søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Hoteller

Thon Hotels

Thon Hotels forstår at folk har ulike hotellbehov for ulike anledninger. Derfor har de utviklet tre konsepter som gjør det lettere å velge rett hotell. Takket være den varme og innbydende atmosfæren og det høye servicenivået, får gjestene en positiv hotellopplevelse hver gang på over 60 Thon-hoteller i Norge, Sverige, Belgia og Nederland.

Opptjen poeng

Du opptjener 500 poeng per natt på alle priser, bortsett fra gratisnetter, bonusnetter, priser for personale og kabinansatte, sponsorpriser og avtaler mellom Thon Hotels samt reservasjoner som legges inn via tredjeparters nettsider. Bestill nå

Merk at hjemmesiden til SAS anses for å være en tredjepartsnettside. Du må bestille direkte fra hotellets nettside for å opptjene ekstrapoeng.

Bruk poeng

Du kan bruke EuroBonus-poeng på alle Thon Hotels-hoteller, bortsett fra i Brussel og Rotterdam. Logg deg inn, gå til Min EuroBonus og bestill ved å bruke poengene dine frem til ankomstdagen. Prisen for en bonusovernatting starter mellom 18 000 og 28 000 poeng per natt for et dobbeltrom med frokost inkludert. Ett barn under 13 år kan også overnatte på et dobbeltrom hvis du betaler for en ekstra seng.

Kontakt

E-post: service@olavthon.no