søk

FORSLAG

  • loader Ikke noe mer innhold å vise
Hoteller

Scandic Hotels

Scandic er den største hotelloperatøren i Skandinavia. Uansett om du skal bestille et hotellrom eller delta i et møte, finnes det et Scandic-hotell for deg. Vi jobber hver eneste dag med ett mål i sikte – å skape gode hotellopplevelser, uansett hvilket av våre 280 hoteller du bor på.

Opptjen poeng

Du opptjener 500 ekstrapoeng per natt på alle Scandic-hoteller, bortsett fra på kampanjepriser eller bestillinger som gjøres via tredjepartsnettsider. Du kan heller ikke opptjene poeng på billetter eller kuponger som er kjøpt, men ikke brukt. Oppgi ditt EuroBonus-nummer når du sjekker inn, så vil poengene overføres til kontoen din etter tre til seks uker. Bestill nå

Merk at hjemmesiden til SAS anses for å være en tredjepartsnettside. Du må bestille direkte fra hotellets nettside for å opptjene ekstrapoeng.

Bruk poeng

Du kan bruke EuroBonus-poengene dine på bonusovernattinger fra 25 000 poeng per natt for et dobbeltrom med frokost inkludert på alle Scandic-hoteller. Logg deg inn, gå til Min EuroBonus og bestill ved å bruke poengene dine frem til ankomstdagen. Du kan også be om et familierom, med forbehold om tilgjengelighet, ved å ringe til hotellet etter at du har bestilt.