kortet ditt pluss AWD-koden på baksiden av kortet når du henter bilen. Registrering av manglende poeng i etterkant gir kun 500 Ekstrapoeng. Kampanjepoeng eller eventuelle tilleggspoeng kan ikke registreres i etterkant.

Bestill din Avis-bil og opptjen poeng

Bruk poeng

Det er ikke lenger mulig å bruke poeng hos Avis inntil videre. Kuponger som allerede er gitt ut vil være gyldige i 12 måneder fra datoen kupongen ble utstedt.